ΕΠΕΙΓΟΝ ! ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ ΟΥΡΟΔΟΧΟΥ ΚΥΣΤΗΣ !

3 Απριλίου 2014
7
0
καλησπερα σε ολους σας
ξεκιναω την ιστορια τησ Μπουζας.
πριν 2 περιπου χρονια η κολλητη μου αγορασε ενα σκυλακι 3χρονων ΠΑΓΚ απο το ιντερνετ.η γυναικα ειπε οτι το δινει γιατι εχει η ιδια καρκινο και δεν μπορει να το φροντισει πια οπως πρεπει.το σκυλακι λερωνε παντου και η φιλη μου δεν μπορουσε τελικα να το κρατησει ουτε αυτη καιτο πηγαινε απο δω κ απο κει προσωρινα.με πηρε τηλ και τησ ειπα αμεσως να το φερει σε μενα.ετσι κ εγινε αμεσως αγαπηθηκαμε δεν την ενοχλουσε καθολου οτι τησ ελεγα το εκανε εμα8ε κ τισ βολτες γιατι απ οτι καταλαβα δεν ειχε παει κ πολλεσ φορες διοτι εβγαινε στο μπαλκονι για τσισα.ξαφνικα αρχισε.να κατουριεται πανω της.παρατηρω οτι ειχε λιγο κοκκινο στα ουρα και τη επομενη θα την πηγαινα στο γιατρο.της ηρθε και περιοδοσ ομως την επομενη μερα.παμε στο γιατρο του λεω για το αιμα στα ουρα και μου ειπε οτι μαλλον 8α ηταν απ την περιοδο τησ κανει και τα εμβολια και φευγουμε.τελειωνει η περιοδος αλλα το αιμα συνεχιστηκε.παμε απο κει μου λεει πωσ εχει ουρολοιμωξη ( χωρισ να κανει εξεταση ουρων) και μου εδωσε augumentin gia πεντε μερεσ .

μεχρι τοτε κ εγω δεν γνωριζα πωσ την εδωσε την αντιβιωση χωρισ εξετασεισ πωσ το καταλαβε κλπ..
περναει καποιοσ μηνασ δεν ειχα παρατηρησει αιμα γιατι η μικρη δεν λερωνε καθολου σπιτι ηθελε μονο βολτεσ και στη βολτα δεν μπορουσα να διακρινω κατι. αρχιζει παλι τα ιδια μετα απο μερεσ αιματουρια και ακρατεια.παω στο γιατρο μου λεει να ξαναδωσω αντιβιωση και αν το παθει μεσα σε 3 μινεσ ξανα 8α κανουμε υπερηχο(ουτε ηξερα τι ακριβωσ ειναι ο υπερηχοσ τοτε).ολα καλα για καποιο μηνα.γυριζω σπιτι μετα τη δουλεια και το σκυλακι ειχε λερωσει παντου με εμετο διαρροια τσισα κ αιμα και ετρεμε. παω στο γιατρο μου λεει οτι κ αν ηταν υποχωρισε συνεχισε με αντιβιωση.μαλλον ειναι καποιο ορμονικο. του λεω για εξετασεισ και μου λεει δεν χρειαζεται ακομα καπωσ ετσι....καταλαβαιω οτι κατι δεν παει καλα κ αρχιζω να ψανχω γιατρουσ.σημειβση του ειχα πει πωσ 8α με ενδιεφερε να το ζευγαρωσω και με διαβεβαιωσε πωσ δεν υπαρχει προβλημα.παω σε αλλο γιατρο μου δινει baytrill μου ειπε οτι ειναι καλα και αν δω κατι να παμε για αλλεσ εξετασεισ. 3 μηνεσ ολα ηταν μια χαρα.μιλησα μαζι του και για ζευγαρωμα και μου ειπε εννοειται.την ζευγαρωνω και απο την επομενη μερα αρχισε αιματουρια παλι..αλλαζω γιατρο και του ειπα πωσ πρεπει να γινουν ολεσ οι εξετασεισ.κανει υπρηχο αιματοσ ουρων κλπ μου λεει οτι εχει αμμο και εχει κατι ανεβασμενο στο συκωτι .κ οτι με ειδκη διατροφη θα φτιαξουν ολα.τισ δινω URINARY s/0 royal canin και καποιεσ βιταμινεσ και στισ επαναληπτικεσ μαζι με τον υπερηχο ολα ηταν μια χαρα μονο το αιμα δεν υποχωρουσε......

