Δυσπλασια

Dimi_21

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2013
1.630
1.954
@Dimi_21 ........Επισης το συμβολαιο γραφει οτι προτεινει η εκτροφεας οχι μεγαλα αλματα και οχι υπερβολικο ταισμα ή κατι αλλο που μπορει να προκαλεσει τραυματισμο του κουταβιου.......
.
Εχω αναφερει και αυτο πολλες φορες.προφανως και θελει προσοχη...ΚΟΥΤΑΒΙ ειναι για τον θεο.
Τελος παντων ξανα λεω,αφου κουρασε να σβηστουν.
Διαφορετικα τα βλεπω Τασο,εγω βλεπω διαφορετικο το προσεχε μην τραυματιστει,και διαφορετικο βαλτο σε γυαλα για να μην παθει δυσπλασια.

george_gs

Well-Known Member
24 Απριλίου 2014
517
506
40
@Dimi_21 ........Επισης το συμβολαιο γραφει οτι προτεινει η εκτροφεας οχι μεγαλα αλματα και οχι υπερβολικο ταισμα ή κατι αλλο που μπορει να προκαλεσει τραυματισμο του κουταβιου.......

ο κιμωνας το εγραψε αυτο...αρα αναφερει και αυτος ο εκτροφεας οτι πρεπει να ειμαστε προσεκτικοι.......και πρεπει να ειμαστε,οσο σιγουροι και να ειμαστε.

τωρα θα ξερεις και ξερω,εδω στην ελλαδιτσα μας,εκτροφεις που πηραν πισω σκλι που ειχαν πουλησει,οχι γιατι ειχε δυσπλασια αλλα γιατι και καλα ανακαλυψαν στους 7-8 μηνες ξερω εγω οτι το σκλι τελικα δεν τους κανει.
δεν πιστευω κανεις απο αυτους να ειχε κανει καν συμβολαιο για κατι τετοιο.
καταλαβαινεις οτι μιλαμεγια πιο απλα πραγματα.

δεν τα βλεπεις διαφορετικα αλλα για καποιον που οντως ενδιαφερετε γιαυτο που κανει δεν χρειαζετε συμβολαιο για να κανει το προβλεπομενο.
γιαυτο σου λεω εκανες πολυ χαμο για το τιποτα.

@george_gs ειμαι βεβαιος οτι αν παω στο γκρικνοτγκσεντερ και το παιξω υποψιασμενος θα παρω χαρτακι αλλαγης η κλπ...οπως θες πεστο.

να το πω απλα πως το εχω στο μυαλο μου
αν εχουμε κουτελο δεν χρειαζοντε τα χαρτια (οχι οτι ειναι κακο βεβαια που το πηρε,ισα ισα) αλλα αν ειμαστε οκ σε αυτον που διαλεξαμε ξερουμε οτι.
η επιλογη ηταν δικη μας και στις 2 περιπτωσεις
εμεις διαλεξαμε εκτροφεα
εμεις διαλεξαμε γεννα

το να παρω ενα χαρτι που να με καλυπτει μετα απο τις επιλογες μου εμενα δεν μου λεει τιποτα.εγω δεν ειχα ζητησει ουτε καν τα πεντιγκρυ να φανταστεις,μονοι τους μου τα στειλαν.
ειμαστε ακομα Ελλαδα ή εχουμε παει καπου αλλου???

το οτι δεν ηθελες να παρεις καν Pedigree ειναι λαθος σου. το οτι σου εκατσε καλα δεν λεει κατι.

αυτο το ΕΜΕΙΣ διαλεξαμε τον εκτροφεα εχει γινει καραμελα.
τι γινεται ομως αυτο το ΕΜΕΙΣ, γινει και ΕΣΕΙΣ??? οταν δλδ ειναι γνωστος εκτροφεας που ολοι λενε τα καλυτερα??? ωπα...τι γινεται εδω??? τελικα μηπως δεν ειναι λαθος του ιδιοκτητη αλλα αυτος τελικα ο "καταπληκτικος" εκτροφεας ειναι μονο "καταπληκτικος" οταν ολα πανε καλα???

