Διαρροια σε θυληκο 8 μηνων

Alex77

Well-Known Member
13 Μαϊου 2008
72
0
Αθηνα
Καλημερα,
Τελικα το επαθε απο το λουκανικο μαλλον.
Ενα 24ωρο χωρις φαγητο και μετα ρυζακι με κοτοπουλο πως ειπε και ο dennis.

Alex77

Well-Known Member
13 Μαϊου 2008
72
0
Αθηνα
ευχαριστω πολυ. και το κακο ειναι οτι ειναι και στις μερες της σαν γυναικα...χαχαχα
ολα μαζι η καημενουλα..
αρχιζει και στρωνει η κατασταση με την διαρροια ομως.

elenamagna

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2008
422
3
42
ΑΘΗΝΑ
ευχαριστω πολυ. και το κακο ειναι οτι ειναι και στις μερες της σαν γυναικα...χαχαχα

καλα καταλαβα, την ελιωσες την σφουγγαριστρα!!!:D
χαλαλι, αφου ειναι καλυτερα!

silk

Well-Known Member
9 Οκτωβρίου 2008
440
3
42
Kinetta
Μα τι ειχε αυτο το λουκανικο μεσα..λιωμενες κατσαριδες????:confused::confused::confused::eek::eek::-|
σκέψου πόσο ανθεκτικοί είμαστε εμείς που τα τρώμε και δεν παθαίνουμε τίποτα... σξέψου επίσης τι βάζουν μέσα...:cool::cool::cool:

elenamagna

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2008
422
3
42
ΑΘΗΝΑ
σκέψου πόσο ανθεκτικοί είμαστε εμείς που τα τρώμε και δεν παθαίνουμε τίποτα... σξέψου επίσης τι βάζουν μέσα...:cool::cool::cool:
α, νας πω εγω που το χα κ μαθημα!μυτρες, μυτες, αφτια, ακρα, ουρες, τριχες....καλη σας ορεξη!:D:D:D:D:D

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Επειδη ειπε νομιζω οτι εδωσε σκυλισιο λουκανικο...εκει ειναι που ΔΕΝ ΘΕΛΩ να ξερω τι βαζουν μεσα...

p.s. εγω του δικου μου δεν του δινω παντως..

Alex77

Well-Known Member
13 Μαϊου 2008
72
0
Αθηνα
Ευτυχως ολα καλα.. Με την καταλληλη θεραπεια (κοτοπουλο με ρυζι) εχει επανελθει πλεον.
Δεν ηταν απο το λουκανικο μονο. Σε συνδιασμο με την περιοδο αλλα και κατι που ισως εφαγε απο κατω. Χθες στις ακαθαρσιες της εβγαλε κομματι πλαστικο απο τον κουβα της σφουγγαριστρας που ειχε φαει την προηγουμενη εβδομαδα.
Τωρα πλεον εχω αλλο προβλημα αφου λογω των γυναικολογικων της πρεπει να την προσεχω που αφηνει το αιματακι της οταν δεν φοραει σερβιετα..(μα τι λεω θεε μου?).
Παντως ποτε δεν περιμενα οτι ενα τοσο δα πλασματακι 23 κιλων θα ειχε τοσο αιμα..

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.084
Νεότερο μέλος
Marlen48