η εγκυμοσυνη τησ ηταν πολυ καλη σαν να μην ηταν εγκυοσ απλα ειχε βαρυνει η συμπεριφορα τησ και εγω το θεωρησα λογικο.γενναει και τα κουταβια εβγαιναν πεθαμενα εκτοσ απο ενα.ουτε αυτο τα καταφερε παρολη τη φροντιδα μασ.η ΜΠΟΥΖΑ ειχε ταλαιπωρηθει για να βγαλει τα ωενρα κουταβια με ενεσεισ κλη.καναμε εξετασεισ κ ακτινογραφια κ υπερηχο γιατι φοβομασταν μηπωσ εχει μεινει καποιο μεσα.στισ εξετασεισ ειδαν ουρολοιμωξη.λογικο που πεθαναν τα κουταβια.την φροντιζα παρα πολυ καθε εβδομαδα την πηγαινα και στο γιατρο αρχισανε παλι οι αιματουριεσ και οταν επαιρνε αντιβιωση και οταν δεν επαιρνε....

ο γιατροσ μου ειπε οτι εχει αμμο στην ουροδοχο κυστη κ οτι βλεπει σκια.( ξεχασα να σασ πω οτι εκτοσ απο το αιμα τα ουρα μυριζαν παρα πολυ σαν φυτοφαρμακο σαν κατι σαπιο οπωσ χαλασμενο αυγο ας πουμε) η θεραπεια συνεχιζοταν κανονικα με τη τροφη τησ και ειχε καπωσ ηρεμησει και το 8εμα τησ μυρωδιασ και το αιμα...ωσπου ενα βραδυ μετα απο μερεσ αρχιζει να ΜΕΛΑΝΙΑΖΕΙ η γλωσσα τησ σε βολτα μικρησ διαρκειασ κιολασ .δεν ημουν κ σιγουρη μηπωσ δεν ειδα καλα.αρχιζω να ρωταω αλλα δεν ηξεραν δεν αγχωθηκα κ πολυ γιατι παντα εκανε δυνατο θορυβο οταν λαχανιαζε και σκεφτηκα οτι οπωσ παντα ειμαι υπερβολικη και φαντασιοπληκτη με τη μικρη μου λογω τησ αγαπησ μου. την βαζω μετα απο 2 μερεσ για μπανιο πριν παμε στο γιατρο κ αρχιζει να πνιγεται παλι κ εκει ειδα καθαρα το μελανιασμα τησ γλωσσας στο φως .παμε την επισκεψη μας την καθιερωμενη λεω τι συμβαινει και μου ειπε αμεσα χειρουργειο γιατι εχει προβλημα η κυστη με πετρεσ αλλα πρωτα πρπει να γινει το αναπνευστικο και να κοπουν κ τα ρουθουνακια τησ.κανουμε το χειρουργειο σε αυτη που μασ συστησε ο γιατροσ..δεν 8α καθησω να σχολιασω την αγενεια τησ γτ ειναι το τελευταιο που με νοιαζει τωρα στην κατασταση που ειμαι.μου βρισκει αυτη και μελαγχρωση στα ματια κατι το οποιο οσ τωρα κανεισ δεν μου ειχε πει...ρωταμε τι εγινε με τη κυστη και δεν μου τα ελεγαν καλα...αλλα πανω στον πανικο μου δεν μπορουσα να σκεφτω κ πολυ.παμε για τα ραμματα μετα απο δεκα μερεσ και η ιστοπαθολογικη το ελεγε πολυ ξεκα8αρα....ΚΑΡΚΙΝΟΜΑΤΑ (ΝΕΟΠΛΑΣΙΕΣ)ΟΥΡΟΔΟΧΟΥ ΚΥΣΤΗΣ

