Δυσπλασία και συμμετοχή σε εκθέσεις

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.082
Παντος μεσα απο πολη συζητηση κοκονι καταλαβα οτι αυτες που προτεινουν για αρθρωσεις δεν λενε κ πολλα, μηπως ξερεις καποια να μας προτεινεις;;
Cisse δεν είναι ανάγκη να πάρεις ειδική τροφή οπωσδήποτε, μπορείς να δώσεις οποιαδήποτε τροφή θεωρείς ότι είναι κατάλληλη για τον μικρό, ακόμα και υποαλλεργική αν ταλαιπωρείται από αλλεργίες και να του δώσεις συμπληρώματα διατροφής όπως π.χ. synoquin που έχει 120 ταμπλέτες και το έχω βρει 52 euro.

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Ευχαριστο κυβ, απλα δεν εχω ψαχτει με τις τροφες κ ηθελα να μου πει καοοιος που το εχει κανει! Μην αρχιζω να διαβαζω 100 να διαβασω 2-5 γιατι βιαζομαι κι ολας!! Δεν θα παρω κανενος το λαιμο αν η ταδε που θα προτεινει δεν κανει για το σκυλο μου ξερω τι παιζει, αν ομως του ταιριαζει καποια που θα μου προτεινουν θα κερδισω χρονο κ πληγες αν ειναι η αλλεργια στην τροφη!!

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.700
319
Lund, SE
για να συμμετέχει ένα labrador σε έκθεση μορφολογίας θα πρέπει να είναι ελεγμένο για δυσπλασία??? και αν ναι από ποια ηλικία γίνονται τέτοιου είδους εξετάσεις???
Πήρες ήδη σκύλο από χθες που πρωτοέγραψες; Αν όχι πάρε πρώτα το σκύλο, ζήσε μαζί του και στην πορεία ξαναμιλάμε όσο ο σκύλος μεγαλώνει. Δε θα ζήσεις μαζί με το σκύλο; Από εκεί ξεκινάμε. Δεν παίρνεις ένα κουτάβι να το βάλεις στην πρίζα για να το κατεβάζεις σε εκθέσεις. Πρώτα το μεγαλώνεις. Αυτή τουλάχιστον είναι η δική μου άποψη :)

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Πήρες ήδη σκύλο από χθες που πρωτοέγραψες; Αν όχι πάρε πρώτα το σκύλο, ζήσε μαζί του και στην πορεία ξαναμιλάμε όσο ο σκύλος μεγαλώνει. Δε θα ζήσεις μαζί με το σκύλο; Από εκεί ξεκινάμε. Δεν παίρνεις ένα κουτάβι να το βάλεις στην πρίζα για να το κατεβάζεις σε εκθέσεις. Πρώτα το μεγαλώνεις. Αυτή τουλάχιστον είναι η δική μου άποψη :)
Έχω την αίσθηση ότι μιλάει γι'αυτό που ήδη έχει......:confused::confused: