Δυσκοιλιότητα;;;; HELP!!

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Δεν της αρέσει στα σίγουρα.. Άλλες 3 φορές πιπί πριν λίγο..Οπότε μάλλον δεν είανι του βρεγμένου..!!Ουφ και είχα ανυσηχήσει!

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
μέσα κοιμάται το σκυλάκι?μαζί σας?
πόσες φορές τρώει?
μετά τον κτηνίατρο που τα μόλαγε τη μορφή είχαν?σφιχτή?νερουλή?

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Ναι μέσα στο σπίτι την έχουμε! Κανονικά ήταν μετά τον κτηνίατρο, όπως και τις υπόλοιπες φορές. Πάντα τα κοιτάω και είναι μια χαρά.
Τώρα που αρχίσαμε την ξηρά τις έχω φαγητό και τρώει όσες φορές θέλει. Δεν το λες οτι ευχαριστιέται και πολύ την ξηρά τροφή, αλλά μου είναι δύσκολο να της μαγειρεύω κάθε μέρα. Όπως είπα και σε παλιό μου ποστ, το σκυλάκι είχε μάθει να τρώει παιδάκια κλπ. Αλλά σιγά σιγά συνηθίζει και το νέο του σπίτι και την ξηρά! θα της πάρω όμως αύριο μια καλή μάρκα, γιατί αυτές που πήρα είναι λίγο μεγάλες γι αυτήν!
Άσχετο!! @kokoni τι λες η μικρή δεν μοιάζει με κοκόνι;;

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.020
ΑΤΤΙΚΗ
κούκλα είναι...και πραγματικά μοιάζει με κοκκονόφατσα!!

πάντως ο προηγούμενος σκύλος μου δεν πήγαινε με τίποτα σε βρεγμένα χόρτα και ούτε πάταγε σε βρεγμένη άσφαλτο.
προτιμούσε να μείνει ακατούρητος παρά να τον βρεί τέτοιο κακό....
ίσως η δικιά σου είναι της ίδιας συνομοταξίας....:)

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
κούκλα είναι...και πραγματικά μοιάζει με κοκκονόφατσα!!

πάντως ο προηγούμενος σκύλος μου δεν πήγαινε με τίποτα σε βρεγμένα χόρτα και ούτε πάταγε σε βρεγμένη άσφαλτο.
προτιμούσε να μείνει ακατούρητος παρά να τον βρεί τέτοιο κακό....
ίσως η δικιά σου είναι της ίδιας συνομοταξίας....:)
Ναι ακριβώς αυτό κάνει. Και με ενοχλεί να πω την αλήθεια γιατί είμαι αρκετά βόρεια και ο χειμώνας μας θα έχει πολύ βροχή και χιόνι. Ελπίζω να συνηθίσει σύντομα! Είναι λίγο ξεροκέφαλη η κοκονόφατσα, θέλει να αποφασίζει την διαδρομή της βόλτας και δεν δέχεται να κάνει πιπί σε μέρος που δεν διάλεξε αυτή.. Υπομονή θα κάνω μέχρι να μάθει.. Πάντως αφού έκανε πιπί και μάλιστα πολλές φορές σήμερα, μάλλον δεν ήθελε τα βρεγμένα και άδικα κοψοχολιάστηκα (ελπίζω) ότι κάτι έχει. Εγώ πάντως καλού κακού θα κάνω μια επίσκεψη στον κτηνίατρο!!