Δερματικό ?Εχει κατι?

frankidem

Well-Known Member
24 Φεβρουαρίου 2010
66
0
Παιδια καλησπερα .Ειμαι ετοιμος να σκασω .Παρατηρησα σημερα στο κουταβι μου 3 μηνων Γερμανικος ποιμενικος οτι κατω απο τα μποστινα του ποδια και στο υψος της αρχης των ποδιων ενα μεγαλο τμημα του δερματος του που δεν εχει τριχες .Αν μπορει καποιος να βοηθησει με καμια ιδεα γιατι εχω καταστεναχωρηθει ?Καποιος που να εχει γερμανικο ποιμενικο και να ειχε παρατηρησει κατι αντιστοιχο σε μικρη ηλικια?Λετε να ειναι κατι ή θα βγαλει τριχωμα εκει ?Παραθετω φωτογραφιες.Να σημειωσω οτι το ιδιο εχει και στα δυο ποδια

Attachments

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.004
1.514
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Κοιτα- διαγνοση σε δερματικα απο φωτογραφιες ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!
Πηγαινε τον μικρο σε κτηνιατρο, να το δει- να παρει δειγματα τριχας για καλλιεργιεα ( αν ειναι μυκητες) και να σου πει τι μπορει να ειναι- και αυτο μπορει να ειναι πολλα : μυκητες, ψωρα, αλλεργια, παλια Hot Spot's και πολλα αλλα.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Αυτό μοιάζει με το εξάνθημα του Μουφ που είχε πρόσφατα και τον έτρεχα στον κτηνίατρο. Ξυνότανε επίσης σαν τρελλό. Ίσως το σκυλάκι σου το τσίμπησε έντομο ή κατάπιε έντομο. Θέλει κτηνίατρο και αντισταμινικά. Εξαρτάται πάντα από την περίπτωση αλλά ενδεχομένως, εκτός της καλλιέργειας, θέλει και ένεση κορτιζόνης.

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.590
857
Ξεσσαλονικη!!!
στον γιατρο ρε φιλε να παρεις σιγουρη απαντηση.μεχρι να τον πας,καθαρησε το σημειο με μπεταντιν κ αμα μπορεις κ εχεις κουρευτικη ξυρησε του το σημειο.ισως σου δοσει κ φουσιντιν,αλλα πανε πρωτα στον γιατρο.

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.590
857
Ξεσσαλονικη!!!
δεν θα προλαβουν να αλλιωθουν τοσο ωστε να μην δωσουν αληθες συμπερασμα κ διαγνωση.παρολα αυτα αν υπαρχει μια στο μυριο για να γινει κ εφωσον παει σημερα στον γιατρο τοτε συμφωνω μαζι σου!

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.004
1.514
Athens
www.frenchieworld.de.vu
δεν θα προλαβουν να αλλιωθουν τοσο ωστε να μην δωσουν αληθες συμπερασμα κ διαγνωση.παρολα αυτα αν υπαρχει μια στο μυριο για να γινει κ εφωσον παει σημερα στον γιατρο τοτε συμφωνω μαζι σου!
Και ομως- αν ειναι ας πουμε μυκητας και πληθει με Betadine, θα σκοτοτουν οι μυκητες και η καλληεργεια θα βγει αρνητικη!

Καλυτερα να μην κανει τιποτα, μεχρι να το δει ιατρος!

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.590
857
Ξεσσαλονικη!!!
εγω προσωπικα επειδη ηξερα απο προυγουμενη φορα που μας ξαναετυχε,ξεκινησα μονος μου το καθαρισμα με μπεταντιν κ η καλλιεργεια παλι βγηκε θετικη οταν πηγαμε στον γιατρο.παρολα αυτα ας μην κανει τιποτα.κατι παραπανω θα γνωριζεται.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Εγώ έπλυνα το Μουφ με ειδικό σκυλίσιο υποαλλεργικό σαμπουάν που μου είχε δώσει η κτηνίατρος μήπως και του περάσει ο κνησμός, αλλά εξακολουθούσε να ξύνεται, οπότε με το που ξημέρωσε το βούτηξα και το πήγα στην κτηνίατρο. Η καλλιέργεια μας βγήκε αρνητική και έπεσε άγρια κορτιζόνη. Συστήνω κι εγώ πρώτα να δει το σκύλο ο κτηνίατρος.

frankidem

Well-Known Member
24 Φεβρουαρίου 2010
66
0
Παιδια ευχαριστω πολυ αν και με ανησυχησατε ιδιαιτερα.Δε παιζει η περιπτωση λογω ηλικιας να μην εχει βγαλει τριχες εκει?Μου κανει εντυπωση οτι εχει το ιδιο ακριβως και απο την αλλη μερια του σωματος του .Δεν ειναι παραξενο αυτο αν εχει καποια ασθενια??

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.395
Εικασίες μπορούμε να σου γράψουμε όσες θέλεις :)
Μην τρελλαίνεσαι, ειδικά αν τα "κενά" δεν είναι ερεθισμένα/κόκκινα και δεν τα γλύφει με ζήλο. Κάνε ένα τηλέφωνο στον γιατρό σου να τον ρωτήσεις και εκείνος θα σου πει τι πρέπει να κάνεις. Με ψυχραιμία ;)

frankidem

Well-Known Member
24 Φεβρουαρίου 2010
66
0
Δεν ειναι ερεθισμενο ουτε καν του δινει σημασια δε φαινεται να τον ενοχλει.

Attachments

frankidem

Well-Known Member
24 Φεβρουαρίου 2010
66
0
Παιδια πηγα στο εκτροφειο και ειδα τα αδελφακια του και εχουν ολα το ιδιο αρα υποθετω οτι ειμαστε οκ.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Τι εννοείς το ίδιο;

Κανένα δεν έχει μαλλί στο συγκεκριμένο σημείο;

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Αν καταλαβαίνω καλά από την φωτό είναι λίγο πιο πάνω από το δεξί μπροστινό πόδι....

frankidem

Well-Known Member
24 Φεβρουαρίου 2010
66
0
Ακριβως κανενα δεν εχει εκει τριχες αλλαζουν λεει το παιδικο τους τριχωμα.Το ακριβες σημειο ειναι κατω απο τα μπροστινα του ποδια και επεκτεινεται και προς τα πανω.

Last edited:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Σε κάποιες φωτo θυμίζει μύκητες.

Το αν έχουν και τα αδερφάκια του δεν έχει καμία σημασία όσον αφορά την τελική διάγνωση εκτός ότι αν είναι κάτι ίσως το έχουν ήδη και αυτά.

Η τοπική αραίωση τρίχας σε τέτοιο στιλ πάντως δεν μου φαίνεται φυσιολογική.
Παιδια ευχαριστω πολυ αν και με ανησυχησατε ιδιαιτερα.Δε παιζει η περιπτωση λογω ηλικιας να μην εχει βγαλει τριχες εκει?Μου κανει εντυπωση οτι εχει το ιδιο ακριβως και απο την αλλη μερια του σωματος του .Δεν ειναι παραξενο αυτο αν εχει καποια ασθενια??
Όπως και να έχει μια επίσκεψη στον ιατρό καλό είναι να την κανεις.:)
Καταλαβαίνεις πως εικασίες από φωτογραφίες και αυθαίρετα συμπεράσματα είναι κάπως παρακινδυνευμένα.