ας μην ανοιξω το στομα μου καλυτερα...

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
Διαφορετικα τα βλεπω Τασο,εγω βλεπω διαφορετικο το προσεχε μην τραυματιστει,και διαφορετικο βαλτο σε γυαλα για να μην παθει δυσπλασια.
μητσε,αμα κανω γεννα θα δωσω και εγω συμβολαιο ιδιο,θυμησου τοτε να με κανεις μαγκα.
θα μπορουσε να ισχυει κατι τετοιο.

βασικα μειωνουμε την επιλογη του κιμωνα τωρα γιατι πηρε ενα πολυ καλο σκλι και ασχολουμαστε με ενα συμβολαιο που ολοι ευχομαστε να του ειναι αχρειαστο.

• Like
Reactions: Orilis

Dimi_21

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2013
1.630
1.954
μητσε,αμα κανω γεννα θα δωσω και εγω συμβολαιο ιδιο,θυμησου τοτε να με κανεις μαγκα.
θα μπορουσε να ισχυει κατι τετοιο.

βασικα μειωνουμε την επιλογη του κιμωνα τωρα γιατι πηρε ενα πολυ καλο σκλι και ασχολουμαστε με ενα συμβολαιο που ολοι ευχομαστε να του ειναι αχρειαστο.
Δεν κανω καμια μαγκα,ειχα σχολειασει κατι δοθηκε η ευκαιρια να το επιβεβαιωσω και το εγραψα.
Βασικα μαγκες πηγα να κανω οσους διαβαζουν να βοηθηθουν.αλλα πολυ κακος!

Δεν βλεπω πως μειωνουμε την επιλογη,αλλα οκ.

@zenio Να ρωτησω το παιδι αν μου επιτρεπει να σου στειλω ενα ακομα θεμα να διαβασεις!
Ηταν που λες ενα θεμα που εγω εκει ελεγα παλι τα δικα μου και τα γνωστα κολληματα,και ηταν οι επιστημονες με τις πιπες τους απο την αλλη.Τελικα κερδισε ο καλος γραπτος λογος και εχασε το παλικαρι :D

Οπου παλικαρι δεν εννοω εμενα αλλα το παιδι που εψαχνε Γ.Π

• Like
Reactions: Orilis and zenio

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
ειμαστε ακομα Ελλαδα ή εχουμε παει καπου αλλου???

το οτι δεν ηθελες να παρεις καν Pedigree ειναι λαθος σου. το οτι σου εκατσε καλα δεν λεει κατι.

αυτο το ΕΜΕΙΣ διαλεξαμε τον εκτροφεα εχει γινει καραμελα.
τι γινεται ομως αυτο το ΕΜΕΙΣ, γινει και ΕΣΕΙΣ??? οταν δλδ ειναι γνωστος εκτροφεας που ολοι λενε τα καλυτερα??? ωπα...τι γινεται εδω??? τελικα μηπως δεν ειναι λαθος του ιδιοκτητη αλλα αυτος τελικα ο "καταπληκτικος" εκτροφεας ειναι μονο "καταπληκτικος" οταν ολα πανε καλα???

ας μην ανοιξω το στομα μου καλυτερα...
εγω πιστευω ειμαι ακομα ελλαδα

βρε γιωργο;
αν εγω δεν ειμαι αντικειμενικος να μπορεσω να δω πραγματα που ο χ-ψ μου λεει για τον καταπληκτικο εκτροφεα που λες ποιος φταιει;
εγω που ειμαι μαλακας και δεν τον καταλαβα;
ο εκτροφεας που ειναι λαμογιο και του περναει και κανει δουλειτσα;
ο κολητος που πηρε κουταβι απο εκει και βγηκε καλο και θελω ιδιο;
ο προπαππους που ειναι πρωταθλητης;;
.............................................................................................

