ΕΠΕΙΓΟΝ!

Liana01

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2012
297
0
Πειραιάς
Καλημέρα. Σήμερα ο Ροκ ξύπνησε προσπαθώντας να κάνει τα κακά του όπως κάθε πρωί και δεν μπορούσε. Αρχισε να γαβγίζει περίεργα, να είναι ανήσυχος και να δείχνει ότι πονάει πολύ. Ταράχτηκα και έπαιρνα τη γιατρό του τηλέφωνο αλλά δεν απαντούσε. Προσπαθούσα να τον βοηθήσω τρίβοντάς του την κοιλίτσα και μ' αυτό τον τρόπο έκανε κάποια κακά (αρκετά θα έλεγα). Φαντάζομαι ότι την βλακεία την έκανα εγώ καθώς εχθές το βράδυ του έδωσα να μασουλήσει ένα απο αυτά τα άσπρα με το ασβέστιο αλλά αυτό είχε μια γέμιση μέσα που ο ροκ έτρωγε με μανία.
Τι να κάνω απο δω και πέρα? Τώρα είναι ήσυχος και κοιμάται. Θα ξαναπάρω τη γιατρό του σε καμίά ώρα. Να του δώσω πρωινό να φάει ή όχι???

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Μαλλον θα στουμπωσε ο σκυλακος με τον λιχουδια.Ξαναπαρε και ξαναπαρε μεχρι να βρεις τον γιατρο, η εναν γιατρο να σε καθοδηγησει.Τι ηταν αυτο που εφαγε ο σκυλος?

Liana01

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2012
297
0
Πειραιάς
Παιδιά, ευχαριστώ, μίλησα με την γιατρό του το πρωί τελικά, αυτό ακριβώς έπαθε, στούμπωσε ο κακομοίρης. Αυτό που είχε μέσα το μπαλάκι ασβεστίου δεν ξέρω τί ήταν αλλά ήταν κάτι συμπαγές σαν αποξηραμένο κρέας με κόκκαλο θα έλεγα. Τον βοηθάμε με λαδάκι αλλά είναι ήδη πολύ καλύτερα, έφαγε το φαγάκι του με όρεξη απλά είναι κουρασμένος απο τον πόνο που τράβηξε ο άμοιρος. Τον έπλυνα με ζεστό νεράκι στην κοιλίτσα και στον πωπό (γιατί είχε γίνει "όνειρο" απο πίσω...), τον αλοίφω με λαδάκι και θα του βάλω και στο φαγητό του.
Φοβήθηκα πραγματικά παιδιά, δεν το είχα αντιμετωπίσει, νόμιζα ότι θα χάσω το σκυλάκι μας. Σφάδαζε απο τους πόνους.

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Εντόσθια όπως έγραψε η vrmode.
Πιο γρήγορη εύκολη λύση ο πουρές απο πατάτα (οχι σκόνες). Στα δικά μου τουλάχιστον τους κουνάει το έντερο.

baklavas

Member
9 Σεπτεμβρίου 2012
13
0
λάδι από το στόμα ποιό δίνεις; γιατι στους ανθρώπους το ελαιόλαδο απορροφάται και δεν πάει στα κόπρανα άρα δεν θεωρείται καθαρτικό , αντιθέτως το παραφινέλαιο θεωρείται καθαρτικό ( προσοχή σε δόση ούτε για πολλές μέρες γιατί συμπαρασύρει τις λιποδιαλυτές βιταμίνες στα κόπρανα ) Φασολάκια πράσινα , μπιζέλια , σπανάκι δεν βοηθούν στην καθημερινή διατροφή προληπτικα ; και αρκετό νερό επίσης ; ρώτα για διατροφή και κτηνίατρο...

Liana01

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2012
297
0
Πειραιάς
Να δώσω εντόσθια σε 4 μηνών κουτάβι, κάνει? Η γιατρός μου είπε μόνο για λάδι. Πουρές απο πατάτα φαντάζομαι νερόβραστη έτσι? (εννοώ χωρίς λάδια και αλάτια).

Liana01

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2012
297
0
Πειραιάς
@baklavas Ενα κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο του εβαλα μεσα στην ξηρά τροφή του. Η γιατρός μου σύστησε και ένα λαδάκι απο το φαρμακείο (ανθρώπινο) που όμως δεν το βρήκα, θα κοιτάξω και αλλού.

baklavas

Member
9 Σεπτεμβρίου 2012
13
0
@baklavas Ενα κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο του εβαλα μεσα στην ξηρά τροφή του. Η γιατρός μου σύστησε και ένα λαδάκι απο το φαρμακείο (ανθρώπινο) που όμως δεν το βρήκα, θα κοιτάξω και αλλού.
στα φαρμακεία υπάρχει το NUJOL (παραφινέλαιο ) αν συμφωνεί και ο κτηνίατρος σου , να σου πει και δόση..καλή λύση είναι χυμός στο blender από φρούτα , φασολάκια κ.τ.λ αν συμφωνεί ο κτηνίατρος πάντα...

Liana01

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2012
297
0
Πειραιάς
To Nujol μου είπε να του δίνω αλλά δεν το είχε το φαρμακείο μας. Επειδή το πρωί έπρεπε να φύγω για τη δουλειά, του έβαλα λίγο απλό λαδάκι και θα ψάξω να το βρω κι αλλού για να του δώσω το βράδυ.