εχουν περασει δυο εβδομαδεσ εχουμε παει σε πολλουσ κτηνιατρουσ και ομοιοπαθητικουσ και εχουμε ρωτησει αλλουσ ποσους..στο χειρουργειο ο γιατροσ μου το ειπε μετα βεβαια οτι την καθαρισαν οσο μπορουσαν αλλα δεν γινοταν να αφαιρε8ει γιατι ειναι σε μεγαλη επιφανεια.εφτασα ακομα και στην τριπολη απο αθηνα για να εναν πολυ καλο γιατρο και εξαιρετικο ανθρωπο(οποιοσ θελει μπορω στα μηνυματα να του πω) και ξεκινησαμε ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ.Μεγαλο το διλημμα και η αποφαση τησ ζωησ τησ στο χερι μου γιατι κανεισ δεν μ ελεγε κατι με βεβαιοτητα.εχω απελπιστει ο καθενασ μου δινει διαφορετικη θεραπεια.τα βαζω με τον εαυτο μου που δεν ηξερα.ενα σκυλακι ηρ8ε στην πορτα μου και το κρατησα το εψαξα πολυ και μετα απο ολεσ αυτεσ τισ περιπετειεσ την αγωνια και το αγχοσ αναρωτιεμαι που εκανα λαθοσ.πηρα ενα ζωακι και προσπαθω για να ειναι καλα απ τη ημερα που το πηρα με οτι συνεπαγεται αυτο.2.500 ΕΥΡΟ εχω χαλασει απ την εγκυμοσυνη κ μετα στιγμη δεν την εχω αφησει οτι θελει τησ το κανω το μονο που ζητησα απ τουσ γιατρουσ ολους αυτοθσ ηταν να μου πουν τι να κανω και γιατι εφτασαν εδω τα πραγματα..δεν μπορει τετοια συμπτωματα ουτε ενασ δεν το ηξερε ημουν τοσο ασχετη? δεν μπρουσα να φανταστω 3 χρονων σκυλακι οτι 8α ειχε καρκινο και μαλιστα οτι δεν 8α μπορουσε να αφαιρεθει.ζηταω την γνωμη σασ για τισ χημειοθεραπειεσ με vincristine και την αποψη σας αν ειχατε παρομοιο προβλημα

τωρα ειναι 5 χρονων σχεδον. εχουμε κανει ηδη μια χημειο8εραπεια και περιμενουμε να δουμε αποτελεσματα εναγωνιωσ.

Last edited by a moderator:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Ελπίζω να πάνε όλα καλά με τις θεραπείες σας.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως σκύλο με τόσα προβλήματα υγείας αποφάσισες ότι θέλεις να γεννήσει και την επιβάρυνες με μία εγκυμοσύνη...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.415
Βρε Ερασμία...καταρχάς καλώς ήρθες στο φόρουμ.

Καταλαβαίνω ότι κάποιο σοβαρό πρόβλημα έχει το σκυλάκι σου, αλλά η σύνταξη του κειμένου σου, είναι ιδιαίτερα κουραστική και θα αποφύγω να το διαβάσω. Γενικώς, πρόσεξε λίγο τον τρόπο γραφής σου, για να είναι κατανοητά όσα γράφεις. Διάβασα περίπου, μέχρι εκεί, που δεν είχες ξανακούσει ποτέ για τον...υπέρηχο!!! και κάτι για εγκυμοσύνη, επειδή ξεκινάει μ'αυτό ένα ποστ σου. Ελπίζω το σκυλάκι σου να είναι ή να γίνει καλά, αλλά...εγκυμοσύνη...γιατί;;;;;;;;;;

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Ερασμία.
Για τώρα και στο μέλλον, κράτα σε παρακαλώ το 'όπου λαλούν πολλοί κοκόροι'. Το κύριο μεγάλο σου λάθος ήταν η εγκυμοσύνη - για πάρα πάρα πολλούς λόγους (μπορείς να ψάξεις σχετικά θέματα στο φόρουμ). Ας το αφήσουμε όμως αυτό και ας πάμε στους κοκόρους: όπως μπήκες τώρα στο φόρουμ και ρωτάς για το θέμα, θα σε είχε σώσει από ΠΟΛΥ κόπο να είχες ψάξει λίγο καλύτερα το θέμα του κτηνιάτρου, να είχες πάρει συστάσεις για κάποιον με καλές συστάσεις από ανθρώπους που γνωρίζουν τέτοια θέματα, να είχες πάει εκεί, να είχες εμπιστευθεί την εμπειρία και τις γνώσεις του/της και να μην έμπαινες σε όλη αυτή τη διαδικασία ούτε εσύ, ούτε το σκυλάκι σου. ΞΕΡΩ πόσο σημαντικό είναι να νιώθει κανείς ότι μιλάει σε έναν 'καλό' και ευγενικό άνθρωπο, αλλά σε περιπτώσεις καρκίνων, εγώ προσωπικά, θα έβαζα σαν πρώτο κριτήριο το να είναι άρτιος επιστήμονας, αναγνωρισμένος και με ΜΕΓΑΛΗ εμπειρία -- και ας ήταν και λίγο όχι σούπερ στους τρόπους του ας πούμε, αν και φυσικά όλοι χρειαζόμαστε και αυτό.

