@Dimi_21 ........Επισης το συμβολαιο γραφει οτι προτεινει η εκτροφεας οχι μεγαλα αλματα και οχι υπερβολικο ταισμα ή κατι αλλο που μπορει να προκαλεσει τραυματισμο του κουταβιου.......
ο κιμωνας το εγραψε αυτο...αρα αναφερει και αυτος ο εκτροφεας οτι πρεπει να ειμαστε προσεκτικοι.......και πρεπει να ειμαστε,οσο σιγουροι και να ειμαστε.
τωρα θα ξερεις και ξερω,εδω στην ελλαδιτσα μας,εκτροφεις που πηραν πισω σκλι που ειχαν πουλησει,οχι γιατι ειχε δυσπλασια αλλα γιατι και καλα ανακαλυψαν στους 7-8 μηνες ξερω εγω οτι το σκλι τελικα δεν τους κανει.
δεν πιστευω κανεις απο αυτους να ειχε κανει καν συμβολαιο για κατι τετοιο.
καταλαβαινεις οτι μιλαμεγια πιο απλα πραγματα.
δεν τα βλεπεις διαφορετικα αλλα για καποιον που οντως ενδιαφερετε γιαυτο που κανει δεν χρειαζετε συμβολαιο για να κανει το προβλεπομενο.
γιαυτο σου λεω εκανες πολυ χαμο για το τιποτα.
@george_gs ειμαι βεβαιος οτι αν παω στο γκρικνοτγκσεντερ και το παιξω υποψιασμενος θα παρω χαρτακι αλλαγης η κλπ...οπως θες πεστο.
να το πω απλα πως το εχω στο μυαλο μου
αν εχουμε κουτελο δεν χρειαζοντε τα χαρτια (οχι οτι ειναι κακο βεβαια που το πηρε,ισα ισα) αλλα αν ειμαστε οκ σε αυτον που διαλεξαμε ξερουμε οτι.
η επιλογη ηταν δικη μας και στις 2 περιπτωσεις
εμεις διαλεξαμε εκτροφεα
εμεις διαλεξαμε γεννα
το να παρω ενα χαρτι που να με καλυπτει μετα απο τις επιλογες μου εμενα δεν μου λεει τιποτα.εγω δεν ειχα ζητησει ουτε καν τα πεντιγκρυ να φανταστεις,μονοι τους μου τα στειλαν.