Δερματικη ασθενεια. Κολλαει απο σκυλο σε σκυλο?

elemaraki

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2012
634
1
Xαιρεται! Η σκυλιτσα ενος φιλου μου πριν 1,5- 2 μηνες μου ειχε πει πως επαθε κατι σαν δερματικη ασθενεια και της επεφτε το τριχωμα..Ειχε ξαναπαθει λεει πριν εναν χρονο. Ο κτηνιατρος τους εδωσε ειδικη τροφη και το ξεπερασε. Επειδη υπαρχει περιπτωση να παμε να παιξουν τα δυο σκυλια αυριο-μεθαυριο αναρωτιεμαι αν υπαρχει κινδυνος να κολησει η δικια μου. Φοβαμαι πολυ και δεν θελω να μας βγει ξινο.

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Ορισμένες κολλάνε,άλλες όχι.
Διάβασε ένα συνοπτικό άρθρο για τις κύριες δερματικές παθήσεις
A

elemaraki

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2012
634
1
Τελικά το σκυλί το κολησε από το χώμα! Έχει περάσει ένας μήνας που έκανε θεραπεία! Πρόκειται να κολησει το δικό μου αν έρθουν σε επαφή? Τι να κάνω?

Donzouan

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2010
649
1
Γιατί δεν ρωτάς τον Κτηνίατρο που παρακολουθεί τον σκύλο σου ; Αυτός ξέρει καλύτερα απο όλους μας εδω μέσα .

elemaraki

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2012
634
1
Δεν ξέρω καθόλου :( Τον ρώτησα αν του ειπε ο κτηνίατρος αν κολλάει απο σκύλο σε σκύλο και μου ειπε ότι δεν κολλάει και ότι το σκυλί του το κολησε απο τα φυτά.

fotis_utmost

Well-Known Member
23 Απριλίου 2012
501
0
California
Βασικά ρώτα τι ακριβώς έχει και μίλα με το γιατρό σου. Δεν υπάρχει λόγος πανικού, ούτε να κρατάς το σκυλί στην απομόνωση αν δεν είναι απαραίτητο. Και εμάς εμφανίζει διάφορα δερματικά λόγω ευαισθησίας, αλλά πράττουμε ανάλογα την περίπτωση.

elemaraki

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2012
634
1
Αναβαλλαμε την συνάντηση μας.
Δεν θεώρησα αναγκαίο να τηλεφωνήσω στον κτηνίατρο για κάτι που δεν ειναι επείγον. δεν ήθελα να το ρισκάρω δδιότι ο σκύλος μου έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά αυτό το δίμηνο. Περασαμε ένα δημιουργικό απόγευμα καντας βόλτα στην παραλια παρέα με ένα κουτάβι γερμανο και ένα χαριτωμένο σπιτζ! Σας ευχαριστώ πολύ