Δυσπλασία με πόνο

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Οχι! Θελω να ξέρω ακριβως τι επιπεδο! Εφ όσον θα πάω να την κάνω να ξέρω και σε τι επίπεδο είναι! Αρα για να ξέρω το επίπεδο θέλει ολική σωστά; Μαλιστα δεν την γλιτώνουμε....φοβαμαι!!!!:(:(

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Σημερα μίλησα με τον κτηνίατρο και επέμενε να με καθυσηχάζει ότι δυσπλασία σε αυτἠ τη φυλή δε συναντάται κι ότι ειναι πολύ σίγουρος κι ότι έχει δει πολλά...αμφέβαλε μάλιστα ότι μπορει η Ήρα να έχει δυσπλασία! Μου σύστησε έναν ιδιωτικὀ γιατρό για να κάνουμε ακτινογραφίες και έχει ακτινολογικο εργαστηριο....
Το θέμα με τη δυσπλασία το θεωρω εντελώς αστείο! Απο ότι φαίνεται δυσπλασία μπορούν πολύ εύκολα να έχουν όλες οι φυλές, και θεωρώ τα Ακίτα μια απο τις επικινδυνα ευαίσθητες γιατι είναι μια φυλή που προσφάτως έχει αναζωπυρωθεί η ζήτησή και μέσα στον πανικό της μαζικής αναπαραγωγής είναι φυσικό να παρατηρούνται τέτοια φαινόμενα!Φυσικα και ελπίζω να έχει δίκαιο αλλά μου ενόχλησε η επίμονή του στο ότι η φυλή αυτη δεν παρουσιάζει τέτοια φαινόμενα και το γέγονος ότι έστω δε μου εξήγησε που το στηρίζει...
Δε ξέρω,...τι να πω....
Πάντως όταν κλείσω κάποιο ραντεβού τι να προσέξω για να μη με γελάσει κανείς επιτήδειος;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.395
Πάντως όταν κλείσω κάποιο ραντεβού τι να προσέξω για να μη με γελάσει κανείς επιτήδειος;
:confused:

Ποιόν επιτήδειο εννοείς; Τον γιατρό σου ή τον ακτινολόγο που θα σου συστήσει;

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Τον γιατρο μου ελπίζω όχι, αλλά επειδη δε ξέρω τι μπορει να τις κάνει εκεί τι γίνεται κ.λ.π. εννοω τον ακτινολόγο..

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.395
Αν δεν έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και τον θεωρείς λαμόγιο, κι αυτόν και τους συνεργάτες του, τότε θα πρέπει να βρεις άλλον.
Σαν τι δηλαδή να της κάνει εκεί;;; Θα την κοιμίσει και θα της κάνει την ακτινογραφία. Εσύ με ποιόν τρόπο νομίζεις ότι μπορείς να παρέμβεις;
Εκτός φυσικά της συζήτησης, για τις απαγορευμένες για την φυλή σου, ουσίες...

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Δεν μπορω να βρω εύκολα άλλον και να τον εμπιστεύομαι δηλαδη...
Σ αυτο που λες έχεις δικαιο, μια νάρκωση και μια ακτινογραφία θα τις κάνει, απλά επειδη δε ξέρω πόσο στοιχίζουν φοβάμαι μη με ξεβρακώσει...
Φοβάμαι μην επιμείνει να της δώσει φάρμακο για την αναισθησία που θα τις κάνει κακό..
Και φοβάμαι και τι αποτελέσματα θα μου δώσει γιατι δεν έχω ιδέα απο που θα μπορούσα να πάρω δεύτερη γνώμη...
Πάλι μονο μέσω κτηνιάτρου και δεν είναι ο μόνος κτηνίατρος αυτος που συμβουλεύομαι έχω άλλους δυο! Δεν τους έχω ρωτήσει ακόμα βέβαια...
Εχω καιρο κανα μήνα μεχρι να της τελειώσει όλος ο οιστρος!