Φανταζομαι ομως οτι αυτο το ολο δερμα ισως να μην σφιγγει ευκολα κι ισως ξεγλιστραει. Στο σπιτι μπορειτε να μη φορατε τιποτα. Εμεις ετσι κανουμε. Οτι αφησουμε πανω στο λαιμο του πανω απο 2-3 ημερες του φερνει ερεθισμο και κανει hot spot.
Δοκιμασε το martingale νομιζω λεγεται και half collar. Ειναι υφασματινο ολο και εχει 2 κρικους στους οποιους ειναι περασμενη αλυσιδα οποτε αν τραβηξει ο σκυλος το λουρι σφιγγει αλλα μονο μεχρι ενα συγκεκριμενο σημειο.
Καλημερα! Εχει κι αλλου σημαδια? Πιτυριδα στο προσωπο? Συνηθως δεν ξεκιναει απο το λαιμο η δεμοδηκωση. Λες να ειναι τοσο συμπτωματικο και να εμφανιστηκε κιολας στο σημειο του κολαρου?Nομίζω ότι πρέπει να το δει γιατρός γιατί μπορεί να νομίζω ότι είναι από το κολλάρο και να είναι δεμοδήκωση..
Οπως ειχα γραψει παλιοτερα στο θεμα και στον δικο μου ετσι ξεκινησε. Νομιζα οτι ηταν απο το κολαρο αλλα τελικα ηταν δεμοδηκωση. Βεβαια αργοτερα εκανε και αλλα 2-3 σημαδακια μικρα. Στην κοιλιτσα, στο μουσουδι και στο λαιμο. Δεν χανεις τιποτα να ρωτησεις τον γιατρο. Επισης ο δικος μου δεν ειχε πιτυριδα στο προσωπο οπως λεει η Nizinny. Δεν ειδα πολλα συμπτωματα οποτε δεν καταλαβα αμεσως το τι ειχε.Nομίζω ότι πρέπει να το δει γιατρός γιατί μπορεί να νομίζω ότι είναι από το κολλάρο και να είναι δεμοδήκωση..
O Nizinny... οπως λεει η Nizinny..
Eπειδή πέρασε ήδη υποθέτω ότι το δημιούργησε ο μεταλλικός πνίχτης.Υπαρχει περιπτωση να ειναι αλλεργια σε κατι?