Δυστυχως μαλλον εχουμε ωτιτιδα!




KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
αφήστε εδώ και καμία εβδομάδα ταλαιπωρούμαστε με ωτίτιδα και αφού όλο αυτό γινόταν εδώ και μήνες της πήρα κάτι σταγόνες αλλά δεν βλέπω αποτελέσματα αυτήν την φορά ενώ με την αλοιφή κάτι γινόταν.μάλιστα σήμερα που την πήγαμε στην κτηνίατρο να την δεί μας είπε ότι έχει υγρό μέσα στο αυτί:confused: και θα πάρουμε αύριο κάποιον να μας φτιάξει μία ειδική συνταγή.

τώρα εγώ εντάξει εκτός ότι βάλαμε αμπούλα και για καμία εβδομάδα σίγουρα δεν θα την πάω για μπάνιο,τι πρέπει να κάνω το καλοκαίρι?πώς στον άνεμο θα ξανα πάμε στην θάλασσα η να το ξεχάσω για κανά μήνα?όμως είμαι σίγουρος πώς αν την ξανά βάλω πάλι θα συμβεί και μία μέρα θα τα κλαίμε.να φανταστείται την πλένο κατευθείαν με νερό και αργότερα με την πετσέτα τα κάνω όσο πιό καλά μπορώ και βάζω epiotic όταν δώ πώς χρειάζεται.

πραγματικά είναι η χειρότερη μου εμπειρία αυτό το πράγμα και την λυπάμαι γιατί ταλαιπωρείται όχι μόνο με τα αυτιά αλλά γιατί λατρεύει να κολυμπάει και ενώ πάμε βόλτες δεν την αφήνω να μπεί.
 
Last edited:


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.338
Μηνύματα
900.405
Μέλη
20.109
Νεότερο μέλος
DarthVader3