ΕΚΚΡΙΜΑ ΑΠΟ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ

despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
ο σκυλος μου (αρσενικο)εκκρινει καποιο υγρο απο τα γεννητικα του οργανα κ δεν εννοω αυτο το κλασικο πρασινοκιτρινο υγρο το οποιο εχει παρουσιασει απο 15 μηνων περιπου,τωρα ειναι 24.
το εκκρινει σε τετοιο βαθμο που λερωνεται στην κοιλια του κ αυτο δημιουργει κρουστα πανω στις τριχες.
ο γιατρος που το εξετασε ειπε οτι δεν ειναι τιποτα.
υπαρχει σε ολα τα αρσενικα δλδ μην τρελαθουμε?μια αλλη γιατρος μου ειπε οτι ειναι λογω ηλικιας κ ορμονων που ειναι στα υψη!γνωριζεται κατι?

ANASTASIA

Active Member
14 Δεκεμβρίου 2008
37
0
Και ο Γ. Π. και το γκολντεν ειχαν το ιδιο.και σε μενα ο γιατρος ειχε πει οτι δεν ειναι τιποτα.
Παντως δεν ειναι και οτι ωραιοτερο να το βλεπεις

despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
περαν αυτου βλεπω οτι ασχολειται επιμονα με την περιοχη.ισως προσπαθει να καθαριστει....εσενα σταματησαν, τι ηλικια εχουν?

ANASTASIA

Active Member
14 Δεκεμβρίου 2008
37
0
δυστυχως δεν τα εχω πια .Φολα το ενα κλοπη το αλλο και βεβαια απροσεξια δικια μου.:(
Παντως μεχρι δυο χρονων το ειχαν

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Κι ο δικός μας το βγάζει (μπλιαχ!), κι εξακολουθεί και τώρα που είναι στειρωμένος οπότε δε νομίζω ότι είναι ορμονικό

despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
καταλαβα μαλλον δεν θα πρεπει να ανησυχω...θα πρεπει να ειναι οντως κατι πολυ φισιολογικο.

ΜMaritina

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2009
954
3
Νέα Σμύρνη
Καλησπέρα σας!
Μόλις γυρίσαμε από την κτηνίατρο κι εκεί που πήγαμε για άλλο, βρήκαμε και κάτι ακόμα!
Παρατήρησε λοιπόν αυτό το πρασινοκίτρινο υγρό σε μεγάλη ποσότητα όμως, που όντως λερώνει και την κοιλιά του.
Μου είπε πως είναι κάτι πυο-κάτι κυστο-κάτι κάτι δε θυμάμαι, θα την ξαναρωτήσω...
Και μου είπε να του πλένω το πέος εσωτερικά μια φορά την εβδομάδα με hibitane...
Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία;

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Κι ένας δικός μου σκύλος είχε το ίδιο πρόβλημα. Προέρχεται από μόλυνση (παιχνίδια στο χώμα της Αθήνα βοηθούν στην ανάπτυξη βακτηριδίων).
Εγώ του έκανα πλήσεις 3 Χ την εβδομάδα για 15 μέρες και δεν το ξαναέπαθε.

Πολύ συμαντικό είναι να μην ζευγαρώνουν οι αρσενικοί πριν εξεταστεί η "περιοχή" τους για τυχόν μολύνσεις τέτοιου είδους.
Μεταφέρεται το μικρόβιο άμεσα στο θηλυκό.

ΜMaritina

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2009
954
3
Νέα Σμύρνη
Dr.Zhivago,
μου είπε ότι θα του το κάνω εφ'ορου ζωής... γι'αυτό είπα να ρωτήσω κιόλας, καθώς μου φάνηκε παράξενο!
Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου.

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
37
Ξεσσαλονίκη
Και του δικου μου ακριβως τα ιδια...Δεν λερωνεται η κοιλια του, αλλα τα καλλυματα και γενικα οπου ακουμπαει θελουν πλυσιμο καθε βδομαδα...Να ανησυχισω ή ειναι κατι φυσιολογικο?

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Καλησπέρα σας!
Μόλις γυρίσαμε από την κτηνίατρο κι εκεί που πήγαμε για άλλο, βρήκαμε και κάτι ακόμα!
Παρατήρησε λοιπόν αυτό το πρασινοκίτρινο υγρό σε μεγάλη ποσότητα όμως, που όντως λερώνει και την κοιλιά του.
Μου είπε πως είναι κάτι πυο-κάτι κυστο-κάτι κάτι δε θυμάμαι, θα την ξαναρωτήσω...
Και μου είπε να του πλένω το πέος εσωτερικά μια φορά την εβδομάδα με hibitane...
Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία;

Ειχα παθει κατι παρομοιο οταν ο Φωντας κουταβι ακομα και επαθε κατι σαν μολυνση (αν θυμαμαι καλα γιατι πανε και καμποσα χρονια) στο τσουτσουνακι του και επρεπε να του το βγαζω :p και να το ψεκαζω με betadin για μια βδομαδα! Μετα ηταν περδικι!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.322
Μέλη
20.086
Νεότερο μέλος
xaskoulini