Δισκοπάθεια: Υπάρχει λύση!Διαβάστε, εμένα έγινε οκ

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Χαχαχ καλα δεν θα προσπαθήσω να σου αλλάξω γνώμη , άμα δεν το δεις δεν το πιστεύεις , εγω μιλάω με εμπειρια που έζησα όχι με γιατρικους όρους , αν θες να σου δωσω ένα site που έχει 100 τέτοιες περιπτώσεις σκυλων που έγιναν καλα με αυτη τι μέθοδο εκει το βρήκα και εγω , είναι ιστορίες ανθρωπον σαν την δική μου με δισκοπαθεια που έγιναν καλα με άσκηση , απλα θα πρέπει να τα μεταφράσεις γιατι τα βγάζεις σε ξένη γλώσσα . Αν ενδιαφερεσαι θα στα στείλω να μπεις να διαβάσεις και αυτα ... Bye ;-)
Έχει γίνει δηλαδή μαγνητική και έδειξε πως δεν έφυγε η δισκοπάθεια ?
Μοιάζει σαν να μην έχει.., αλλά το πρόβλημα υπάρχει (δεν φεύγει κάτι τέτοιο δυστυχώς..) αλλά όσο κάνετε τις ασκήσεις το πρόβλημα θα είναι ανύπαρκτο..

anitaki1987

Member
15 Φεβρουαρίου 2011
11
0
Χθες σε ηλικία 10 ετών έφυγε ο σκυλακος μου , απο καρδιά , δεν υπέφερε ... Μετά την δισκοπαθεια έζησε μια φυσιολογική ζωή σχεδόν 3 χρόνια ... Καλό ταξίδι φιλαράκο μου ... Θα σε έχω πάντα στην καρδιά μου , ήσουν το καλύτερο σκυλάκι που μπορούσα να έχω , μέχρι το τέλος . Αντίο !

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.919
7.493
Λυπάμαι.. μεγάλο πράγμα που δεν το παράτησες και του δωσες άλλα 3 ευτυχισμένα χρόνια πάντως.

anitaki1987

Member
15 Φεβρουαρίου 2011
11
0
Σας ευχαριστω όλους . Ελπίζω πως με το θέμα που άνοιξα να βοηθησα έστω ένα σκυλάκι να γίνει καλά ( αν και ξέρω πως ήταν πολύ περισσότερα γιατί ξέρω ότι εποικινωνησατε αρκετή με τον κτηνιατρο μου κ. Αποστολο Κρομυδα όπως και ξέρω ότι πολλά έγιναν καλά ) να είστε όλοι καλά και να αγαπάτε τα κατοικίδια σας

Theodora01

New Member
23 Φεβρουαρίου 2021
2
0
25
Κύπρος
Gia sas ime kenurgia edo Mesa thelo kapia voithia .To skilaki mou epathe diskopathia exi provlima me to disko ton perno se diaforous giatrous ke mou lene diafora. oti prota prepi na kano skener ke meta exirisi alla mou ipan oti i exirisi den ine 100/100 oti tha gini kala pale ke fovame mporo na exo kapia apandisi an to exi pathi ke esas to skilaki sas ke pos to antimetopisate

Theodora01

New Member
23 Φεβρουαρίου 2021
2
0
25
Κύπρος
Andimetopizo to idio provlima o giatros mou ipe oti exi diskopathia kinite to skilaki mou alla polla diskola mou ipe oti prepi na kanoume exirisi mpori kapkios na mou pi an exi to idio provlima pos to andimetopizi ke an tou kano exirisi an tha xiroterepsi i tha gini Kalitera

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.083
Νεότερο μέλος
Avra mummy