ΕΡΩΤΗΣΗ....(καφέ κηλίδες σε μαλτεζ)

stella_maya

Member
23 Απριλίου 2009
11
0
Ξερει κανείσ να μου πει αν ειναι φυσιολογικο στο δερμα να σχηματιζονται καφε κοιλιδεσ σαν παναδες (μαλτεζ)...???

Στην Καβάλα που έχουμε έναν η μίαιμο σκύλο όταν είχε βγάλει παρομοιεσ κοιλίδες ο κτηνίατροσ μας είχε πει να βάζουμε μπεταντιν γιατι εμφανιστηκαν σαν αλλεργια...

Εδώ στη θεσσαλονικη τωρα η κτνίατροσ μου λλεει οτι είναι απόλυτα φυσιολογικό και ότι μαλιστα θα βγάλει ακόμα περισσότερεσ καθώσ μεγαλώνει!!!!

Να ανησυχώ ή όχι????

ΛΙγο χαζή ερώτηση αλλα πλέον όπωσ έχουν γίνει οι τηνίατροι δεν τουσ πολυεμπιστευομαι....

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Eιναι χρωστικες ουσιες,σε μερικες ρατσες επιθυμητα σε μερικες λαθος, ειναι μονο οπτικα δεν βλαπτουν,τα Φιλα π.χ πρεπει να εχουν στα ματια(εχουν παντου αλλα στα ματια πρεπει),στα Γερμανικα λεγονται Pigment,Πιγκμεντ,στους ανθρωπους εχουν π.χ ορισμενοι καποιους τετους λεκεδες που μοιαζουν σαν λουλουδια 1-2 στο σωμα,δεν ειναι σαν τις φακιδες οι οποιες γινονται το καλοκαιρι εντονοτερες.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Ότι σου πει ο γιατρός!
Αν έχεις αμφιβολίες το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις κι άλλη γνώμη!

Οι διαφορές στην εικόνα και στην υφή των μορφωμάτων στο δέρμα είναι τόσο μικρές που μόνο ειδικοί και πάντα από κοντά μπορούν να κρίνουν!;)

stella_maya

Member
23 Απριλίου 2009
11
0
maltez 3,5 μηνών είναι....
οχι δεν είναι ανγλυφεσ σε καμια περιπτωση απλά συνέχεια βγάζει και αλλες κι ανησυχησα....
ευχαριστω..... :)

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Είσαι σίγουρη πως δεν είναι ανάγλυφες?
Σε ρωτάω γιατί μου κάνει εντύπωση πως ο πρώτος γιατρός σου είπε να βάλεις μπεταντίν..
Πως το δικαιολόγησε αυτό?
Μήπως είναι κάτι δερματικό..
Δεν το έχω δει αυτό ποτε σε maltez εκτος και αν ειναι μαγαλο σε ηλικια και μιλαμε για κρεατο ελιες..
Αν το τριψεις βγαίνει τίποτα?

Εγώ θα έπαιρνα και μια τρίτη γνώμη..;)

stella_maya

Member
23 Απριλίου 2009
11
0
εκεινοσ που μου ειπε να βάλω μπεταντιν ήταν στην Καβάλα και ήταν για το σκυλάκι που εχουμε εκεί....
απλά το τωρα που τισ βλέπω και στο μαλτεζακι μου ανησυχησα....

mpalou

Active Member
5 Μαϊου 2008
40
0
Μην ανησυχείς. Την ίδια φρίκη έπαθα όταν άρχισε κ το δικό μου το μαλτεζάκι να μεγαλώνει. Είναι φυσιολογικές. Θα βγάλει κι άλλες όσο μεγαλώνει. Πάει το ροζ δερματάκι (σνιφ) :). Αργότερα θα αρχίσουν να σκουραίνουν κι άλλο, αλλά μη σκας γιατί έτσι κι αλλιώς με την τρίχα που έχουνε μόνο όταν το κάνεισ μπάνιο θα φαίνεται, οπότε relax!!! :cool:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Εμενα ο δικος μου δεν εβγαλε ποτε..
Ουτε αλλοι δυο φιλοι του που ηξερα..(μαλτεζ)..

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
47
thessaloniki
εμενα που ειναι θηλυκο γεμιζει καφε κηλιδες στην κοιλιτσα και παντου προ οιστρου .....οταν καθαρισει μετα απο 1 μηνα εξαφανιζονται οι κηλιδες και ξαναγινεται ροζ.....:)
φυσικα ρωτησα, αλλα μου ειπαν οτι δεν ειναι ανησυχητικο ...καθε αλλο!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr