Δυσκολία ταϊσματος-Αρνηση ξηράς τροφής


Vasbar

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2010
964
0
Καλησπέρα. Νομίζω πως παρεξηγήθηκα με τα γραφόμενα μου.:(
.Πρώτα από όλα δεν είπα και ούτε πρότεινα σε κάποιον να κάνει τον καραγκιόζη, εκτός αν το θέλει ή είναι.
.Κοπρόσκυλο, συγνώμη αλλά δεν αρμόζει στο λεξιλόγιο μου για τον ποιο πιστό φίλο μου.
.Εννοείται πως μετά από κόπωση-άσκηση, εκπαίδευση, παιχνίδι- δεν χορηγείται άμεσα τροφή & νερό. Τα αυτονόητα θα λέμε?
.Κλόουν και λοιπά που γράφθηκε, και παιχνίδια με αεροπλανάκια και ότι άλλα ανθρωποκεντρικά κολπάκια, είναι απλά περιττά.
Συμφωνούμε ότι δίνουμε φρέσκια τροφή πλούσια σε συστατικά και φρέσκο νεράκι. ;)
Σχετικά με την χαρούμενη συμπεριφορά που είπα, απλά δεν πρέπει να προστάζουμε με βία, δύναμη φωνής, με το ζόρι,κλπ, να είμαστε πιεστικοί και άλλες τέτοιες άσχημες συμπεριφορές προς τον πιστότερο φίλο μας!:-|

Δυστυχώς, αν έχω αντιληφθεί σωστά υπάρχει ένα κλίμα παντογνωσίας, σαρκασμού και επίπληξης, χωρίς να υπάρχει η όρεξη για έρευνα στα γραφόμενα. Πίστευα, πως θα υπήρχαν ώριμες συμπεριφορές, και όρεξη για να μάθουμε ο ένας από τον άλλον με βάση τα βιώματα και την εμπειρία του κάθε ιδιοκτήτη νέου ή παλιού, με όρεξη να αναπτύξουμε γνωστικούς ορίζοντες πάνω στην «συγκατοίκηση» με τους τετράποδους φίλους μας σε θέματα εκπαίδευσης, συμπεριφοράς, προβλημάτων, γενικά εντός του κύκλου των σκύλων. [FONT=&quot] :-|[/FONT]
 


katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
...επίσης, πολύ σημαντικό έιναι να έχουμε και κάποια αίσθηση του χιούμορ...αλλιώς...βλέπουμε παντού "φαντάσματα'!!!:D:D
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.661
19.891
Δυστυχώς, αν έχω αντιληφθεί σωστά υπάρχει ένα κλίμα παντογνωσίας, σαρκασμού και επίπληξης, χωρίς να υπάρχει η όρεξη για έρευνα στα γραφόμενα. Πίστευα, πως θα υπήρχαν ώριμες συμπεριφορές, και όρεξη για να μάθουμε ο ένας από τον άλλον με βάση τα βιώματα και την εμπειρία του κάθε ιδιοκτήτη νέου ή παλιού, με όρεξη να αναπτύξουμε γνωστικούς ορίζοντες πάνω στην «συγκατοίκηση» με τους τετράποδους φίλους μας σε θέματα εκπαίδευσης, συμπεριφοράς, προβλημάτων, γενικά εντός του κύκλου των σκύλων. [FONT=&quot]:-|[/FONT]
Τι κακό είναι αυτό να παρεξηγιέστε βρε άνθρωποι του Θεού;;; Μην παίρνετε κάθε λέξη που γράφει ο καθένας της μετρητοίς και προσωπικά. Πες εσύ αυτό που θέλεις και σε εκφράζει και σε όποιον ταιριάζει θα το υιοθετήσει. Τι σε νοιάζει αν εγώ κάνω κωλοτούμπες για να φάει το σκυλί μου; Βίωμα και εμπειρία είναι κι αυτό. Ο καθένας διαλέγει όποιον τρόπο του αρμόζει. Εγώ συμφωνώ με όσα γράφεις αλλά υπάρχουν και φορές που κι εγώ νευριάζω που δεν τρώνε (κωλοτούμπες βέβαια δεν κάνω) και τα αφήνω νηστικά. Εννοείται για 1-2 μέρες μέχρι να βάλουν μυαλό :) Τι σκας λοιπόν; Θα βρεις κάποιους που θα συμφωνούν μαζί σου και κάποιους όχι. Ε, και;;;
 


kkranis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2009
2.583
11
Αγ. Παρασκευή
Καλά εσύ θα μας τρελάνεις τελείως.