Δυστυχώς τα pug είναι φυλή ευπαθής και επιρρεπής σε πολλά ιατρικά προβλήματα. Δυστυχώς το ότι δεν ξέρουμε αν ήταν σωστής εκτροφής είναι μεγάλο ζήτημα και σοβαρά επιβαρυντικός παράγοντας. Δυστυχώς το έχω ζήσει και εγώ με το πρώτο μας σκυλάκο, ένα pug επίσης, που πέθανε από καρκίνο στα 4 του χρόνια, μετά από χημειοθεραπείες. Ευτυχώς ο γιατρός που το είχαμε πάει ήταν και άρτιος επιστήμονας, και έμπειρος και καλός άνθρωπος αλλά... κανείς δεν είναι θεός. Δεν πιστεύω ότι κανένας μας εδώ μπορεί να σου πει 'σοβαρή' γνώμη για το πρωτόκολλο χημειοθεραπείας που ακολουθείς. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να σου ευχηθούμε καλή επιτυχία με τη θεραπεία και, πιθανώς, να σου συστήσουμε 2-3 καλούς κτηνιάτρους που θα μπορούσαν να σου δώσουν μια δεύτερη γνώμη.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Για αρχη, αναγνωρίζοντας το αγχος σου, θα ξεκινησω να απαντάω στα "γιατι":

η μικρή σου είναι αποτελεσμα εγκληματικής γέννας, χωρις εξετάσεις γονιών χωρις ιατρική περιθαλψη. Η φιλη σου ήθελε επιτόπου σκυλι και πηρε είτε από puppymills είτε από τυχάρπαστους που ζευγαρώνουν αβέρτα και πουλάνε κουτάβια από σκυλια με προβληματα υγείας κλπ.
Λιγο αργότερα το ίδιο εκανες και εσύ. Ήταν απαράδεκτο για τους γιατρους να σου επιτρέψουν να ζευγαρώσεις τη σκυλιτσα, στα ορια του εγκληματικά αμελους εκ μέρους τους. Μεσα σε όλα τα προβλήματα υγείας, η εγκυμοσύνη της, με τις ορμονικές μεταβολές, την ρημαξε.
Από εκει και περα αντι να τρέχεις πανικοβλητη από τον ενα γιατρο στον αλλο, θα ελεγα να επικεντρωθεις σε έναν κατά κοινη ομολογία καλό, ωστε να μην φορτώνεται και το σκυλι με διαφορετικες θεραπειες και να μπορεί να ολοκληρωθεί ενα σωστό σχήμα θεραπείας. Από ό,τι κατάλαβα εισαι Αθηνα, εχεις πολλές επιλογές εξαιρετικών γιατρων (Λιαπής, Κέστης, Βλαχοπουλος, Καλογερόπουλος κλπ).

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
... για χημειοθεραπείες Γκέλη θα έλεγα Κέστη, Μαραγκό, Λιαπή ή Δανούρδη. Και οι υπόλοιποι εξαιρετικοί είναι, αλλά για το συγκεκριμένο - προσωπικά - θα πήγαινα σε ένα εξ αυτών των τεσσάρων, μαζί με Ο,ΤΙ εξετάσεις έχεις κάνει μέχρι τώρα Ερασμία, ό,τι φάρμακα έχει πάρει η μικρή, κτλ.

3 Απριλίου 2014
7
0
Βρε Ερασμία...καταρχάς καλώς ήρθες στο φόρουμ.

