Δυσπλασία ή ράγισμα?

GEORGIA-CHQ

Active Member
18 Απριλίου 2008
28
0
51
ΧΑΝΙΑ
Καλησπέρα,έχω ένα Γερμανικό Ποιμενικό (δύο χρονών περίπου) και πριν 2 ημέρες απο την μια στιγμή στην άλλη δεν μπορούσε να πατήσει το αριστερό πόδι κι έκλαιγε.Τον πήγαμε στην κτηνιατρο,οποια του έκανε ακτινογραφία και μας είπε ότι είναι σύμπτωμα δυσπλασίας(μας έδωσε αντιβίωση).Σήμερα το πρωί το πόδι του ήταν πολύ πρησμένο(δεν το πατάει καθόλου).Θέλω να ρωτήσω,το πρησμένο πόδι είναι εξαιτίας της δυσπλασίας η΄το έχει ραγίσει.Είναι πολυ 'πεσμένος' και δεν σηκώνεται καθόλου..Τι μπορεί να είναι τελικά?

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Συμπτωμα δυσπλασιας... αντιβιωση... πρηξιμο....θα σου λεγα να πας σε εναν αλλο κτηνιατρο.

GEORGIA-CHQ

Active Member
18 Απριλίου 2008
28
0
51
ΧΑΝΙΑ
Ξέχασα να σας πω ότι μας είπε ότι έχει και αρθρίτιδα..Είναι συνήθες σε αυτή την ηλικία?Χωρίς να είμαι γιατρός,έχω την εντύπωση ότι το έχει στραμπουλήξει το πόδι του ..τι να πω..μας είπε να το ξαναπάμε αύριο...θα τον πάμε κι αλλού..

Αυγερις

Well-Known Member
24 Οκτωβρίου 2011
555
0
42
πατρα
η δυσπλασια ισχυου ειναι στο ισχυο...δεν γινεται στραμπουληγμα εκει εκει αν υπαρχει κατι θα ειναι θλαση η κατι αρκετα κακο σε οτι εχει να ακνει με το ισχυο...ο γιατρος σου μαλλον δεν τα παει καλα με τα ορθοπεδικα ... βρες καποιον που να ειναι καλος στο ορθοπεδικο κομματι και αν γινεται να ξερει και πως να βγαλει ακτινογραφιες στον γερμανικο ποιμενικο γιατι αν βγουνε λαθος θα κλαψει και το παρδαλο κατσικι.

περαστικα.

GEORGIA-CHQ

Active Member
18 Απριλίου 2008
28
0
51
ΧΑΝΙΑ
Το ποδι του έχει πρηστεί από την πάνω μεριά και φτάνει σχεδόν μέχρι κάτω..Κλείσαμε ραντεβού σήμερα και σε κάποιον άλλο γιατρό..Για να δούμε..Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας...θα σας ενημερώσω...

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Ας δώσει κάποιος που γνωρίζει πληροφορίες καλού ορθοπαιδικού κτηνιατρου στα Χανιά να ξεμπερδεύει η φίλη.

imichal

Well-Known Member
15 Δεκεμβρίου 2009
70
12
Χανια
Ας δώσει κάποιος που γνωρίζει πληροφορίες καλού ορθοπαιδικού κτηνιατρου στα Χανιά να ξεμπερδεύει η φίλη.
:fan::fan:......πραγματι για πειτε αν ξερετε καποιον.......

τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
Εγώ ακούσει πως κορυφαία κτηνίατρος και πολύ καλή ακόμα και σε δύσκολες περιπτώσεις δηλαδή αχρείαστη να είναι είναι η κυρία

ΜΑΡΟΥΛΑΚΗ ΕΛΕΝΗ +302825079390

στα Χανιά

τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
Πλάκα μου κάνεις έπεσα από τα σύννεφα τώρα.
Φαντάσου μου την είχαν προτείνει εάν μου συμβεί κάτι επείγον να πάω σε αυτή.
Δεν έχω πάει ποτέ λόγο ότι του βρίσκομαι Ρέθυμνο.
Την διαγράφω...

GEORGIA-CHQ

Active Member
18 Απριλίου 2008
28
0
51
ΧΑΝΙΑ
Χθες που τον πήγαμε στον 'άλλο' γιατρό μας είπε για την μόλυνση κι ότι έχει πυρετό 40,8..Ίσα ίσα τον προλάβαμε..του δίνουμε αντιβίωση πλέον..΄Ολα καλά θέλω να πιστεύω ..Ευχαριστώ πολύ και πάλι

GEORGIA-CHQ

Active Member
18 Απριλίου 2008
28
0
51
ΧΑΝΙΑ
Η συγκεριμένη κτηνίατρος είναι πολυ καλή στην δουλειά της και πολύ διαβασμένη.Απλά το παραπάνω περιστατικό θέλω να πιστεύω ότι ήταν ένα 'ατυχές' γεγονός...Να γίνει καλά ο Πάρης μου και όλα καλά....

GEORGIA-CHQ

Active Member
18 Απριλίου 2008
28
0
51
ΧΑΝΙΑ
Χθές τον πήγαμε πρώτα σε ένα άλλο γιατρό,ο οποίος μας είπε κατευθείαν ότι έχει μολυνθεί κι ότι δεν έχει να κάνει με δυσπλασία... τώρα ή τον τσιμπήσε κάποιο έντομο(μέλισσα,σκορπιός κ.τ.λ) ή προκλήθηκε από κάποιο φυτό που είχε τσίτα..