ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΡΟΦΗΣ

giorgoskout

Member
7 Ιουλίου 2015
15
0
39
καλησπέρα, μήπως ξέρει καποιος να μου πει ποια ειναι η πιο κατάλληλη ξηρα τροφή για Cane Corso 7 μηνων?

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.920
5.310
patra
grdane.blogspot.com
φιλτατε κανεις δεν μπορει να σου πει ακριβως .... κι αυτό γιατι είναι τελικα και λιγο υποκειμενικο...
μια τροφη που θα κατσει στο δικο μου σκυλο μπορει να μην κατσει στο δικο σου...
εγω θα σου προτεινα να δοκιμασεις την bewi dog τζουνιορ για μεγαλοσωμες φυλες
θα την κατατασα στα μπεστ μπαυ δηλαδή πολύ καλη ποιοτητα συγκριτικα με την τιμη της

φυσικα ο καθενας θα μπορουσε να σου προτεινει και από μια διαφορετικη φυλη και να εχει και δικιο... σου εξηγησα νωρίτερα γιατι....

• Like
Reactions: Aslan

Aslan

Well-Known Member
12 Μαϊου 2014
1.024
1.882
Αθήνα, Φλύα
Επισης να προσθεσω οτι ολοι οι σκυλοι, ανεξαρτητου φυλης ειναι πανω απ' ολα σκυλοι(ακου τι ειπα τωρα) και εχουν το ιδιο πεπτικο συστημα, αρα ολες οι σκυλοτροφες κανουν εξισου το ιδιο για οποιαδηποτε φυλη. Το μονο που αλλαζει ειναι το μεγεθος της κροκετας και η δοσολογια αναλογα με τις απαιτησεις που εχει ο καθε σκυλος ξεχωριστα[προσοχη! οχι η καθε φυλη ξεχωριστα].
Οσες εταιριες βγαζουν και καλα εξειδικευμενες τροφες για καθε φυλη ξεχωριστα(εγω μονο την royal canin γνωριζω που δεν την εχω και σε εκτιμηση για την σχεση ποιοτητας-κοστους που εχει) το κανουν καθαρα απο θεμα μαρκετιν και τιποτα αλλο αφου εν τελη ως προς στα συστατικα ειναι ολες το ιδιο.

Υ.Γ. Να σημειωσω για να μην παρεξηγηθω οτι οταν λεω πως ολες οι τροφες εχουν τα ιδια συστατικα αναφερομαι σε αυτες που προοριζονται για διαφορετικες φυλες. Σαφως και υπαρχουν σκυλοτροφες με διαφορετικη συσταση αλλα προωθουνται ως τροφες με καλυτερη ή μετρια ποιοτητα[αναλογα με την συσταση τους] και οχι ως τροφες που καλυπτουν τις αναγκες μιας συγκεκριμενης μονο φυλης.

Υ.Γ.2 Το φορουμ εχει παρα πολλα νηματα σχετικα με την επιλογη τροφης, οποτε καλο ειναι να κατσεις και να τα διαβασεις απο το να ανοιγεις τα ιδια νηματα.
Ριξε και μια ματια στους κανονες του φορουμ με την πρωτη ευκαιρια εδω.

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.920
5.310
patra
grdane.blogspot.com
φυσικα ο καθενας θα μπορουσε να σου προτεινει και απο μια διαφορετικη ΤΡΟΦΗ και να εχει και δικιο,,,,,,
( διορθωσα.... αν μπορει ο αντμιν το διορθωνει αμεσα και σβηνει το συγκεκριμμενο)