Καταλαβαίνω ότι κάποιο σοβαρό πρόβλημα έχει το σκυλάκι σου, αλλά η σύνταξη του κειμένου σου, είναι ιδιαίτερα κουραστική και θα αποφύγω να το διαβάσω. Γενικώς, πρόσεξε λίγο τον τρόπο γραφής σου, για να είναι κατανοητά όσα γράφεις. Διάβασα περίπου, μέχρι εκεί, που δεν είχες ξανακούσει ποτέ για τον...υπέρηχο!!! και κάτι για εγκυμοσύνη, επειδή ξεκινάει μ'αυτό ένα ποστ σου. Ελπίζω το σκυλάκι σου να είναι ή να γίνει καλά, αλλά...εγκυμοσύνη...γιατί;;;;;;;;;;
δεν αναγκασα κανεναν να διαβασει οσα γραφω.παραθετω το ιστορικο και αν μπορουν να βοηθησουν καποιες γνωμες θα ηταν ευπροσδεκτες.

ο ενας λοιπον απο τουσ γιατρους που αναφερατε οτι ειναι καλος μου ειπε οτι δεν ειναι προβλημα μια ουρολοιμωξη απλα κανει τον κυκλο τησ και μου βρηκε και γαμπρο...και σας εξηγησα οτι δεν ηξερα ουτε απο στειρωσεις ουτε απο τιποτα.στην επαρχια βλεπετε αντιμετωπιζουν εντελως διαφορετικα τα ζωα απ οτι εδω. δεν θα σταθω ομωσ ουτε σε αυτη την εγκληματικη μασ ενεργεια.εγω πηρα ενα σκυλακι που ειχε γινει μπαλα.το αφεντικο του το εδωσε και πηγαινε απο χερι σε χερι.ρωτησα οσους μπορουσα και γνωριζα με σκυλουσ και μου προτειναν κ εγω πηγαινα.δεν μπορουσα να φαναστω ποτε ποσοι κομπογιαννητες μπορει να υπαρχουν.μια σημειωση ειμαι φοιτητρια και ο κυκλοσ μου δν γνωριζε και πολλα θεματα πανω σε αυτο το κομματι.μην νομιζετε πως δεν εψαξα οσο μπορουσα

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
@erasmia επειδη γραφεις μεγαλα κειμενα, αφηνε παραγραφους ωστε να διαβαζονται ευκολα ;)

Ελπιζω να πανε ολα καλα

Sent from my iPad using Tapatalk

3 Απριλίου 2014
7
0
Ερασμία.
Για τώρα και στο μέλλον, κράτα σε παρακαλώ το 'όπου λαλούν πολλοί κοκόροι'. Το κύριο μεγάλο σου λάθος ήταν η εγκυμοσύνη - για πάρα πάρα πολλούς λόγους (μπορείς να ψάξεις σχετικά θέματα στο φόρουμ). Ας το αφήσουμε όμως αυτό και ας πάμε στους κοκόρους: όπως μπήκες τώρα στο φόρουμ και ρωτάς για το θέμα, θα σε είχε σώσει από ΠΟΛΥ κόπο να είχες ψάξει λίγο καλύτερα το θέμα του κτηνιάτρου, να είχες πάρει συστάσεις για κάποιον με καλές συστάσεις από ανθρώπους που γνωρίζουν τέτοια θέματα, να είχες πάει εκεί, να είχες εμπιστευθεί την εμπειρία και τις γνώσεις του/της και να μην έμπαινες σε όλη αυτή τη διαδικασία ούτε εσύ, ούτε το σκυλάκι σου. ΞΕΡΩ πόσο σημαντικό είναι να νιώθει κανείς ότι μιλάει σε έναν 'καλό' και ευγενικό άνθρωπο, αλλά σε περιπτώσεις καρκίνων, εγώ προσωπικά, θα έβαζα σαν πρώτο κριτήριο το να είναι άρτιος επιστήμονας, αναγνωρισμένος και με ΜΕΓΑΛΗ εμπειρία -- και ας ήταν και λίγο όχι σούπερ στους τρόπους του ας πούμε, αν και φυσικά όλοι χρειαζόμαστε και αυτό.