τι με νοιαζει εμενα αν εκει εξω υπαρχουν λαμογια που βρισκουν μαλακες και τους κοροιδευουν;
αν εχουν δημιουργησει παρεακι που τον εχουν θεο και προοθουν σκλια;
στα παπαρια μου.
προσπαθω να ειμαι αντικειμενικος και επιλεγω βαση με οσα βλεπω εγω,οταν παιζει χρημα στην μεση (και το δινω εγω) εγω επιλεγω και κανενας αλλος για εμενα.
οποιος επηρεαζετε και την παταει ειναι απλα αξιος της μπυρας του.

διαλεγεις και περνεις και εισαι υπολογος της αποφασης σου,για μια ζωη
εκτος αν εισαι στραβος..

και εκτος αν

θες να παρεις αμαξι αλλα τελικα θα παρεις μηχανη επειδη στο μαγαζιμε τις μηχανες εχει πωλητρια ενα 2μετρο μωρο και νομιζεις οτι θα το μαμησεις ετσι.

εντιτ
εγω πουλαω την σκυλα μου
εσυ την αγοραζεις
ανακαλυπτεις οτι τελικα δεν σου κανει
εγω φταιω που ειμαι λαμογιο και στην πουλησα η εσυ που δεν ελενξες;

το ιδιο ειναι.

Last edited:
  • Like

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.920
5.310
patra
grdane.blogspot.com
χωρις να θελω να θιξω τον εκτροφεα των 40 χρονων ουτε την ποιοτητα του κουταβιου...
τετοια ντιλ γινονται και στην ελλαδα
ειτε γραπτα με υπογραφες
ειτε προφορικα και στην πραξη εχουν γινει ηδη...
δεν ξερω τι εκτροφεις εσεις γνωριζετε αλλα εγω γνωριζω εκτροφεα που πηρε πισω το κουταβι κι εδωσε και τα χρηματα χωρις να υπαρχει συμβολαιο..
οπως επισης γνωριζω εκτροφεις που δινουν τετοια συμβολαια...

αλλα μην παμε μακρυα...
κι απο πετσοπ να παρεις σκυλο αν βγαλει δυσπλασια σου φερνουν αλλο κουταβι...(αλλη συζητηση αυτη)

τα ιδια λενε κι εδω οι εκτροφεις να προσεχεις το κουταβι οχι να το βαλεις σε γυαλα...

τα ιδια ειπαμε κι εμεις...

george_gs

Well-Known Member
24 Απριλίου 2014
517
506
40
εγω πιστευω ειμαι ακομα ελλαδα

βρε γιωργο;
αν εγω δεν ειμαι αντικειμενικος να μπορεσω να δω πραγματα που ο χ-ψ μου λεει για τον καταπληκτικο εκτροφεα που λες ποιος φταιει;
εγω που ειμαι μαλακας και δεν τον καταλαβα;
ο εκτροφεας που ειναι λαμογιο και του περναει και κανει δουλειτσα;
ο κολητος που πηρε κουταβι απο εκει και βγηκε καλο και θελω ιδιο;
ο προπαππους που ειναι πρωταθλητης;;
.............................................................................................

τι με νοιαζει εμενα αν εκει εξω υπαρχουν λαμογια που βρισκουν μαλακες και τους κοροιδευουν;
αν εχουν δημιουργησει παρεακι που τον εχουν θεο και προοθουν σκλια;
στα παπαρια μου.
προσπαθω να ειμαι αντικειμενικος και επιλεγω βαση με οσα βλεπω εγω,οταν παιζει χρημα στην μεση (και το δινω εγω) εγω επιλεγω και κανενας αλλος για εμενα.
οποιος επηρεαζετε και την παταει ειναι απλα αξιος της μπυρας του.

διαλεγεις και περνεις και εισαι υπολογος της αποφασης σου,για μια ζωη
εκτος αν εισαι στραβος..

και εκτος αν

θες να παρεις αμαξι αλλα τελικα θα παρεις μηχανη επειδη στο μαγαζιμε τις μηχανες εχει πωλητρια ενα 2μετρο μωρο και νομιζεις οτι θα το μαμησεις ετσι.
Τασο μου, δεν ειμαι αντιθετος σε αυτα που λες.

απλως με κανουν να καταληξω, για αλλη μια φορα, σε αυτο που εχω πει πολλες φορες, ποτε ξανα σκυλι απο Ελλαδα. (και δεν χρειαζοταν να γινει αυτη η κουβεντα για να βγαλω αυτο το συμπερασμα)

και δεν ειναι θεμα μαλακα ιδιοκτητη, κλικας ή forum αλλα απλως ετσι ειναι πραγματα.
τωρα αν εσυ, μην το παρεις προσωπικα, εχεις εναν κολλητο που θα σου δωσει το καλο και θα σου κανει κ τις "χαρες" αν γινει η στραβη, δεν αποτελει τον κανονα αλλα την εξαιρεση.

• Like
Reactions: tasos malinoua

Dimi_21

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2013
1.630
1.954
Οτι δλδ στο φορουμ αυτο εγω ειμαι αυτος που κανω οτι τα ξερω ολα..μαλιστα.
Κ
Kαι για να τα λεμε και ολα υπαρχει και εκτροφεας που πηρα τον προηγουμενο που μου ειχε δωσει γραπτα "εγγυση" δυσπλασιας εως τους 24 μηνες.
@GRDANE o προηγουμενος μου σκυλος ηταν απο Ελλαδα,αντε να δω ποσα θα γραφτουν για πραγματα που ηδη εχω γραψει μερες πριν

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.920
5.310
patra
grdane.blogspot.com
δημήτρη το ν ακαεις στο χυλό... φυσάς και το γιαούρτι...
μέχρι να καει κάποιος και απο εκτροφεα εξωτερικου....

ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξη οκ..
αλλα ... δεν ειναι ενας μονο δημήτρη...

κι εδω μεσα εχει τουλαχιστον 4 χρονια που εχει δημοσιευτει ενα συμβολαιο απο εκτροφεα.... ελληνα που αναφερει τα ιδια οχι για δυσπλασια ... αλλά για καθε κληρονομικο προβλημα...
και δεν ειχε 40 χρονια στη πλατη του...
μην τα παιρνεις οσα γραφονται προσωπικα....

Dimi_21

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2013
1.630
1.954
Τα περνω προσωπικα,γιατι και αχρειαστο να ηταν το συμβολαιο σιγουρα ΔΕΝ ηταν κακο.
Επισης σε πολλα πραγματα εχω προλαβει και εχω γραψει πριν το ποστ με το συμβολαιο.
Οπως ειδες για το συμβολαιο αναφερομουν σε Ελληνα!!!Αρα οπου υπαρχει θα το λεω!!!!
Το μελος το ανοιξε για Γ.Π και για Γ.Π αναφερομαι!!!!

Επισης δεν θυμαμαι τι αλλο εγραψα για το Ελλαδα vs Εξωτερικο αλλα σιγουρα θυμαμαι οτι ειπα πως ζευγαρωνουν C σκυλια και χωρις εξετασεις.Πραγμα που ειναι αληθεια....(προφανως και συμβαινει και στο εξωτερικο αλλα εχεις τοσες επιλογες που πρεπει εχεις κατι για να πας τετοια λυση)

Οπως επισης δεν θυμαμαι να εχω αναφερει οτι στο εξωτερικο ειναι ΟΛΑ φανταστικα.
Ξερω πχ οτι το Aritar Bastet αλλαζει για πλακα την συμφωνια που ηδη εχει κανει.Εχει τυχει σε Ελληνες.

Για να κλεισω ζητω συγνωμη αν κουρασα,εγω ετσι και αλλιως εχω τα στανταρ ποια.
Ας βαλει ο καθενας οποια θελει για τον ευατο του.

• Like
Reactions: ripper2.1

Δημητρα_kme

Well-Known Member
4 Ιανουαρίου 2017
998
1.409
Γιατι διαχωριζουμε ελλαδα απο εξωτερικο; εχω γνωρισει μαπες απο εξωτερικο και πολυ αξιους απο ελλαδα!δεν θεωρω οτι ότι γινεται στο εξωτερικο ειναι σουπερ και εδω χαλια!