"Κάνω τον καραγκιόζη" είναι έκφραση της νέας ελληνικής γλώσσας. Και επειδή χρησιμοποιήθηκε στο πρώτο πρόσωπο ("σιγά μην κάνω τον καραγκιόζη") οποιαδήποτε προσβλητική έννοια που θα μπορούσε να είχε, απλά διαγράφεται.

Αν το καλοσκεφτείς ΟΛΑ τα σκυλιά είναι κοπρίτες γιατί αυτό κάνουν (κοπρίζουν). Αν ο δικός σου δεν κοπρίζει, τότε πες τον όπως θέλεις, άρχοντα, δούκα, λόρδο κτλ. Δε με απασχολεί πραγματικά.

Το ότι λέω κοπρίτη/κοπρόσκυλο το σκύλο μου, δε σημαίνει ότι δεν τον έχω πασσά στο κεφάλι μου.

Όπως σου έγραψε και η katerina.k το να ταίσεις το σκύλο σου δεν απαιτεί ούτε χαρά, ούτε συγκεκριμένο ύφος ούτε τίποτα. Του βάζεις φαγητό και αν θέλει το τρώει...

Το θέλει; Έχει καλώς.

Δεν το θέλει; Απλά θα χάσει ένα γεύμα του.

Και όσο και να τον έχω στα ώπα-ώπα δεν πρόκειται ποτέ να του χαριστώ στο θέμα του φαγητού.

Σχετικά με την χαρούμενη συμπεριφορά που είπα, απλά δεν πρέπει να προστάζουμε με βία, δύναμη φωνής, με το ζόρι,κλπ, να είμαστε πιεστικοί και άλλες τέτοιες άσχημες συμπεριφορές προς τον πιστότερο φίλο μας!:neutral:
Είμαι από τους ανθρώπους που δε δέχεται οποιαδήποτε μορφή βίας προς το σκύλο. Έχω έρθει σε αντιπαράθεση πολλές φορές με άλλους συμφορουμίτες. Οπότε αν μη τι άλλο δεν έχεις το παραμικρό δικαίωμα να μου μιλάς εμένα για βία και επιβολή.

Δυστυχώς, αν έχω αντιληφθεί σωστά υπάρχει ένα κλίμα παντογνωσίας, σαρκασμού και επίπληξης, χωρίς να υπάρχει η όρεξη για έρευνα στα γραφόμενα. Πίστευα, πως θα υπήρχαν ώριμες συμπεριφορές, και όρεξη για να μάθουμε ο ένας από τον άλλον με βάση τα βιώματα και την εμπειρία του κάθε ιδιοκτήτη νέου ή παλιού, με όρεξη να αναπτύξουμε γνωστικούς ορίζοντες πάνω στην «συγκατοίκηση» με τους τετράποδους φίλους μας σε θέματα εκπαίδευσης, συμπεριφοράς, προβλημάτων, γενικά εντός του κύκλου των σκύλων. :neutral:
Ας δεχτώ ότι τα "καραγκιόζης" και "κοπρόσκυλο" είναι δείγματα ανώριμης συμπεριφοράς.

Εσύ γιατί δεν έκανες τον κόπο να δεις και λίγο παρακάτω από την "ειρωνία" και την "ανώριμη συμπεριφορά"; Οι απαντησεις ήταν μόνο "ειρωνίας", ή μήπως περιείχαν και την απάντηση στο πρόβλημα που έθεσες προς δημόσιο σχολιασμό;

Χάριν αποφυγής παρεξηγήσεων, ούτε σε ειρωνεύτηκα ούτε (πιστεύω) έδειξα ανώριμη συμπεριφορά.

Και για να μη βιαστείς να πεις τπτ άλλο, αυτά που σου προτείνω ως λύση στο πρόβλημα των φίλων σου, τα έχω κάνει εγώ ο ίδιος στο δικό μου σκύλο πρώτα απ' όλα.

Φιλικά πάντα.
 


