Δυσπλασια Ισχίου

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.416
kyriako sorry αλλα αυτο το οπου ναναι που λες δεν ειναι λογικο.αν για παραδειγμα εσυ που εχεις ενα υγειες σκυλι και το ζευγαρωσεις στο μελλον με ενα αλλο υγειες σκυλι και παρει ο φιλος σου ενα κουταβι τοτε σημαινει οτι ο φιλος σου πειρε κουταβι απο οπου ναναι?
peri δεν είμαστε υπέρ, τέτοιων ζευγαρωμάτων.
Αναπαραγωγή "δικαιούνται" να κάνουν μόνο εκτροφείς, με όλα όσα αυτό συνεπάγεται.
Κανένας άλλος και για κανέναν λόγο.

peris

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2013
179
0
Πάτρα
mareco δεν διαφωνω στο υπερ τετοιων ζευγαρωματων απλα θεωρω υπερβολικο να λεγεται οτι οταν παρεις ενα σκυλι που δεν ειναι εκτροφικο παιρνεις σκυλο απο "οπου ναναι" και "αγνωστου προελευσεως"

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.416
Είναι συζήτηση που γίνεται καθημερινά στο φόρουμ.
Καλύτερα όμως να μην το συνεχίσουμε εδώ, γιατί το θέμα σου έχει άλλο αντικείμενο.
Παράπλευρο ίσως, αλλά δεν είναι της παρούσης.

Ας παραμείνουμε λοιπόν, στα της δυσπλασίας.
Για την οποία παρεπιπτόντως, υπάρχουν πάρα πολλά θέματα, που μπορείς να βρεις στο φόρουμ.

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
8 μηνων αν κανεις ακτινα θα εχεις μια καλη εικονα για το τι γινεται.Για μενα να κανεις ακτινες και στους αγωνες.Το κοστος μια επεμβασης αν χρειαστει δεν το γνωριζω αλλα λογικα ειναι πανω απο 1000 ευρω.
Ρωτα τον γιατρο μηπως πρεπει να δωσεις καποιο συμπληρωμα οπως γλουκοζαμινη,χονδροιτινη.

bouboul

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2012
420
2
Κι αυτό τι σημαίνει;
Οτι θα αρχίσουμε τώρα στο φόρουμ, να επικροτούμε γέννες ηλιθίων;
Αν θέλεις να το κάνεις, κάπου αλλού σε παρακαλώ.
Δόξα τον Θεό, απέραντος ο χώρος του διαδικτύου.
με κάλυψε ο sea-mol στο ποστ 19
επίσης δεν νομίζω να έχω επικροτήσει τις γέννες κανενός

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Yπαρχουν ορθοπεδικες επεμβασεις που μπορουν να γινουν σε κουταβια μεχρι καποια συγκεκριμενη ηλικια. Εγω θα πηγαινα και σε εναν ορθοπεδικο κτηνιατρο για μια δευτερη γνωμη.

Να σου ζησει το κουταβι.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.416
με κάλυψε ο sea-mol στο ποστ 19
Τι σχέση έχει αυτό που λέει ο sea-mol με αυτό που λες εσύ, στο συγκεκριμένο ποστ;

επίσης δεν νομίζω να έχω επικροτήσει τις γέννες κανενός
Αυτό ακριβώς κάνεις, εμμέσως πλην σαφώς, με το συγκεκριμένο ποστ, το οποίο σου σχολίασα.

bouboul

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2012
420
2
Τι σχέση έχει αυτό που λέει ο sea-mol με αυτό που λες εσύ, στο συγκεκριμένο ποστ;
αυτό που λέει ο sea-mol εισπράττει ο χρήστης όταν μπαίνει και έρχεται αντιμέτωπος με τέτοια συμπεριφορά!

Αυτό ακριβώς κάνεις, εμμέσως πλην σαφώς, με το συγκεκριμένο ποστ, το οποίο σου σχολίασα.
τις ξέρεις τις απόψεις μου βαριέμαι λέω τα ίδια και ίδια