Εννοειται οτι εμεις επιλεγουμε εκτροφεα κ ισως καποιοι απο εσας ειναι πολυ γνώστες αλλα αλλοι δεν ειναι.. ουτε τον ηξερα απ το στρατο τον εκτροφεα να τον επιστευτω πια τοσο πολυ οτι μετα απο 2 χρονια ξαφνικα θα μου δωσει χρηματα πισω πχ (μη παρεξηγηθω αν παθει κατι ο σκυλος να τα βρασω τα λεφτα ή τον δευτερο σκυλο ή το σπανιο καναρινι που θα μου δωσουν) αλλα οσο και αν εμπιστευτω εναν αγνωστο ειναι ενας αγνωστος. Δηλαδη με τον ιδιο αερα θα απευθυνθειτε μετα απο λογια και με τον ιδιο μετα απο υπογραφες; Δεν πηρα ποτε σκυλο με τετοιο συμβολαιο αλλα ρε παιδια δεν σας φαινεται οτι ειναι ενα εξτρα συν ολο αυτο? Τελοσπαντων οτι κ να υπογραφει το σωστο ειναι να καλυπτονται και οι δυο το ιδιο εκτροφεας και ιδιοκτητης.

Ωστοσο μου κανει τρομερη εντυπωση οι εκτροφεις που κανουν τετοια συμβολαια πως γινεται να ειναι τοσο σιγουροι;;; (εκτος αν το χρημα τους περισσευει ή σ λεει πιο πολλους πελατες θα φερω με αυτο τον τροπο παρα σε αυτους που θα τα γυρισω πισω μετα) o_O

• Like
Reactions: Dimi_21

Δημητρα_kme

Well-Known Member
4 Ιανουαρίου 2017
998
1.409
Τα περνω προσωπικα,γιατι και αχρειαστο να ηταν το συμβολαιο σιγουρα ΔΕΝ ηταν κακο.
Επισης σε πολλα πραγματα εχω προλαβει και εχω γραψει πριν το ποστ με το συμβολαιο.
Οπως ειδες για το συμβολαιο αναφερομουν σε Ελληνα!!!Αρα οπου υπαρχει θα το λεω!!!!
Το μελος το ανοιξε για Γ.Π και για Γ.Π αναφερομαι!!!!

Επισης δεν θυμαμαι τι αλλο εγραψα για το Ελλαδα vs Εξωτερικο αλλα σιγουρα θυμαμαι οτι ειπα πως ζευγαρωνουν C σκυλια και χωρις εξετασεις.Πραγμα που ειναι αληθεια....(προφανως και συμβαινει και στο εξωτερικο αλλα εχεις τοσες επιλογες που πρεπει εχεις κατι για να πας τετοια λυση)

Οπως επισης δεν θυμαμαι να εχω αναφερει οτι στο εξωτερικο ειναι ΟΛΑ φανταστικα.
Ξερω πχ οτι το Aritar Bastet αλλαζει για πλακα την συμφωνια που ηδη εχει κανει.Εχει τυχει σε Ελληνες.

Για να κλεισω ζητω συγνωμη αν κουρασα,εγω ετσι και αλλιως εχω τα στανταρ ποια.
Ας βαλει ο καθενας οποια θελει για τον ευατο του.

Μαζι γραφαμε.. καλε τι κουρασες εμενα μου φαινεται πολυ ενδιαφερον το θεμα!! Συζητηση κανουμε οταν λεμε ολοι τα ιδια ειναι και βαρετο..

• Like

Dimi_21

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2013
1.630
1.954
Μαζι γραφαμε.. καλε τι κουρασες εμενα μου φαινεται πολυ ενδιαφερον το θεμα!! Συζητηση κανουμε οταν λεμε ολοι τα ιδια ειναι και βαρετο..
Mα καναμε ανατολικο ζητημα ενα συμβολαιο που το λιγοτερο επρεπε να περασει με ενα καλα εκανε.και το καλυτερο μπραβο μαγκας.

ripper2.1

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2015
489
1.386
40
Κω
Γιατι διαχωριζουμε ελλαδα απο εξωτερικο; εχω γνωρισει μαπες απο εξωτερικο και πολυ αξιους απο ελλαδα!δεν θεωρω οτι ότι γινεται στο εξωτερικο ειναι σουπερ και εδω χαλια!