Vasbar

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2010
964
0
Καλώς ή κακώς δεν γνωριζόμαστε σε αυτό το φόρουμ σε προσωπικό επίπεδο. :-|
Θα είναι φρόνιμο λοιπόν να υπάρχει και η απλή ευγένεια στα θέματα που θέτονται προς δημόσιο σχολιασμό, τουλάχιστον σε θέματα που είναι σοβαρά και όχι τυχόν χαζομάρες, διότι δεν αντιλαμβανόμαστε όλοι μας με τον ίδιο τρόπο τα γραπτά του άλλου, δη όταν το λεξιλόγιο δεν είναι το αντίστοιχο του θέματος. Το Ελληνικό λεξιλόγιο είναι αρκετά πλούσιο και μας βοηθάει να εκφραστούμε εύκολα και κόσμια. Δεν μπαίνω στην διαδικασία για την ανάλυση και την ρίζα της κάθε λέξης για να αποδειχθεί οτιδήποτε.
Το θέμα έχει πάρει την φθίνουσα πλέον, και το θεωρώ λήξαν.
Φιλικά,
Βασίλης
:cool:
 


kkranis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2009
2.583
11
Αγ. Παρασκευή
Ερώτηση: Πού έλειπε η απλή ευγένεια στο αρχικό μου μήνυμα ή σε αυτό της katerina k.;

Το "μη κόσμιο" ή "πρέπον" λεξιλόγιο είναι για το "κοπρόσκυλο";

Αν η λέξη αυτή είναι απρεπής, τότε πώς πρέπει να αποκαλώ το σκύλο μου;

Κύνα ή κύων;

Γιατί και το "σκύλος", καλώς ή κακώς, έχει και αυτό την αρνητική του χροιά...
 


Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
Φιλε Vasbar, σαν καινουριος και εγω στο forum να σε ενημερωσω οτι ο kkranis ειναι απο τους πιο εξυπηρετικους και φιλικους εδω μεσα! Οποτε μαλλον εχεις παρεξηγηθει χωρις λογο. Καμια φορα χρησιμοποιουμε λιγο εντονες εκφρασεις για να δωσουμε εμφαση στα γραφομενα μας, μιας και η οθονη του υπολογιστη δεν μπορει παντα να μεταφερει πιστα αυτο που θελουμε. Φαινεται οτι χειριζεσαι πολυ καλα την ελληνικη γλωσσα, γιαυτο μην αδικεις τον εαυτο σου και δωσε περισσοτερη βαση στην ουσια αυτων που σου γραφουν.
100% φιλικα, Παναγιωτης.

Στο θεμα τωρα, και μια ερωτηση δικη μου..

Πηγα να παρω τσουβαλι σημερα, γιατι ειχε μεινει μονο μια μεριδα για το βραδυ. (Royal Canin puppy large). Σαν βλακας και εγω το αφησα τελευταια στιγμη, και τι επαθα; Μα φυσικα δεν ειχε το μαγαζι την τροφη μας... Διαλεξα λοιπον Eucanuba Puppy Large... Εχετε αποψη; Αυτο που ειδα με σιγουρια, ειναι οτι θα μου βγει πιο οικονομικη καθως στον διατροφικο πινακα δινει ημερησια ποσοτητα 330gr εναντι 420gr της R.C. Τα συστατικα και τα διατροφικα στοιχεια ειναι "top" συμφωνα με τη συσκευασια, αλλα θα ηθελα τη γνωμη καποιου που την εχει χρησιμοποιησει.

Επισης της εδωσα μια χουφτιτσα τωρα το μεσημερι, για να παρει και το caniplasine και πηγε να μου φαει και το χερι! Της αρεσε φαινεται... :) Vasbar, εχεις δοκιμασει Eucanuba?
 


Vasbar

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2010
964
0
Δεν έχω εμπειρίες στα σκυλιά μου με την συγκεκριμένη επώνυμη τροφή. Άποψη μου είναι ότι από την στιγμή που είναι μια εμπορική & επώνυμη τροφή λογικά θα πρέπει να είναι καλή. Δεν θα την είχα όμως ψηλά στις επιλογές μου. Γενικά, τα αποτελέσματα δεν φαίνονται αμέσως με την αλλαγή τροφής, πολλές φορές τα αποτελέσματα δεν φαίνονται άμεσα, αλλά σε βάθος χρόνου.
Πάντως οι απόψεις-γνώμες που έχω ακούσει για την συγκεκριμένη τροφή διίστανται από επώνυμους εκτροφείς ΓΠ και σχολές εκπαίδευσης σκύλων.
 


Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
Συνηθος κρυβονται και αλλα πισω απο τις γνωμες εκτροφεων και εκπαιδευτων... Ο εμπορος που ψονιζω εγω, ειναι και εκτροφεας rott. Γενικα ειναι πολυ περιεργος τυπος, και σου δινει την αισθηση του απατεονα! Ειναι τετοιος ρε παιδι μου, φαινεται. "θα σε φτιαξω, και αυτη θα τον πηγαινει φισεκι και τετοια..." . Ωστοσο τον εμπιστευομαι απιστευτα γιατι μου εχει αναλυσει ολη τη βρωμοδουλεια που παιζει με τις τροφες, τις εκτροφες και τις χορηγηες. Αυτος εχει χορηγια Pro Plan τωρα, και αυτη δινει στα σκυλια του. Δεν την προοθει ομως, δεν με ψινει για να φανει καλος στον χορηγο του. Αντιθετα μου εχει ανοιξει τα ματια σε διαφορα πραματα...
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.661
19.891
Αντιθετα μου εχει ανοιξει τα ματια σε διαφορα πραματα...
Κι εσύ τώρα δεν πρέπει να μεταδώσεις τις γνώσεις σου και σε μας, να ανοίξουν και τα δικά μας ματάκια;;; Γιατί μας αφήνεις στο σκοτάδι; :)
 


Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
Να αρχισω να λεω;; :):)

λοιπον, Purina Tonus.. μουφα ατελειωτη... συμφωνα με τα λεγομενα του. Μην κοιτας , μου λεει , που γραφει Purina. Ειναι μαπα, και σαν light τροφη πρεπει να δινεις 330gr τη μερα. Παρα πολυ κατα τη γνωμη του, proplan senior classick δινω μολις 200... (30-35 euro 15kg Tonus, 60 η proplan - αν το υπολογισεται βγαινει πιο φθηνη η proplan!) .

Royal Canin German Shepherd! 80 το 15κιλο.... Μην εισαι βλακας μου λεει, ξερεις τι διαφορα εχει απο την απλη puppy large και στη συναιχεια την adult large; ΚΑΜΙΑ! Μονο το μαχαιρι που κοβει την κροκετα... και 15 ευρω στα 15 κιλα.... Γενικα την RC αν και την αγοραζα, δεν τον εβλεπα να ενθουσιαζεται και τοσο, και εμαθα και κατι ακομα σημερα απο ενα μελος - οπου κατα πασα πιθανοτητα δεν θα ξανα φαμε RC...:

"Η Royal Canin θεωρείται καλή τροφή μόνο στην Ελλάδα. Στην Αμερική κοστίζει περίπου στα 30-40 δολάρια το τσουβάλι και θεωρείται μέτριας ως κακής ποιότητας. Αν το ψάξεις λίγο θα το δεις και από τον πίνακα των συστατικών.
Περιέχει ρύζι (δε χωνεύεται εύκολα από το σκύλο) σε μεγάλο ποσοστό (είναι το δεύτερο συστατικό της) και πο΄λλά άλλα "fillers" που δεν έχουν καμιά ουσιαστική θρεπτική αξία."

Μου ειπε επισης να εμπιστευομαι περισσοτερο το σκυλο μου, παρα την συσκευασια. Αμα δεν θελει να φαει ολοκληρη τη μεριδα ο σκυλος, κατι ξερει.. Αμα θελει λιγο περισοοτερο - παλι κατι ξερει!Αν ολα αυτα βεβαια γινονται σε λογικα πλαισια. Οτι μπορει να "σπασει" η πλατη απο υπερβολικο βαρος παλι αυτος μου το εμαθε. Οτι αυτο δεν διορθωνεται - επισης! Γενικα το marketing ειναι στην Ελλαδα τετοιο, που ταιζουμε φυκια για μεταξοτες κορδελες μερικες φορες....
 
