Πριν 4 - 5 μερες εβγαλα στο ποδι χαμηλα μια κοκκινιλα σε μεγεθος ρεβυθιου απλωμενη, εντονα κοκκινη...παραξενευτηκα και πηγα στη δερματολογο. Η πρωτη της ερωτηση βλεποντας το ηταν αν ζω με σκυλο. Μου ειπε οτι πολυ πιθανον να μου το μετεφερε ο σκυλος απο εξω, ο οποιος δεν νοσει ποτε απλα το μεταφερει. Ακριβως το ιδιο μου ειπε και ο μικροβιολογος την ωρα που το εξυνε για να κανει τη καλλιεργεια. Επισης μου ειπε οτι δεν μεταφερεται απο ανθρωπο σε ανθρωπο μονο στο ιδιο το ατομο μπορει να βγαλει και καποιο αλλο, μονο στα ποδια σε αλλο σημειο...πχ την ωρα που βαζεις τη καλτσα ή καλσον μεταφερεται απο το κατω σημειο ψηλα. Επισης αν εχεις χαλια στο σπιτι και καθεσαι κατω, μεταφερεται απο τα χαλια ή τους καναπεδες αν ο σκυλος ανεβαινει...
Φυσικα ολα θα επιβεβαιωθουν οταν βγει το αποτελεσμα της καλλιεργειας σε 20 μερες.
Μεχρι τοτε μου εδωσε 2 αλοιφες.
Σε κανα δυο "καλοπροαιρετους" "γλυκομιλητους" που μου την ειπαν για το σκυλο μου, χαμογελαστα απαντησα....
Τωρα λατρευω ακομα περισσοτερο το σκυλο μου, γιατι με εχει στιγματισει....

Εκλεισε και η σπιναλογκα οχι τιποτε αλλο!!!!
Φυσικα ολα θα επιβεβαιωθουν οταν βγει το αποτελεσμα της καλλιεργειας σε 20 μερες.
Μεχρι τοτε μου εδωσε 2 αλοιφες.
Σε κανα δυο "καλοπροαιρετους" "γλυκομιλητους" που μου την ειπαν για το σκυλο μου, χαμογελαστα απαντησα....
Τωρα λατρευω ακομα περισσοτερο το σκυλο μου, γιατι με εχει στιγματισει....
Εκλεισε και η σπιναλογκα οχι τιποτε αλλο!!!!