Αν εχεις διαθεση για μαθηση και επικοινωνία μη σκαλώνεις στο πρωτο εμπόδιο που θεωρείς οτι συναντησες. Δες το θετικά, σαν ασκηση υπομονής και σκληραγωγία![]()
Εσυ τις πέρασες τις εξετάσεις;
Εγω πάντος έμεινα μεταξεταστέος!!!
Αν εχεις διαθεση για μαθηση και επικοινωνία μη σκαλώνεις στο πρωτο εμπόδιο που θεωρείς οτι συναντησες. Δες το θετικά, σαν ασκηση υπομονής και σκληραγωγία![]()
Τους κανονισμούς τους έχεις διαβάσει;
Βρες αλλο κτηνιατρο να πας την κουταβινα... Τωρα την εχεις και πρεπει να την φροντισεις σωστα..
Να ξερεις ομως οτι ποτε δεν παιρνουμε κουταβι απο την μαμα του τοσο μικρο.. Γιατι βιαστηκες τοσο να την παρεις;; Μπορουσες να περιμενεις ενα μηνα ακομα, να μαθει τα βασικα απο την οικογενεια της
Εχει δεν εχει γάλα η μαμά το κουτάβι πρέπει να μείνει 60 ημέρες το λιγότερο
με την οικογένεια του.
Κρατα το κράξιμο στην άκρη του μυαλού σου και διάβασε για να το βοηθισεις
- να το το σφαλμα, εις διπλουνΦιλε μου διαθεση εχω παρα πολυ πιστεψε με, δεν ειμαι και αρχαριος ξερω αρκετα πραγματα οσον αφορα τα σκυλια! Αλλα υπαρχουν και αλλα φορουμ για να μαθω περισσοτερα! Οχι οτι κατακρινω αυτο αλλα η υποδοχη και η αντιμετωπιση ειναι απαραδεκτη απο καποια μελη! Γι αυτο δεν θα μπω στη διαδικασια να υποβαθμισω την νοημοσυνη μου να το παιξω χαλαρος και να χαλασω και αλλο την ψυχολογια μου χριστουγεννιατικα! γι αυτο παρακαλω καποιο μελος να μου πει πως θα σβησω το λογαριασμο μου γτ ψαχνω ωρα και δεν το βρισκω!
χαχαχα οχι να το παινευτώ αλλα κατι τετοια τα χω για πλάκα, παλιά καραβάνα βλέπειςΕσυ τις πέρασες τις εξετάσεις;
Εγω πάντος έμεινα μεταξεταστέος!!!
Ευτυχώς, πρόλαβαν και στα είπαν τα κάλαντα, πριν τα πω εγώ, γιατί θα τα έλεγα πολύ πιο...φάλτσα...katiariko. Σε διαβεβαιώ, πως...από υποδείξεις τέτοιες δεν πτοούμαστε.