Δυστυχώς τα pug είναι φυλή ευπαθής και επιρρεπής σε πολλά ιατρικά προβλήματα. Δυστυχώς το ότι δεν ξέρουμε αν ήταν σωστής εκτροφής είναι μεγάλο ζήτημα και σοβαρά επιβαρυντικός παράγοντας. Δυστυχώς το έχω ζήσει και εγώ με το πρώτο μας σκυλάκο, ένα pug επίσης, που πέθανε από καρκίνο στα 4 του χρόνια, μετά από χημειοθεραπείες. Ευτυχώς ο γιατρός που το είχαμε πάει ήταν και άρτιος επιστήμονας, και έμπειρος και καλός άνθρωπος αλλά... κανείς δεν είναι θεός. Δεν πιστεύω ότι κανένας μας εδώ μπορεί να σου πει 'σοβαρή' γνώμη για το πρωτόκολλο χημειοθεραπείας που ακολουθείς. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να σου ευχηθούμε καλή επιτυχία με τη θεραπεία και, πιθανώς, να σου συστήσουμε 2-3 καλούς κτηνιάτρους που θα μπορούσαν να σου δώσουν μια δεύτερη γνώμη.
οταν λεω καλος εννοω καλοσ ανθρωπος και καλοσ γιατρος μπορω να σας πω και σε μηνυμα ποιος. μου ειπε οτι επιβαλλεται να κανουμε χημειοθεραπειες ενω οι αλλοι μου ελεγαν οχι και μαλιστα επειδη ηταν τριπολη μου συστησε καποιους εδω για να μην ταλαιπωρω την μικρη μου με το ταξιδι.

για την κλινικη παπαιωαννου που μου συστησαν μπορουμε να εχουμε μια εικονα μια αποψη? δεν μπορω να εμπιστευτω κανεναν οπωσ καταλαβαινετε γι αυτοι κ οι επισκεψεις σε πολλους γιατρους.δεν ξεκινισα καμια θεραπεια πριν παω πολλες γνωμες εξαλλου η μικρη ηταν μετα απο χειρουργειο και ακομα επαιρνε αντιβιωτικα. οσοι εχετε κανει χημειοθεραπειες στα σκυλακια σας θα ηθελα την εμπειρια σας.

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Πηγαινε στον Κεστη, ειναι κορυφη. Ειναι εξαιρετικος γιατρος και ανθρωπος

Sent from my iPad using Tapatalk

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.810
4.112
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Θες να ζευγαρώσεις σκύλο ο οποίος σχετικά "νέος" έπαθε καρκίνο, οπότε προφανώς μιλάμε για κληρονομική προδιάθεση. Και ο γιατρός σου βρήκε και γαμπρό. Φοβερός ο γιατρός! Ξέρει τι θα του φέρει επιπλέον λεφτά ;)

3 Απριλίου 2014
7
0
Θες να ζευγαρώσεις σκύλο ο οποίος σχετικά "νέος" έπαθε καρκίνο, οπότε προφανώς μιλάμε για κληρονομική προδιάθεση. Και ο γιατρός σου βρήκε και γαμπρό. Φοβερός ο γιατρός! Ξέρει τι θα του φέρει επιπλέον λεφτά ;)
προφανως και αυτο ηταν γιατι σαν ηλιθια ειχαν καταλαβει την σχεση που εχω μαζι της και το εκμεταλλευονταν....ο αλλοσ γιατροσ που της εκανε το χειρουργειο σε συνεργασια με την Σκουτζου μετα το χειρουργειο που θα τησ εβγαζαν τισ υποτιθεμενες πετρες ρωτουσαμε τι ειχε στην κυστη και δεν μας ελεγαν ακριβως..το μονο που μασ ειπαν οτι την καθαρισαν οσο μπορουσαν απο αμμο κ οτι 8α δειξει η βιοψια~~!!!για να μην μιλησω για τη συμπεριφορα της κυριας.... αφου ασκησα πιεση μου ειπε ο δικος μου οτι δεν μπορουσε να μου το πει νωριτερα γιατι 8α εχανα τον υπνο μου χωρις να ειναι βεβαιο οτι ειδαν τα καρκινωματα οτι μπορει να ηταν κ κατι αλλο κ οτι περιμεναν τη βιοψια. τωρα με μια απλη αναζητη για τον καρκινο στο google εγω βλεπω¨<<μερικά προειδοποιητικά σημάδια ότι ένα σκυλί έχει καρκίνο τα οποία σαφώς δεν σχετίζονται με την ηλικία είναι το οίδημα, η αιμορραγία ,πληγές που δεν επουλώνονται γρήγορα, αλλαγές στη συμπεριφορά και η δυσκολία όταν πρόκειται να το κάνετε μπάνιο ή στην αναπνοή του.>>

συν την ξαφνικη κακοσμια στοματος που ειχε...και αντι να μου πουν για τον καρκινο μου εδιναν οδοντοκρεμες!!! τι να πρωτοθυμηθω!!!!!