Εννοειται οτι εμεις επιλεγουμε εκτροφεα κ ισως καποιοι απο εσας ειναι πολυ γνώστες αλλα αλλοι δεν ειναι.. ουτε τον ηξερα απ το στρατο τον εκτροφεα να τον επιστευτω πια τοσο πολυ οτι μετα απο 2 χρονια ξαφνικα θα μου δωσει χρηματα πισω πχ (μη παρεξηγηθω αν παθει κατι ο σκυλος να τα βρασω τα λεφτα ή τον δευτερο σκυλο ή το σπανιο καναρινι που θα μου δωσουν) αλλα οσο και αν εμπιστευτω εναν αγνωστο ειναι ενας αγνωστος. Δηλαδη με τον ιδιο αερα θα απευθυνθειτε μετα απο λογια και με τον ιδιο μετα απο υπογραφες; Δεν πηρα ποτε σκυλο με τετοιο συμβολαιο αλλα ρε παιδια δεν σας φαινεται οτι ειναι ενα εξτρα συν ολο αυτο? Τελοσπαντων οτι κ να υπογραφει το σωστο ειναι να καλυπτονται και οι δυο το ιδιο εκτροφεας και ιδιοκτητης.

Ωστοσο μου κανει τρομερη εντυπωση οι εκτροφεις που κανουν τετοια συμβολαια πως γινεται να ειναι τοσο σιγουροι;;; (εκτος αν το χρημα τους περισσευει ή σ λεει πιο πολλους πελατες θα φερω με αυτο τον τροπο παρα σε αυτους που θα τα γυρισω πισω μετα) o_O
Μιλάμε για συγκεκριμένη φυλή τον ΓΠ , σε αυτή τη φυλή οι διαφορες των Ελληνικών εκτροφείων , με αυτά των Ευρωπαϊκών είναι χαώδες , υπάρχουν δεκάδες παραδείγματα που έχουν αναφερθεί , υπάρχουν μέλη που την έχουν πατήσει κ γενικότερα στην Ελλάδα θα σου πουλήσουν τον μορφολογικό που δεν πηδάει εφημερίδα (μπασκετική ατάκα για μη αθλητικοτητα) για εργασιακό έτοιμο για ring κ real . Η άποψη μου δεν είναι το ίδιο για τις υπόλοιπες φυλές , διότι δεν έχω κάνει προσωπική έρευνα . Σίγουρα ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός , απατεώνες μπορεί να υπάρξουν σε κάθε γωνία του πλανήτη , η στατιστική είναι μια κατηγορία σημαντική . Προσωπικά κ μετά από ένα χρόνο , έχω σχεδόν εβδομαδιαία επικοινωνια με την εκτροφέα , ρωτά να μάθει , μου ζητά φωτογραφίες κ βίντεο , συζητάμε για την προπόνηση της κ τις συμπεριφορές της μικρής , για μένα αυτό είναι παράδειγμα προς μίμηση !!

vek

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2012
2.157
5.098
Mα καναμε ανατολικο ζητημα ενα συμβολαιο που το λιγοτερο επρεπε να περασει με ενα καλα εκανε.και το καλυτερο μπραβο μαγκας.
@Dimi_21 δεν νομίζω να έκανε κάποιος ανατολικό το συμβόλαιο, εμένα ξέρεις τι με ενόχλησε ?
"και οταν λεει δυσπλασια εννοει και το C!!Που εδω βαζουν γεννες...."
αυτό και δεν είμαι εκτροφέας, παντού υπάρχουν λαμόγια και παντού υπάρχουν και ηθικοί , είναι αμαρτία να τα τσουβαλιάζουμε όλα με μία κουβέντα.
και στην Eλλάδα βάζουν μη ελεγμένα σκυλιά και έξω , και στην Ελλάδα βαζουν C σκυλια ΄και έξω (δεν ειναι του ΚΟΕ αυτο ειναι από την FCI )
και εδώ υπάρχουν κάποιοι που ειναι δίπλα στον ιδιοκτήτη του σκύλου και έξω.
Νομίζω ότι αυτό "ενόχλησε" και όχι το συμβόλαιο ;)

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.920
5.310
patra
grdane.blogspot.com
@Δημητρα_kme δεν είναι σιγουροι...
απλά είναι υπεύθυνοι....
όπως και ο συγκεκριμένος τσεχος υπευθυνος εκτροφεας ειναι...
απλα μην αναδυκνειεται σε σιγουρια...
αυτο ειναι λάθος και δίνει λάθος εντυπωσεις...

