Το οποίο σημαίνει;;;Δεν ξερω αν ανοιξει δικο του θεμα το μελος,Αλλα!!Γυρνοντας απο Βιεννη-Τσεχια και φερνοντας την σουπερ-ντουπερ κουταβα!!!!!Φεραμε μαζι και "εγγυση"δυσπλασιας μεχρι 24 μηνων...Υπογεγραμμενο συμβολαιο...και οταν λεει δυσπλασια εννοει και το C!!Που εδω βαζουν γεννες....
οτι καποιοι ειναι πολυ σιγουροι για τα σκυλια τους ενω καποιοι αλλοι φοβονται κ την σκια τους!Το οποίο σημαίνει;;;
Eιπε οτι ειναι γεννετικο,οποτε δεν θεωρει οτι υπαρχει προβλημα.Το οποίο σημαίνει;;;
Παρα πολυ ενδιαφερον ποστ!! Οταν ειχα μιλησει με εκτροφεις εξωτερικου ειχα ξανα ακουσει και εγω για κατι τετοιο. Και δηλαδη δινει οντως τα χρηματα πισω; αλλα μισο λεπτο αμα το ζωο καποια στιγμη χτυπησει ασχημα και δημιουργηθει ετσι δυσπλασια??? Θα ζητησει εξετασεις και εκει φαινεται αν ειναι απο χτυπημα πχ ή οχι?? Να σ πω δεν ξερω αν οντως φαινεται τοσο καθαρα.. σε αυτο εχω απορια μονο εγωEιπε οτι ειναι γεννετικο,οποτε δεν θεωρει οτι υπαρχει προβλημα.
Τωρα το οποιο τι σημαινει?
Ας πουμε οτι ειναι σιγουρη για τα σκυλια της και αν παει κατι στραβα ειναι διατεθιμενη να επιστρεψει τα λεφτα πισω.
Εχει κανει χρονια εκτροφη για να ειναι σιγουρη και να μπορει να δινει τετοιες εγγυησεις.
Ειναι κατι που ΔΕΝ δινουν ολοι.
Σε βαζει στο "τρυπακι"να κανεις εξετασεις αρα εχει μονο να κερδισει...γιατι και να παει κατι στραβα θα μπορει να το φτιαξει και να μην το επαναλαβει...αν πανε ολα καλα εχει σουπερ αποτελεσματα απο ολα τα κουταβια-σκυλους της.
Σου βγαζει μια "ασφαλεια"που ειναι ωραιο (βεβαια τα αποτελεσματα θα δειξουν)
ΔΕΝ ζευγαρωνει σκυλους με δυσπλασια C και σκυλους χωρις εξετασεις!
Αν δεν σε καλυπτουν αυτα θα γραψω αυριο και αλλα.
Αλλα ετσι απλα να σου πω ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΟΡΕΙ.Και εδω αρκετοι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ γιατι ζευγαρωνουν με C Και χωρις εξετασεις.
Το ποστ το εκανα γιατι οταν εγραψα οτι καποιοι δινουν εγγυηση με ρωτουσαν πως γινεται...και για να μαθει ο κοσμος που διαβαζει και για να μπουν και εδω ΥΨΗΛΑ σανταρ στα θελω μας και σε αυτα που ζηταμε.
Δεν αναφερομαι στο αν το κουταβι βγει καλο η οχι το θεμα εδω εχει να κανει καθαρα με την δυσπλασια.
Υ.Γ Μακαρι ολα τα σκυλια να μην εμφανισουν ποτε δυσπλασια και ολα αυτα να ειναι αχρηστα ποστ!!!!!!
Πρότων, και με C ο σκύλος μπορεί να έχει συμπτώματα, και με D μπορεί να μην έχει... εξαρτάται από άλλους παράγοντες αν ο σκύλος πονάει ή όχι, δεν είναι μόνο θέμα βαθμού δυσπλασίας..@Dimi_21 δικιο εχεις οτι εδω ζευγαρωνουν σκυλια με C που κανονικα ΔΕΝ θα επρεπε (και εγω θεωρω οτι το σκιλι για να μπει στην αναπαραγωγικη διαδικασια πρεπει να εχει Α η Β) το ερωτημα ειναι τα βαζουν τουλαχιστον με Α; Παντως και εδω δινουν εγγυησεις καποιοι , οχι τοσο καλες οσο του εξωτερικου σιγουρα αλλα μεχρι τους 12 μηνες ξερω για καποιους σιγουρα (και φυσικα δεν εννοω το C , το C δεν αλλοιωνει τη ποιοτητα ζωης του σκυλου)
Η δυσπλασια ειναι 95% γεννετικο προβλημα και λεω 95% και οχι 100% επειδη με τραυματισμους μπορει να χασει καποια μοναδα πχ να παει απο Β σε C αλλα οχι το Β να γινει D η E. Αυτο μου το εχει πει γιατρος ειδικος και πιστοποιημενος σε θεματα HD.