μαλλον για την θεραπεια του σκυλου εειναι ισχυροτερη αναζητηση το GOOGLE απο τους ειδικους που εμπιστευομαστε καθημερινα και τους πληρωνουμε σε καθε επισκεψη 100-300 ευρω και χειρουργεια 1000 ευρω..αυτοι ειναι οι γιατροι μας.....

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.225
Αμπελοgarden
για την κλινικη παπαιωαννου που μου συστησαν μπορουμε να εχουμε μια εικονα μια αποψη? .
καλύτερα όχι, Ερασμία. Δες τους γιατρούς που σου πρότειναν τα παιδιά. Τόσους σου είπαν. Περαστικά και όλα καλά να πάνε σου εύχομαι!

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Επίσης θα ήθελα να μαθω ποιος από όσουν αναφέρθηκαν σαν καλοί κτηνίατροι σου βρήκε γαμπρό. Έστω και με π.μ.

3 Απριλίου 2014
7
0
Εγώ θα το ήθελα και publicly το τελευταίο Αλίκη -- δεν είναι δυσφήμιση per se, δήλωση είναι (.....!)
AN καθησω αυτη τη στιγμη να κατηγορησω γιατρουσ δεν θα ηταν μονο ενας δυστυχωσ...το θεμα ειναι να βρω στην κατασταση μας εναν πολυ καλο για να της κανει την θεραπεια.αυριο εχω ραντεβου και φοβαμαι να παω με τοσα που εχω ακουσει δεν με παιρνει κα για αλλα λαθη ουτε για αλλα κλαμματα ....αφηστε που μου ειπαν οτι 8α την κρατησουν 3 ωρες και μου απαγορευσαν να ειμαι μαζι της.

καλησπερα.η μικρη πριν λιγο πηγα να την χαιδεψω και αρχισε να τσιριζει ....ψαχνω την περιοχη εκει στα πισω ποδια ψηλα κοντα στην ουρα και εχει κατι σαν πρηξιμο εσωτερικο (δεν βλεπω καποιο τσιμπημα) εχει κανεισ ιδεα τι μπορει να ειναι? τετοια ωρα δεν μπορω να βρω εναν γιατρο .πιστευω να μην ειναι κατι ανησυχητικο ¨-(

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
Το κακόμοιρο το σκυλάκι, δεν έφταναν όλα τα προβλήματα υγείας που έχει την ζευγάρωσες και όλας...
Εδώ κανένας δεν μπορεί να σε βοηθήει ούτε να κάνει διάγνωση, τρέχα το πρωί αμέσως σε καλό κτηνίατρο και όχι σ'εκείνον που σου βρήκε γαμπρό, μακρία από τέτοιους «επιστήμονες».

3 Απριλίου 2014
7
0
Το κακόμοιρο το σκυλάκι, δεν έφταναν όλα τα προβλήματα υγείας που έχει την ζευγάρωσες και όλας...
Εδώ κανένας δεν μπορεί να σε βοηθήει ούτε να κάνει διάγνωση, τρέχα το πρωί αμέσως σε καλό κτηνίατρο και όχι σ'εκείνον που σου βρήκε γαμπρό, μακρία από τέτοιους «επιστήμονες».
καησπερα φωτεινη
δεν ειναι κατι ανησυχητικο αυτο ευτυχως...δυστυχωσ τοτε δεν γνωριζα αυτα τα θεματα προσωπικα και εμπιστευτηκα τον ειδικο..λαθος μου αλλα αυτο δεν αλλαζει πια.μια ουρολοιμωξη παντως δεν ειναι μεσα στην κληρονομικοτητα και απλα μου ειπε οτι εκανε τον κυκλο της '\:( τωρα εχω βρει αλλους γιατρουσ και παιρνω 2-3 γνωμες καθε φορα για οτι συμβαινει.οι πρωκτικοι αδενες ηταν τωρα που εχουν γεμισει λιγο και αυτη πονουσε ¨-(

Last edited: