Δυναμικό Come Back

vemis01

Member
12 Ιουνίου 2010
23
0
Rodos
Λοιπόν ας ξεκινήσουμε... από την αρχή!
Με λένε Δημήτρη είμαι από την Ρόδο και γράφτηκα στο forum τον Ιούνιο του 2010 καθώς είχα την απρόσμενη ιδέα η οικογένεια μου να αποκτήσει και να αναθρέψει ένα σκύλο,καθώς εγώ τότε ήμουν ακόμα 16 ετών το να πάρω σκύλο θα ήταν δύσκολη υπόθεση αφού έπρεπε να το εγκρίνει όλη η φαμίλια. Έτσι γράφτηκα αφού έπεισα τους υπόλοιπους οτι θέλουν σκύλο και το κυνήγι ξεκίνησε.. μέσο των threads εδω έμαθα πως πρέπει να είναι ένας σκύλος τι πρέπει να μου προσφέρει τι πρέπει να του προσφέρω και πως είναι πρέπον να τον αποκτήσω. Επικοινώνησα με εκτροφεία, με κάποιο μέλος από εδώ πέρα οπού τότε έδινε κάποια κουτάβια αλλά ήθελε να τα δώσει σε κοντινή περιοχή αλλά επίσης επισκέφτηκα και το κυνοκομείο της Ρόδου 2 φορές.. τελικά κάπως τα έφερε η μοίρα και στα μέσα Οκτωβρίου ενώ εγώ ακόμα έψαχνα το 1 και μοναδικό σκυλάκι σκάει από τον πατέρα μου η είδηση οτι ένας οικογενειακός φίλος έδινε τον σκύλο του, και μου πρότεινε την επομένη να πάω να τον δω.Φτάνοντας στο σπίτι αντικρίζω έναν ιμίαιμο προφανώς Γερμανικό Ποιμενικό που παρόμοιο δεν έχω ξαναδεί.Αν και ήδη 3ων ετών ο σκύλος με έκανε να τον ερωτευτώ και ας έψαχνα κουτάβι.Την επομένη ο Bruno ήταν στο σπίτι μου και είναι ακόμα εδώ μαζί μου.Λόγο υποχρεώσεων διαβασμάτων δεν είχα και internet ανά περιόδους δεν έμπαινα στο forum αλλά ήρθε η στιγμή να μείνω τώρα.

Λοιπόν παραθέτω εικόνες από το 4ων ετών, υγιέστατο, υπερκινητικό, πανέμορφο, χαδιάρη 38- 40 περίπου κιλών ( έχω λίγο καιρό να τον ζυγίσω) λύκο μου:p
είναι και φρέσκες χθεσινές

Εικόνα 035..jpg

Εικόνα 015..jpg

Εικόνα 036..jpg

Εικόνα 037..jpg

Εικόνα 019..jpg

Αυτός είναι ο κούκλος, πείτε μου πως σας φαίνεται και τι άλλες φυλές σας θυμίζει εκτός από γ.π αφού Pedigree δεν είχε (τι να κάνεις:rolleyes:).
Καλές γιορτές σε όλους!

Dina1984

Well-Known Member
2 Μαϊου 2011
176
1
Είναι κούκλος!!! Κάτι μεταξύ Γερμανικού Ποιμενικού και Ακίτα μου κάνει! Ειδικά στο πρόσωπο σίγουρα Ακίτα!

View Weim

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2011
101
0
Νέα Σμύρνη
Να σου ζήσει Δημήτρη ο Bruno σου! Είναι πραγματικά πολυ όμορφος!
Για πρώτο σκυλί καλύτερα που δεν πήρες κουτάβι. Καλά να περνάτε και να προσέχει ο ένας τον άλλο!

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.590
858
Ξεσσαλονικη!!!
γλυτωσες ολη την σαβουρα!!!!!οντως καλα εκανες κ δεν πηρες κουταβι!χεχεχε!πολυ σκατο ρε παιδι μου!χεχε
να σου ζησει ,ειναι πανεμορφος!!!!

α,η πρασσινουλια στον λαιμο του δεν μου αρεσει....

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Κούκλος είναι να σου ζήσει και καλώς ήρθες!:)
Κι εμένα μου κάνει γ.π. με ακίτα.
Εύχομαι να περνάτε όμορφες στιγμές μαζί!

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Συμφωνώ κι εγώ Γ.Π. με Ακίτα μου θυμίζει.
Να τον χαίρεσαι και να σε χαίρεται για πολλά χρόνια ακόμα :)

vemis01

Member
12 Ιουνίου 2010
23
0
Rodos
Το είπα το όνομα στην έκθεση..είναι bruno όπως το έλεγαν οι πρώην ιδιοκτήτες.
Όσο για την πρασινουλιά lawrence δεν είμασταν καλά ντυμένοι εκείνη την μέρα,είχαμε βγει όπως όπως σε άλλη φωτογραφία θα βάλουμε τα δερμάτινα μας.
Σας ευχάριστο όλους για τα καλά σας λόγια!