Σου ευχομαι τα καλυτερα με τη μικρη σου.
Δεν ειναι δικία μου!!χαχα εχω ηδη ενα μ@λ@κ@@Dimi_21 δικιο εχεις οτι εδω ζευγαρωνουν σκυλια με C που κανονικα ΔΕΝ θα επρεπε (και εγω θεωρω οτι το σκιλι για να μπει στην αναπαραγωγικη διαδικασια πρεπει να εχει Α η Β) το ερωτημα ειναι τα βαζουν τουλαχιστον με Α; Παντως και εδω δινουν εγγυησεις καποιοι , οχι τοσο καλες οσο του εξωτερικου σιγουρα αλλα μεχρι τους 12 μηνες ξερω για καποιους σιγουρα (και φυσικα δεν εννοω το C , το C δεν αλλοιωνει τη ποιοτητα ζωης του σκυλου)
Η δυσπλασια ειναι 95% γεννετικο προβλημα και λεω 95% και οχι 100% επειδη με τραυματισμους μπορει να χασει καποια μοναδα πχ να παει απο Β σε C αλλα οχι το Β να γινει D η E. Αυτο μου το εχει πει γιατρος ειδικος και πιστοποιημενος σε θεματα HD.
Σου ευχομαι τα καλυτερα με τη μικρη σου.
Mακαρι να μην μαθουμε ποτε αν δινει τα λεφτα πισω,παντως ναι αυτο λεει!.Νομιζω οτι μπορεις να καταλαβεις αν ειναι απο χτυπημα.Παρα πολυ ενδιαφερον ποστ!! Οταν ειχα μιλησει με εκτροφεις εξωτερικου ειχα ξανα ακουσει και εγω για κατι τετοιο. Και δηλαδη δινει οντως τα χρηματα πισω; αλλα μισο λεπτο αμα το ζωο καποια στιγμη χτυπησει ασχημα και δημιουργηθει ετσι δυσπλασια??? Θα ζητησει εξετασεις και εκει φαινεται αν ειναι απο χτυπημα πχ ή οχι?? Να σ πω δεν ξερω αν οντως φαινεται τοσο καθαρα.. σε αυτο εχω απορια μονο εγω
Ναι,αν χτυπα ξυλο γινει κατι επιστρεφει τα χρηματα πισω.@Dimi_21
Απλή απορία έχω. Δεν εννοώ κάτι.
Πρακτικά πως υλοποιείται; Επιστρέφει τα χρήματα; Το σκυλί τι γίνεται; επιστρέφεται στον εκτροφεα; Σου δίνει άλλο σκύλο;
Οχι δεν τιθεται θεμα επιστροφης του σκυλου.πάντως εγώ είμαι καλυμμένη, αν σου δίνει τα χρήματα πίσω, είναι κάτι σαν αποζημίωση (φαντάζομαι ότι δεν θέλει υποχρεωτικά τον σκυλο πισω )
Αυτο ειναι οντως ετσι ή το λες σχηματικα;Οι βαθμοί δυσπλασία οσο αφορά την την ολοκλήρωση του σκελετού
(που κατα κύριο λογο γινοντε οι συζητήσεις και οι εξετασεις ειναι
ενα πολυ μικρο κομάτι της όλης υπόθεσης) μετριούνται σε βαθμούς
A, B,C, D κλπ οι οποίοι προκύπτουν απο μοίρες(και καομοιρες).
Το μηδέν ειναι μηδέν δεν ειναι A. Ας υποθέσουμε οτι:
Α= απο 0 έως 5 μοίρες
Β= απο 6 έως 10
C= απο 11 έως 15
D=απο 16 εως 20
Δηλαδη απο το 10 στο 11 ενα τσιγάρο δρομος.
Αυτο ειναι οντως ετσι ή το λες σχηματικα;
Ε τωρα αν εκανε μια μοιρα πανω μια κατω δεν ξερω αλλα ναι καπως ετσι ειναι.Αυτο ειναι οντως ετσι ή το λες σχηματικα;
Ε τωρα αν εκανε μια μοιρα πανω μια κατω δεν ξερω αλλα ναι καπως ετσι ειναι.
Επισης διαφερει η βαθμολογια αναλογα που το κανεις,πχ στα γερμανικα αλλιως βαθμολογειται στο SV αλλιως εκτος (με μια επιφυλαξη αυτο)
Δεν νομιζω να εχουν μεγαλες αποκλισεις.,αν και η Αμερικη ειναι Αμερικη...Ναι ειναι και αυτο. Διαφέρει απο Ανατολή σε Δύση, απο όμιλο
αμερικανικό σε ευρωπαϊκό αν την εκανες στο Κιλκις ή στην
Καλαμάτα απο Σουηδία με Αίγυπτο. Βράσε όρυζα.
Βρεεεεε.... ο κουτσός ειναι κουτσός