Διαροια σε κουταβι!

ISKENDER

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2013
1.986
6.022
SALONIKI
Αν εχεις διαθεση για μαθηση και επικοινωνία μη σκαλώνεις στο πρωτο εμπόδιο που θεωρείς οτι συναντησες. Δες το θετικά, σαν ασκηση υπομονής και σκληραγωγία :)

Εσυ τις πέρασες τις εξετάσεις;

Εγω πάντος έμεινα μεταξεταστέος!!!

Skotei

Member
27 Δεκεμβρίου 2013
19
0
Βρες αλλο κτηνιατρο να πας την κουταβινα... Τωρα την εχεις και πρεπει να την φροντισεις σωστα..

Να ξερεις ομως οτι ποτε δεν παιρνουμε κουταβι απο την μαμα του τοσο μικρο.. Γιατι βιαστηκες τοσο να την παρεις;; Μπορουσες να περιμενεις ενα μηνα ακομα, να μαθει τα βασικα απο την οικογενεια της

karatasis

Member
26 Δεκεμβρίου 2013
9
0
Τους κανονισμούς τους έχεις διαβάσει;

Δυστηχως δεν εχω προλαβει! την ημερα που γραφτηκα πανω στο αγχος μου για τη σκυλα δεν τους διαβασα ολους... διαβασα για τα greeklish και τα κεφαλαια τις δημοσιευσεις σε λαθος κατηγοριες και σταματησα!

karatasis

Member
26 Δεκεμβρίου 2013
9
0
Βρες αλλο κτηνιατρο να πας την κουταβινα... Τωρα την εχεις και πρεπει να την φροντισεις σωστα..

Να ξερεις ομως οτι ποτε δεν παιρνουμε κουταβι απο την μαμα του τοσο μικρο.. Γιατι βιαστηκες τοσο να την παρεις;; Μπορουσες να περιμενεις ενα μηνα ακομα, να μαθει τα βασικα απο την οικογενεια της

την πηρα τοσο μικρη γιατι η μαμα της σταματησε να κατεβαζει γαλα με αποτελεσμα να της εχουν πληγιασει της θυλες τα κουταβια! Και την πηρα να τη ταιζω εγω! Κτηνιατρο γτ να αλλαξω?

Skotei

Member
27 Δεκεμβρίου 2013
19
0
Βρες αλλο κτηνιατρο γιατι ειδα στο αρχικο σου ποστ οτι αυτος που εχεις δεν σηκωνε το τηλεφωνο!

ISKENDER

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2013
1.986
6.022
SALONIKI
Εχει δεν εχει γάλα η μαμά το κουτάβι πρέπει να μείνει 60 ημέρες το λιγότερο
με την οικογένεια του.
Κρατα το κράξιμο στην άκρη του μυαλού σου και διάβασε για να το βοηθισεις

karatasis

Member
26 Δεκεμβρίου 2013
9
0
Εχει δεν εχει γάλα η μαμά το κουτάβι πρέπει να μείνει 60 ημέρες το λιγότερο
με την οικογένεια του.
Κρατα το κράξιμο στην άκρη του μυαλού σου και διάβασε για να το βοηθισεις

Αυτο δεν το ηξερα.....! τεσπα να σαι καλα φιλε μου θα διαβασω να δω τι πρεπει να του προσφερω! καλη χρονια να εχεις!

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
Φιλε μου διαθεση εχω παρα πολυ πιστεψε με, δεν ειμαι και αρχαριος ξερω αρκετα πραγματα οσον αφορα τα σκυλια! Αλλα υπαρχουν και αλλα φορουμ για να μαθω περισσοτερα! Οχι οτι κατακρινω αυτο αλλα η υποδοχη και η αντιμετωπιση ειναι απαραδεκτη απο καποια μελη! Γι αυτο δεν θα μπω στη διαδικασια να υποβαθμισω την νοημοσυνη μου να το παιξω χαλαρος και να χαλασω και αλλο την ψυχολογια μου χριστουγεννιατικα! γι αυτο παρακαλω καποιο μελος να μου πει πως θα σβησω το λογαριασμο μου γτ ψαχνω ωρα και δεν το βρισκω!
- να το το σφαλμα, εις διπλουν :) παρτο αναποδα !

Εσυ τις πέρασες τις εξετάσεις;

Εγω πάντος έμεινα μεταξεταστέος!!!
χαχαχα οχι να το παινευτώ αλλα κατι τετοια τα χω για πλάκα, παλιά καραβάνα βλέπεις :) σημασία εχει να κοιτάς το φεγγάρι, οχι το δάχτυλο ;-)

Katiariko

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2013
405
183
36
Αθηνα
Ευτυχώς, πρόλαβαν και στα είπαν τα κάλαντα, πριν τα πω εγώ, γιατί θα τα έλεγα πολύ πιο...φάλτσα...katiariko. Σε διαβεβαιώ, πως...από υποδείξεις τέτοιες δεν πτοούμαστε.

Δεν ανοίγω στα κάλαντα γενικότερα. Τα βαριέμαι.
Είμαι και μουσικός, οπότε τα φάλτσα τα απεχθάνομαι.
Δυστυχώς ο γραπτός λόγος είναι πολύ ωμός και θα πρέπει να προσέχουμε πως γράφουμε το οτιδήποτε.
Πριν κρίνουμε κάποιον καλό θα είναι να βουτάμε τη γλώσσα μας στο μυαλό μας.

Είμαι εκτός topic, οπότε κλείνω εδώ τη κουβέντα! Sorry αν σας το χάλασα...

:rolleyes: