Έχω προσπαθήσει να τ δώσω από μπολ το γάλα του αλλά δεν μπορεί να πιει.. Πόσο μάλλον να φάει κ ξηρά τροφή μουλιασμένη.. Εξάλλου τώρα έβγαλε τους πάνω και κάτω κυνόδοντες. Αποπαρασίτωση ακόμα δεν του έχω κάνει. Είπε ο γιατρός όχι.Να συμβουλευτεις εναν κτηνίατρο? Μονο γαλα τρωει? Σε αυτη την ηλικία θα πρέπει να του δινεις και ξηρα μουλιασμένη. Αποπαρασίτωση ποτε εκανε?
Ίσως είναι του σκύλου, τι να πω; Αποπαρασιτώσεις δεν κάναμε ακόμη κ τρώει μόνο γάλα.Αντίστοιχο θέμα ειχε και η δική μου. Από 2-3 μηνών τα εκανε 2 φορες τη μέρα, άσχετες ώρες και όχι όπως περιμενα μετά από φαι-παιχνίδι-υπνο. Δεν είχε θέμα από άποψης υγείας, αποπαρασιτώσεις κανονικά στην ώρα τους και τροφή ξηρά rc. Οπότε μήπως ειναι και θεμα οργανισμού του σκύλου?
του τρίβω και την κοιλίτσα και την πίσω περιοχή με λαδάκι όπως μ είπε ο γιατρός.. Πλέον κάνει 3 φορές την μέρα αλλά αντί να πιέζεται όπως αρχικά τώρα πλέον έχει διάρροια.. Πφφφ .. με έχει μπερδέψει, δεν ξέρω τι να τ κάνω...Mήπως επειδή ειναι μικρουλι θελει τριψιμο στην κοιλιτσα;
ghelly κ εμενα ακριβως ετσι βασικα 3 φορες τη μερα σε ασχετες στιγμες απο φαγητο και παιχνιδι αλλα σταθερες...μια πρωι μια μεσημερι μια βραδυ!
Ειδικό για κουτάβια γάλα πίνει.. Τώρα αντί για δυσκοιλιότητα έχει ευκοίλια.. τι να πω;; με έχει μπερδέψει.. μάλλον οργανισμού θα ναι..Να πας να πάρεις από ένα πετ σοπ μία ειδική τροφή για την ηλικία του κουταβιού..μην το ταλαιπωρείς με λάδια και γάλατα..
Γάλα για ανθρώπους απαγορεύεται, υπάρχουν στο εμπόριο ειδικά !!
Απορώ με τον κτηνίατρο..
Να θυμάσαι πως το κουτάβι δεν είναι σε ηλικία που αντέχει πειράματα..