Δυσλειτουργία Καρδιάς

Bill54

New Member
23 Ιουλίου 2018
4
0
25
Καλησπέρα. Έχω ένα μαλτεζακι 11 χρονών. Σήμερα τυχαία έπιασα το στηθος του και διαπίστωσα ότι ο χτύπος της καρδιάς του είναι βαρύς. Είναι σαν να δονείται.. Μπορεί να μην βγάζει νόημα αλλα αλήθεια είναι σαν να έχει καταπιεί αυτά τα νοκια τα παλιά με την γρήγορη δόνηση. Είμαι σίγουρος ότι είναι κάτι στην καρδιά του και όχι στην αναπνοή του. Αναπνέει κανονικά και δεν φαίνεται να πονάει. Απλα δεν ακούγεται αυτό το τακ τακ της καρδιάς, ούτε το νιώθεις. Είναι σαν να δυσκολεύεται να γεμίσει και να αδειάσει η καρδιά σαν να δυσκολεύεται να λειτουργήσει. Έχω τρομάξει πολύ με αυτό. Δεν ξέρω αν είναι κάτι προσωρινό, αν έχει πολύ χρόνο..
Έχει ακούσει κανείς ποτέ κάτι τέτοιο; κάτι παρόμοιο; Βοήθεια παιδιά!!

sis

Well-Known Member
10 Μαϊου 2015
1.453
3.256
Αθήνα
ο θόρυβος που ακούς μπορεί να είναι φύσημα, το οποίο ίσως οφείλεται στην ηλικία, ίσως είναι παθολογικό, ίσως είναι και κάτι τελείως διαφορετικό. Πολλά "μπορεί" και "ίσως". Ο μόνος που μπορεί να σε βοηθήσει ουσιαστικά είναι ο κτηνίατρος, που εξαιρείται της καραντίνας και μπορείς να πας άμεσα!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Υποθέτω ότι δεν είχε κανείς άλλος, το κουράγιο να σου απαντήσει και ελπίζω, να το έχεις ήδη πάει το σκυλάκι στον γιατρό.
E;