Dimi_21

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2013
1.630
1.954
@Dimi_21 δεν νομίζω να έκανε κάποιος ανατολικό το συμβόλαιο, εμένα ξέρεις τι με ενόχλησε ?
"και οταν λεει δυσπλασια εννοει και το C!!Που εδω βαζουν γεννες...."
αυτό και δεν είμαι εκτροφέας, παντού υπάρχουν λαμόγια και παντού υπάρχουν και ηθικοί , είναι αμαρτία να τα τσουβαλιάζουμε όλα με μία κουβέντα.
και στην Eλλάδα βάζουν μη ελεγμένα σκυλιά και έξω , και στην Ελλάδα βαζουν C σκυλια ΄και έξω (δεν ειναι του ΚΟΕ αυτο ειναι από την FCI )
και εδώ υπάρχουν κάποιοι που ειναι δίπλα στον ιδιοκτήτη του σκύλου και έξω.
Νομίζω ότι αυτό "ενόχλησε" και όχι το συμβόλαιο ;)
Δεκτο!!!!Εχω αλλον εναν γνωστο που ψαχνει αλλα θελει να εχει και εξετασεις DEGENERATIVEN MYELOPATHIE FREI ! (N/N).Εχεις κανεναν να τον στειλω?επισης καλο θα ηταν να εχει και τεστ dna γιατι εχει ακουσει και διαφορα...

Και φυσικα επισημες εξετασεις (κοστιζουν 150 πανω!!) HD/ED Normal ή Fast Normal

lamb-angelo

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2012
106
99
40
κορυδαλλος
Κατα την δικη μου αποψη εμπιστευεσαι καποιον εκτροφεα και προχωρας...αν εχει "ιστορια" πισω του ακομα καλυτερα...πλεον με working dog ειναι ευκολο να δεις τι βγαζει ο καθε εκτροφεας μεσα στα χρονια.....απο εκει και περα αν σου φτιαξει και καποιο συμβολαιο ακομα καλυτερα....εγω οταν εψαχνα στην ελλαδα δεν βρηκα καποια γεννα που να μου αρεσει οποτε κοιταξα εξω....

Dimi_21

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2013
1.630
1.954
@vek ξερεις που θελω να καταληξω?Δεν θα ηταν πολυ ωραια να υπαρχει και εδω η επιλογη για σκυλο που θα εχει ολα οσα εχουν εξω?Δεν θα ηταν πολυ ωραια για εμας που δεν ειμαστε εκτροφεις να νιωθουμε πιο σιγουροι για την επιλογη μας και να εχουμε πιο πολλες ενδειξεις οτι εχουμε κανει σωστη αγορα-επιλογη?
Ακομα και για τους ιδιους του εκτροφεις θα ηταν καλυτερα...
Αιματα εχουμε και ερχονται ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!Γιατι να μην αυξηθουν οι απαιτησεις και η πιεση προς του εκτροφεις να γινονται καλυτεροι?
Γιατι το 2017 να μπαινεις στο workingdog ψαχνωντας και να βλεπεις γεννες με απλα δυο γκριζα σκυλια χωρις ΤΠΤ αλλο!!!!και προσεξε δεν μιλαω καν για τιτλους εργασιας γιατι καλο ειναι να υπαρχουν αλλα οκ,
Εχουμε 2017 και αυξανεται η ζητηση ddr χωρις pedigree...

Y.Γ Νομιζω ποια σκυλια με C δεν μπορουν να παρουν μερος στο παγκοσμιο,αλλα ισως κανω και λαθος