Last edited:




Vasbar

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2010
964
0
Καλημέρα! Συμφωνώ ότι «παίζονται» πολλά σε εκτροφείς και εκπαιδευτές… Πάντως, τα τελευταία χρόνια δεν ακούω κανέναν «ειδικό» σχετικά με την τροφή που πρέπει να δώσω. Τα πράγματα είναι απλά… Εξετάζω & ερευνώ τα συστατικά της κάθε (επώνυμης) τροφής και κάνω την επιλογή μου. Υπάρχουν πολλές τροφές στο εμπόριο και ο κάθε ένας λέει τα δικά του αποπροσανατολίζοντας τον κόσμο...
Χωρίς να θέλω να στιγματίσω κάποιον που δεν ξέρω, αλλά πως ξέρουμε τι ισχύει στην Αμερική? Σε όλη την ήπειρο? Σε κάποιες πολιτείες? Πού και γιατί? Πως ξέρουμε ότι η μόνη διαφορά είναι το μηχάνημα που κόβει την τροφή? Πως ξέρουμε ότι μια συγκεκριμένη τροφή είναι χάλια? Για να πούμε σε κάποιον άνθρωπο μην πάρεις αυτή την τροφή πρέπει να είμαστε απόλυτα σίγουροι για τα λεγόμενα μας! Στην Αμερική πχ τα Levis κοστίζουν 20-30 δολάρια, τι πάει να πει αυτό? Στην Γερμανία τα BMW είναι πιο οικονομικά! Τα εισοδήματα, η φορολογία, το κόστος ζωής μπορούν να συγκριθούν? Δηλαδή πχ για τις τροφές που φτιάχνονται στον Καναδά τι πρέπει να πούμε? Ότι υπάρχει πολύ κρύο εκεί και αυτές οι τροφές δεν πρέπει να χορηγούνται σε σκυλιά στην Ελλάδα λόγο ειδικής σύστασης? Ο Καναδάς που έχει σχεδόν την πρωτιά στην ποιότητα ζωής παίζει ρόλο? Οι ελεγκτικοί φορείς παίζουν ρόλο?
Έχει ενημέρωση κάποιος ότι πχ αν πάρεις αυτή την τροφή υπάρχει περίπτωση να δεις κάποια συμπτώματα ή όλες οι τροφές που πουλάνε είναι ότι καλύτερο στην αγορά? Το θέμα υγρασίας? Το θέμα ρυζιού? Το θέμα λαχανικών? Κλπ….


Μην αναφερθούν και τα φαινόμενα παρά-εισαγωγής, τροφών χύμα κλπ… Πάει πολύ μακριά η βαλίτσα…

Είναι μεγάλο αυτό το θέμα…
Hills, Nutro, Artemis pet food, Purina-Pro Plan, Acana, Pedigree, Orijen, Royal Canin, Flatazor, Eukanuba, Brit, Cibau, Techni Cal, Belcando, ….και πόσες άλλες…!!
 


Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
Εξετάζω & ερευνώ τα συστατικά της κάθε (επώνυμης) τροφής και κάνω την επιλογή μου. Υπάρχουν πολλές τροφές στο εμπόριο και ο κάθε ένας λέει τα δικά του αποπροσανατολίζοντας τον κόσμο...
Εχεις δικιο. Εγω απλα μεχρι πριν απο λιγο καιρο, δεν ηξερα να διαβαζω σωστα τα συστατικα.... Δεν ηξερα δηλαδι να ξεχωρισω την καλη απο την κακη τροφη.

Χωρίς να θέλω να στιγματίσω κάποιον που δεν ξέρω, αλλά πως ξέρουμε τι ισχύει στην Αμερική? Σε όλη την ήπειρο? Σε κάποιες πολιτείες? Πού και γιατί?
Εχουμε γνωστους και φιλους! :D ...ενταξη, ακριβως να ξερουμε δεν μπορουμε - αλλα ειναι μια αγορα που εχει τεραστια ποικιλια σε ποιοτητες και ποσοτητες. Εκει αν δεν ειναι κατι πραγματικα καλο, δεν τραβαει....

Πως ξέρουμε ότι η μόνη διαφορά είναι το μηχάνημα που κόβει την τροφή? Πως ξέρουμε ότι μια συγκεκριμένη τροφή είναι χάλια? Για να πούμε σε κάποιον άνθρωπο μην πάρεις αυτή την τροφή πρέπει να είμαστε απόλυτα σίγουροι για τα λεγόμενα μας!
Το ξερουμε, αφου τα συτατικα ειναι ολοιδια και αλαζει μονο το σχημα της κροκετας. Μας το ειπε και ο εμπορος.... και εγω τουλαχιστον τον πιστευω. Θα μπορουσε απλα να μου πουλησει την ακριβη, σωστα; Επισης μου εμαθε τι ειναι και η τεφρα... Απλα το διαβαζα εκει, και δεν εδινα σημασια.. Υπαρχουν διαφορες στα ποσοστα απο 0%-7% & 8%. ...προτιμαμε το 0, σωστα;


