Δυσκοιλιότητα;

aggeliki19

Active Member
1 Μαϊου 2012
29
0
:( Το κουταβάκι μ είναι 1μιση μηνών.. Τον έχω μία εβδομάδα τώρα σπίτι και ενώ στην αρχή είχε ευκοίλια (ίσως επειδή ήπιε φρέσκο γάλα), τις τελευταίες 2 μέρες κάνει πιο σπάνια (3 φορές τ μέρα μονό συγκριτικά με τς 5-6 στην αρχή) και κανονικά σε υφή. Πίνει γάλα ειδικό για σκυλιά κ τώρα έχει να κάνει απ τ πρωί περίπου 14 ώρες. Τι να κάνω? Να ανησυχήσω?:eek::(:eyecrazy:

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Να συμβουλευτεις εναν κτηνίατρο? Μονο γαλα τρωει? Σε αυτη την ηλικία θα πρέπει να του δινεις και ξηρα μουλιασμένη. Αποπαρασίτωση ποτε εκανε?

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Αντίστοιχο θέμα ειχε και η δική μου. Από 2-3 μηνών τα εκανε 2 φορες τη μέρα, άσχετες ώρες και όχι όπως περιμενα μετά από φαι-παιχνίδι-υπνο. Δεν είχε θέμα από άποψης υγείας, αποπαρασιτώσεις κανονικά στην ώρα τους και τροφή ξηρά rc. Οπότε μήπως ειναι και θεμα οργανισμού του σκύλου?

elenigeop

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2012
54
1
Mήπως επειδή ειναι μικρουλι θελει τριψιμο στην κοιλιτσα;
ghelly κ εμενα ακριβως ετσι βασικα 3 φορες τη μερα σε ασχετες στιγμες απο φαγητο και παιχνιδι αλλα σταθερες...μια πρωι μια μεσημερι μια βραδυ!

aggeliki19

Active Member
1 Μαϊου 2012
29
0
Να συμβουλευτεις εναν κτηνίατρο? Μονο γαλα τρωει? Σε αυτη την ηλικία θα πρέπει να του δινεις και ξηρα μουλιασμένη. Αποπαρασίτωση ποτε εκανε?
Έχω προσπαθήσει να τ δώσω από μπολ το γάλα του αλλά δεν μπορεί να πιει.. Πόσο μάλλον να φάει κ ξηρά τροφή μουλιασμένη.. Εξάλλου τώρα έβγαλε τους πάνω και κάτω κυνόδοντες. Αποπαρασίτωση ακόμα δεν του έχω κάνει. Είπε ο γιατρός όχι.

Last edited:

aggeliki19

Active Member
1 Μαϊου 2012
29
0
Αντίστοιχο θέμα ειχε και η δική μου. Από 2-3 μηνών τα εκανε 2 φορες τη μέρα, άσχετες ώρες και όχι όπως περιμενα μετά από φαι-παιχνίδι-υπνο. Δεν είχε θέμα από άποψης υγείας, αποπαρασιτώσεις κανονικά στην ώρα τους και τροφή ξηρά rc. Οπότε μήπως ειναι και θεμα οργανισμού του σκύλου?
Ίσως είναι του σκύλου, τι να πω; Αποπαρασιτώσεις δεν κάναμε ακόμη κ τρώει μόνο γάλα.

aggeliki19

Active Member
1 Μαϊου 2012
29
0
Mήπως επειδή ειναι μικρουλι θελει τριψιμο στην κοιλιτσα;
ghelly κ εμενα ακριβως ετσι βασικα 3 φορες τη μερα σε ασχετες στιγμες απο φαγητο και παιχνιδι αλλα σταθερες...μια πρωι μια μεσημερι μια βραδυ!
του τρίβω και την κοιλίτσα και την πίσω περιοχή με λαδάκι όπως μ είπε ο γιατρός.. Πλέον κάνει 3 φορές την μέρα αλλά αντί να πιέζεται όπως αρχικά τώρα πλέον έχει διάρροια.. Πφφφ .. με έχει μπερδέψει, δεν ξέρω τι να τ κάνω...

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Να πας να πάρεις από ένα πετ σοπ μία ειδική τροφή για την ηλικία του κουταβιού..μην το ταλαιπωρείς με λάδια και γάλατα..
Γάλα για ανθρώπους απαγορεύεται, υπάρχουν στο εμπόριο ειδικά !!
Απορώ με τον κτηνίατρο..

Να θυμάσαι πως το κουτάβι δεν είναι σε ηλικία που αντέχει πειράματα..

aggeliki19

Active Member
1 Μαϊου 2012
29
0
Να πας να πάρεις από ένα πετ σοπ μία ειδική τροφή για την ηλικία του κουταβιού..μην το ταλαιπωρείς με λάδια και γάλατα..
Γάλα για ανθρώπους απαγορεύεται, υπάρχουν στο εμπόριο ειδικά !!
Απορώ με τον κτηνίατρο..

Να θυμάσαι πως το κουτάβι δεν είναι σε ηλικία που αντέχει πειράματα..
Ειδικό για κουτάβια γάλα πίνει.. Τώρα αντί για δυσκοιλιότητα έχει ευκοίλια.. τι να πω;; με έχει μπερδέψει.. μάλλον οργανισμού θα ναι..