Δυσκολια συντηρησης και ο σκυλος δεν μας "ταιριαζει" στη ζωη μας. Νιωθω ντροπη να την επιστρεψω

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
40
Οχι οχι...μην ξανασκεφτεις για σκυλο δεν χρειάζεται...δεν ταιριάζουν σε ολους τα ιδια πραγματα δεν ειναι κακο...οτι δεν μας ταιριάζει δεν το αποκτουμε ποσο μαλλον αν αναπνεει κιολας.....

(Εγω πειραζει που παρακαλαω για λιγο παραπανω προσωπικο ελευθερο χρονο για να τον σπαταλησω ολο πανω στο σκυλο μου;;;;;;)

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.432
8.404
Γιατι να ειναι τρολ?Πρωτη φορα το βλεπουμε? Οι σκυλοι δε ταιριαζουν σε ολους, ουτε ολοι ειναι διατεθειμενοι να θυσιασουν πραγματα, ουτε ολοι κατανοουν τα εξοδα και τις ευθυνες μεχρι να τα αντιμετωπισουν. Το βλεπουμε καθημερινα γυρω μας. Ξερω γνωστη που λυσσαξε να παρει σκυλο, ενω ηξερα ποσο ανευθυνη ειναι και της τα ειχα αναφερει καθε λεπτομερεια, πηρε απο Byb παρα την κατηχηση που της εκανα, δε μπορουσε να κατησει μια σταθερη αντιμετωπιση απεναντι του και το τρελανε και τωρα το παρκαρε στους γονεις της και το βγαζει βολτα οποτε το θυμηθει για να κανει μοστρα. Αυτη τελεια της φαινεται οτι τα καταφερε! Θελει να παρει και δευτερο η να το βαλει να γεννησει! Μια ιστορια απο τις τοσες.

Οσον αφορα τον θεματοθετη, μεγαλο λαθος που αποφασισατε την υιοθεσια χωρις να εχετε ψαξει και ενημερωθει αρκετα απο μονοι σας για τις ευθυνες και τα εξοδα. Επρεπε να ειχατε αναζητησει το φορουμ και γενικοτερα πληροφοριες πριν και οχι μετα.
Απο τη πλευρα της φιλοζωικης μαλλον υπηρχε πιεση αλλα και παλι δεν καταλαβαινω, δε κερδιζουν κατι με υιοθεσιες που οδηγουν σε επιστροφες ή κακοπέραση ζωου, ακυρωνουν το νοημα της ιδιας της προσφορας τους ετσι.

Συννενοηθειτε υπευθυνα μαζι με τη φιλοζωικη,και αφου αναγνωριζετε το λαθος που εγινε θυσιαστε λιγο χρονο ακομα στο να ψαξετε μια υπευθυνη υιοθεσια σε συνεργασια με αυτους και φιλοξενηστε λιγο το ζωακι μεχρι να βρεθει μια οικογενεια. Το οφειλετε στο κουταβι που δε φταιει σε κατι. Σε καθε περιπτωση επειδη ειναι 4,5 μηνων ας γινει αμεσα..Οσο μεγαλωνει θελει και σταθεροτητα αλλα και θα γινει πιο δυσκολη η υιοθεσια.

KLKA

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2013
137
207
Αν δεν είναι τρολ το συγκεκριμένο άτομο, κρίμα το σκυλί.
Τίποτε άλλο.

Λες και είναι αντικείμενο.
Νηματοθέτη είσαι θλιβερός ρε φίλε.

Κάνε μια χάρη στα ζώα και μην ξαναέρθεις σε επαφή με αυτά.

• Like
Reactions: alexouli

Ntorina19

Active Member
6 Ιανουαρίου 2017
29
11
29
Εγώ πιστεύω πως θα ήταν πολύ καλύτερο να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία στο σκυλάκι....και να κάνετε πράγματα μαζί όπως να καθίσετε στον καναπέ και να δείτε μαζί μια ταινία (ενώ εκείνο θα κοιμάται δίπλα σου),να πάτε όλοι μαζί βόλτα με τον σκύλο....ενώ μπορείς να ασχοληθείς λίγο παραπάνω με την εκπαίδευση της είμαι σίγουρη πως θα καταλάβει σιγά σιγά το θέλεις από εκείνη και θα αρχίσετε να περνάτε και οι δύο πολύ καλύτερα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.310
Μέλη
20.071
Νεότερο μέλος
Λάμπρος Φαλάρης