Δερματικό

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Πριν λίγο κι ενώ έπαιζα με το Ρόκυ,ξαφνικά παρατήρησα στο σαγόνι του ότι το τρίχωμα δεν είναι μαύρο όπως όλη η μουσούδα του,'εχει ασπρίσει!
Τον έβαλα κάτω για να βεβαιωθώ, και λιγάκι σα να έχει αραιώσει το τριχωματάκι στο άσπρο σημείο!
Μάλιστα λίγο πιο πίσω έχει μια άσπρη κηλίδα ίδια με το άσπρο σημείο κάτω απο το σαγόνι!
Μου μπήκαν ψύλλοι στ'αυτιά,κι άρχιζα να διαβάζω για τη δεμοδήκωση και τα συμπτώματα!
Πριν κανέναν μήνα περίπου,θυμάμαι ότι έξυνε έντονα το σαγόνι αλλά δεν παρατήρησα κάτι.
Αυριο θα μιλήσω με τη κτηνίατρο,και πιστεύω να κάνω λάθος η να είναι κάτι άλλο!
Ουφ!!!! αγχώθηκα τώρα...

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
μην αγχωνεσαι πριν βεβαιωθεις για το τι ειναι. Ψαξε τον καλα παντου (προσωπο, λαιμο και ποδια ιδιαιτερα) να δεις αν εχει και αλλη εστια με αραιωματα. Το πιθανοτερο ειναι οτι ειναι κατι που θα περασει ευκολα. Ακομα και demodex να ειναι, αν εχει μονο μια- δυο εστιες δεν ειναι και του θανατα!!!
Τι ηλικια εχει ο Ροκυ?

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Viviana δεν το πιστεύω :eek::eek:
Ακριβώς για αυτο το θέμα διάβαζα τώρα !!
Η Λούνα έχει κάποια δερματικά στα πόδια της αλλά ο γιατρός μου είπε να μην ανησυχώ...
Διάβαζα τώρα για την Angie και έχω ανησυχήσει...Μάλλον επηρεάζομαι .

cgri1976

Well-Known Member
επειδη το ιντερνετ ειναι και κακη πηγη ενημερωσης, δυστυχως υπαρχει και αυτη η πλευρα, αυριο γρηγορα στον κτηνιατρο σου, θα σου παρει δειγμα απο αυτο το σημειο, θα το δει στο μικροσκοπιο του και θα σου απαντησει εκεινη την στιγμη....
υπομονη μεχρι αυριο και σκεψου θετικα! ;-)

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Είναι περίπου τεσάρων χρονών!
Ναι το έχω αυτό το κακό να αγχώνομαι,απλά το ψάχνω για να προλάβω τα χειρότερα!
Εντάξει το ξέρω ότι δεν είναι και του θανατά,αλλά όσο να το κάνεις μια ανησυχία κι ένα άγχος το έχω!

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
45
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
Χαχαχα καλά μου λέει ο γιατρός να μην διαβάζω τα φορουμ και να του τηλεφωνώ για κάθε ανησυχία μου !!!
Και σε μένα το έχει πει αυτό ... :p

Λοιπόν...... Βιβή μου σας έχω επηρεάσει και ψάχνεστε μου φαίνεται! Να δεις που ο άντρακλας σου είναι μια χαρά! Πάρε τον γιατρό ένα τηλ αύριο!!!

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Και σε μένα το έχει πει αυτό ... :p

Λοιπόν...... Βιβή μου σας έχω επηρεάσει και ψάχνεστε μου φαίνεται! Να δεις που ο άντρακλας σου είναι μια χαρά! Πάρε τον γιατρό ένα τηλ αύριο!!!
Λες? Μακάρι να είναι έτσι αλλά αυτά τα σημάδια στο σαγόνι.....κάτι δεν μου αρέσει.....
Τέλος πάντων θα περιμένω αύριο....