Διάροια

Ektor 13

Banned
Banned
15 Ιανουαρίου 2010
160
9
Στην αρχη δεν ηξερα οτι η τροφη δεν κανει να ειναι εξω απο το ψυγειο και μπορει να τον πειραξε αυτο αλλα απο τοτε εχει περασει αρκετος καιρος και δεν εχει σταματησει η διαροια, ισως να εχει ελαττωθει..Το σκυλι του δινω και μαγειρευτο, αλλα παντα προσεχω να μην εχει ,μεσα υλικα που απαγορευονται για την διατροφη ενος σκυλου.Δεν του δινω καποιο φαρμακο.Σε περιπτωση που εχει γαστρεντεριτιγα ή παρασιτα τι κανουμε??

SOS !!!!!!! Η ξηρά τροφή πρέπει να είναι στο ψυγείο ??????? Αλήθεια ισχύει αυτό ???

Ektor 13

Banned
Banned
15 Ιανουαρίου 2010
160
9
η τροφή δεν πρέπει να ναι εντός ψυγείου... απλά να είναι καλά κλεισμένη και προστατευμένη απο ήλιο και υγρασία..

1. τι τροφή του δίνεις? μήπως απλά η συγκεκριμένη τροφή "Δεν κάνει" για το σκυλάκι σου?
2, το ρυζάκι το σκέτο λογικό μου κάνει που δεν το έφαγε :p ουτε εγω δε θα το τρωγα... βρασμένο όμως με κοτοπουλάκι?

οπως και να έχει 1 εβδομάδα είναι πολύ... γιατί δεν κάνεις ένα τηλέφωνο στον κτηνίατρο??? :confused:
οκ τώρα το είδα / Καλύφθηκα .

Ektor 13

Banned
Banned
15 Ιανουαρίου 2010
160
9
Ποιο Air Condition ρε Ektor 13?????Μεσα στο σπιτι?Δεν καταλαβα..

Εάν έχει ανοιχτό το ερ κοντίσιον μέσα στο σπίτι και το σκυλάκι κάθεται στο κρύο πάτωμα μπορεί να κρύωσε η κοιλίτσα του...
Και εμένα με πιάνει καμία φορά με το ερ κοντίσιον..

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Περίπου πόσο διάστημα πρέπει να περάσει (περίπου) μέχρι να δεχτεί ο οργανισμός του σκύλου μια νέα ξερή τροφή?

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Θεωρητικά, στην καλύτερη μετά από έναν μήνα αποκλειστικής χρήσης της τροφής μπορείς να πεις ότι αρχίζεις να βλέπεις αποτελέσματα της συγκεκριμένης τροφής.....

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
μηπως τρωει κατι απο εξω; στη βολτα;
αν ειναι θεμα τροφης, γινεται οντως να ειναι πολυ μαλακα μονο 1 στις 3 φορες κ τις αλλες νορμαλ;;;

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Θεωρητικά, στην καλύτερη μετά από έναν μήνα αποκλειστικής χρήσης της τροφής μπορείς να πεις ότι αρχίζεις να βλέπεις αποτελέσματα της συγκεκριμένης τροφής.....
Οπότε να μη βγάζω γρήγορα συμπεράσμα μετά απο 5-10μέρες?
Ρώτησα foibos γιατί όταν σταμάτησα τελείως την παλια τροφή και της έδινα μόνο την καινούργεια πρόσεξα ότι πηγαίνει για την ανάγκη της πιο συχνά και τα κόπρανα είναι πολύ υγρά με πιο έντονο χρώμα.
Το ξέρω πως η ερώτηση μου ήταν πολύ σχετική αλλά thanks που απάντησες

DogzLover

Well-Known Member
16 Μαϊου 2010
384
0
Neverland
μηπως τρωει κατι απο εξω; στη βολτα;
αν ειναι θεμα τροφης, γινεται οντως να ειναι πολυ μαλακα μονο 1 στις 3 φορες κ τις αλλες νορμαλ;;;
Οχι, παμε σε ενα μικρο παρκο κοντα στο σπιτι μου και τον παρακολουθω τι κανει..

DogzLover

Well-Known Member
16 Μαϊου 2010
384
0
Neverland
Και για κολιτιδα οχι, στην κολιτιδα βγαζει και αιμα.Ο δικος μου δεν εχει(ευτυχως)..
Και δεν εχει ουτε πυρετο

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
παντως κ η δικια μου ειχε κολιτιδα απο αλλαγη τροφης, χωρις πυρετο κ χωρις αιμα.
θυμαμαι ξεκινησε με το να κανει κακακια πιο ανοιχροχρωμα κ πιο μαλακα κ εφθασε σε διαρροια κ αμεσως την πηγαμε κτηνιατρο.Προλαβαμε την κολιτιδα στην αρχη αρχη της, φιου.

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
ε κριμα ειναι να ταλαιπωρειται κ ας μην ειναι κ τπτ σοβαρο.
Εμενα παντως τα κακακια της στρωσαν περιπου ενα μηνα μετα την μεταβατικη περιοδο αλλαγης τροφης.

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Χαίρομαι που το ακούω αυτό Hopsi. Οπότε συνεχίζω την τροφή (απο ότι κατάλαβα είναι νωρίς να εκφέρω άποψη για την τροφή) και θα ελλατώσω και την ποσότητα

DogzLover

Well-Known Member
16 Μαϊου 2010
384
0
Neverland
Καλημερα
χθες δεν εκανε διαροια!!!Θα περιμενω και σημερα να δω και αν δεν κανει και σημερα τοτε μαλλον σταματησε..