Στην Αμερική πχ τα Levis κοστίζουν 20-30 δολάρια, τι πάει να πει αυτό? Στην Γερμανία τα BMW είναι πιο οικονομικά! Τα εισοδήματα, η φορολογία, το κόστος ζωής μπορούν να συγκριθούν?
Παει να πει οτι ειμαστε μπανανια και τεραστια θυματα του marketing. Θυμασαι την κλασικη φραση - συνοδευτικο προιοντος απο USA.... "Ειναι Αμερικανικο σου λεω, πολυ καλο..!"

Δηλαδή πχ για τις τροφές που φτιάχνονται στον Καναδά τι πρέπει να πούμε? Ότι υπάρχει πολύ κρύο εκεί και αυτές οι τροφές δεν πρέπει να χορηγούνται σε σκυλιά στην Ελλάδα λόγο ειδικής σύστασης? Ο Καναδάς που έχει σχεδόν την πρωτιά στην ποιότητα ζωής παίζει ρόλο? Οι ελεγκτικοί φορείς παίζουν ρόλο?
Έχει ενημέρωση κάποιος ότι πχ αν πάρεις αυτή την τροφή υπάρχει περίπτωση να δεις κάποια συμπτώματα ή όλες οι τροφές που πουλάνε είναι ότι καλύτερο στην αγορά? Το θέμα υγρασίας? Το θέμα ρυζιού? Το θέμα λαχανικών? Κλπ….
Το θεμα τον καιρικων συνθηκων παιζει ρολο σιγουρα. Τι ακριβως συμβαινει και γιατι, μακαρι να ηξερα. Στη Ρωσσια (που ειχε παει παλι ο εμπορος που ψωνιζω) μου ειπε οτι δινουν μονο πλαταρια, ωμα κρεατα και λιπος με το κιλο... Και ηταν τα rott στυλακια! Δωσε, μου λεει, τετοιες τροφες στην ελλαδα με 22-25 βαθμους μεσω ορο θερμοκρασιας να δεις πως θα γινουν τα σκυλια.... χοντρα και ασχημα ειναι η απαντηση.


Μην αναφερθούν και τα φαινόμενα παρά-εισαγωγής, τροφών χύμα κλπ… Πάει πολύ μακριά η βαλίτσα…
Φτου σκορδα, μακρυα απο εμας , ξ ξ ξ ξ ξ ξ.. . .

:)
 
Last edited:




Chow

Well-Known Member
3 Απριλίου 2009
406
4
Θεσσαλονίκη
Δεν ήξερα πού να θέσω το ερώτημά μου, αλλά νομίζω ότι ταιριάζει περισσότερο σ'αυτό το τόπικ.

Αύριο φεύγω ταξίδι και θα λείψω για 4-5 μέρες. Μέχρι τώρα δεν την είχα αφήσει ποτέ μόνη της, παρά μόνο τις ώρες που δούλευα. Το θέμα είναι ότι ποτέ δεν έτρωγε ή έπινε νερό αν δεν ήμουν εγώ σπίτι (εκτός από το καλοκαίρι, λόγω ζέστης). Υποθέτω ότι αν λυσσάξει από την πείνα θ'αναγκαστεί να φάει, αλλά από την άλλη δεν είμαι και τόσο σίγουρη. Παίρνω λοιπόν ως δεδομένο το χειρότερο σενάριο, ότι δηλαδή δε θα φάει τίποτα ... πιστεύω ότι δε θα πάθει και τίποτα αν δε φάει για κάποιες μέρες, αλλά αν θέλει και κάποιος άλλος ας μου το επιβεβαιώσει. :rolleyes:
 


TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.168
2.985
ΑΤΤΙΚΗ
εγώ νομίζω ότι η ''απεργία'' θα κρατήσει το πολύ 3 μέρες. Μετά θα φάει...........και αν όχι δεν θα πάθει τίποτα.:)
 




Στατιστικά Forum

Θέματα
33.133
Μηνύματα
896.044
Μέλη
19.945
Νεότερο μέλος
Gskag