Δημοσιες ταίστρες.

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Ενα θεμα που ειχα διαβασει και παλαιοτερα..
Απο τη μια το βρισκω πολυ καλη ιδεα για τα αδεσποτα ωστε να βρισκουν τροφη και νερο,απο την άλλη ομως πολυ φοβαμαι οτι υπαρχει κινδυνος,διοτι υπαρχουν παρα πολλα "αρρωστα" μυαλα που δεν θα χασουν ευκαιρια για να κανουν κακο στα ανυποψιαστα ζωακια!!!

https://secure.avaaz.org/en/petitio...zoon_stoys_Dimoys_Thessalonikis_Athinon/?fbss

Kimigaz

Well-Known Member
7 Απριλίου 2013
743
238
Goldenland
Πολύ ωραία σκέψη! Εχεις ενα δίκιο για τον κίνδυνο όμως. Απο την άλλη αμα θέλει να την κάνει κάποιος θα την κάνει και εκτός της ταίστρας!

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.215
261
38
νομιζω θα γινουν επικες μαχες πανω απο την ταιστρα σε περιοσες που υπαρχουν πολλα αδεσποτα.

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Νομιζω οτι οι ταιστρες ειναι ευκολος στοχος για οσους μοιραζουν φολες.

Ευαισθησια και αλλαγη οπτικης χρειαζομαστε, αν εχει ο καθενας ενα μπωλακι ξηρα τροφη και νερο εξω απο το σπιτι/μαγαζι του και κανενας δεν χαλιεται με αυτο τι να τις κανουμε τις δημοσιες ταιστρες? Το δημοσιο ας ασχολειθει με τα πιο χοντρα θεματα των αδεσποτων: στειρωσεις, εμβολιασμοι, περιθαλψη που δεν βγαινει να τις κανει καθενας μονος του.

Christos Argentina

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2013
77
0
Παιδια μια χαρα ιδεα ειναι οι ταιστρες. Ας σταματησουμε σε αυτη τη χωρα να προσαρμοζουμε τη ζωη μας αναλογα με τις ορεξεις των ανωμαλων. Στην Κων/πολη γιατι υπαρχουν ταιστρες δηλαδη? Ας τοποθετηθουν και κρυφες καμερες και οποιος τολμησει να ριξει φολα να συλληφθει και να μπει φυλακη κατευθειαν. Οπως γινεται σε ολες τια ευρωπαικες χωρες πλην καποιων βαλκανικων. Υπσρχουν λυσεις αλλα δε θελουν να τις εφαρμοζουν καποιοι (οι δημοι) για ευνοητους λογους.

Christos Argentina

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2013
77
0
Μην περιμενεις τιποτα απο το διεφθαρμενο ελληνικο δημοσιο και τους ακομα πιο διεφθαρμενους ελληνικους δημους. Ο,τι κανουμε εμεις.

Νομιζω οτι οι ταιστρες ειναι ευκολος στοχος για οσους μοιραζουν φολες.

Ευαισθησια και αλλαγη οπτικης χρειαζομαστε, αν εχει ο καθενας ενα μπωλακι ξηρα τροφη και νερο εξω απο το σπιτι/μαγαζι του και κανενας δεν χαλιεται με αυτο τι να τις κανουμε τις δημοσιες ταιστρες? Το δημοσιο ας ασχολειθει με τα πιο χοντρα θεματα των αδεσποτων: στειρωσεις, εμβολιασμοι, περιθαλψη που δεν βγαινει να τις κανει καθενας μονος του.

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Οσο και να προσπαθει το κρατος δεν θα σταματησω να ζηταω τα αυτονοητα τα οποια και εχω πληρωσει και με το παραπανω. Δεν θα τους κανω την χαρη να μην περιμενω τιποτα απο αυτους(ασχετα τι θα δωθει στο τελος), νομιζω οτι το αντιθετο τους βολευει μια χαρα.

Οι δημοι ειναι υποχρεωμενοι να παρεχουν οσα εγραψα παραπανω. Το να βαλουν μια ταιστρα (συνηθως σε προεκλογικη περιοδο και για λογους εντυπωσιασμου) δεν μου λεει τιποτα.

Christos Argentina

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2013
77
0
Καλα κανεις και τα ζητας και ολοι αυτο πρεπει να κανουμε. Αλλα να ξερεις οτι εχεις να κανεις με ενα τερας και οχι με ανθρωπους. Δεν υπαρχει μεγαλυτερο τερας απο το ελληνικο κρατος και την ελληνικη τοπικη αυτοδιοικηση.

Οσο και να προσπαθει το κρατος δεν θα σταματησω να ζηταω τα αυτονοητα τα οποια και εχω πληρωσει και με το παραπανω. Δεν θα τους κανω την χαρη να μην περιμενω τιποτα απο αυτους(ασχετα τι θα δωθει στο τελος), νομιζω οτι το αντιθετο τους βολευει μια χαρα.

Οι δημοι ειναι υποχρεωμενοι να παρεχουν οσα εγραψα παραπανω. Το να βαλουν μια ταιστρα (συνηθως σε προεκλογικη περιοδο και για λογους εντυπωσιασμου) δεν μου λεει τιποτα.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Δεν υπαρχει μεγαλυτερο τερας απο το ελληνικο κρατος και την ελληνικη τοπικη αυτοδιοικηση.
Υπάρχει. Ο μέσος έλληνας πολίτης.

Συμφωνώ κι εγώ ότι το "κράτος" έχει ν'ασχοληθεί με πολύ σοβαρότερα θέματα σχετικά με τα αδέσποτα.

Christos Argentina

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2013
77
0
Ειναι πολυ αδικο να τα βαζεις με 10.000.000 Ελληνες. Δεν ειναι ολοι ιδιοι. Το ελληνικο κρατος ομως ειναι ενα τερας. Ειναι το πιο χρεωμενο κρατος του πλανητη, το πιο διεφθαρμενο κρατος της Ευρωζωνης (δε λεω της Ευρωπης γιατι υπαρχει και η Ρωσια και η Ουκρανια...), το πιο εχθρικα διακειμενο στα αδεσποτα μετα τη Ρουμανια, το μοναδικο σε ολη την Ευρωπη (και ισως και οσο ολο τον πλανητη) που μοιραζει διπλωματα οδηγησης επι πληρωμη και χρεψνει διοδια σε δρομους σκοτωστρες.... Και τοσα τοσα αλλα....

Υπάρχει. Ο μέσος έλληνας πολίτης.

Συμφωνώ κι εγώ ότι το "κράτος" έχει ν'ασχοληθεί με πολύ σοβαρότερα θέματα σχετικά με τα αδέσποτα.