Διάρροια & Αδιαθεσία!

Nami

New Member
5 Ιανουαρίου 2011
2
0
Γεια σας, ειμαι νεο μελος στο φορουμ σας και θα ηθελα να ρωτησω το εξης..

Εχω ενα κουταβι 3 μηνων περιπου ειναι ημιαιμο απο γερμανικο ποιμενικο κ βελγικο..
Σημερα το πρωι παρατηρησα οτι εκανε διαρροια αρκετες φορες καθ' ολη τη διαρκεια της μερας και επισης ειναι εντελως κακοκεφη κ αδιάθετη..

Την ταιζα με την Flatazor (platinum σειρα για κουταβια) οποτε αποφασισα νε περασω στην Hills.. Το χτεσινοβραδινο της γευμα ηταν με τη νεα τροφη της (hills) και η σημερινη μερα μας επιφύλασσε τις παραπανω δυσαρεστες εκπληξεις..:(
Υποθετω οτι η μεταβαση στη νεα της τροφη ειναι η αιτια αυτων το προβληματων..

Επειδη δε μπορεσα να πικοινωνησω με τον κτηνιατρο κ αυριο ειναι αργια θα ηθελα να ρωτησω τι πρεπει να τησ δωσω αυτες τις μερες για να ηρεμησει το στομαχι της..
Να συνεχισω την ξηρα τροφη μηπως κ την συνηθισει μονη της?
Να της δωσω λιγο γιαουρτι με ψωμακι να ηρεμησει λιγο το στομαχι της σημερα κ αυριο? (δεν ξερω αν κανει)

Εγω σκεφτηκα να της δωσω λιγο γιαουρτι σημερα η ρυζι κ σιγα σιγα αν στρωσει να τησ προσθεσω λιγες κροκετες μεχρι να την επαναφερω εντελως στην ξηρα τροφη...

Εχετε να προτεινετε κατι καλυτερο?

Ευχαριστω εκ των προτερων..

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Nα μην της δώσεις τίποτα και να προσπαθήσεις να επικοινωνήσεις με τον ιατρό της..

Υποθετω οτι η μεταβαση στη νεα της τροφη ειναι η αιτια αυτων το προβληματων..
Το πιθανότερο..

Nami

New Member
5 Ιανουαρίου 2011
2
0
Εγώ θα πήγαινα στον κτηνίατρο...
Ο κτηνιατρος ειναι κλειστος οπως προειπα και δεν εχω το τηλ του σπιτιου του...

Η μεταβαση στη νεα τροφη εγινε οχι κ τοσο σταδιακα οπως θα ηθελα μιας και δε μου ειχε απομεινει πολλη απ την παλια τροφη της..
Ομως δεν εγινε με τη μια..