Είναι καλή η αμπούλα μας;

marytherion

Well-Known Member
16 Απριλίου 2010
311
300
KORYDALLOS
Γεια σας! Θελω βοηθεια για την αξιοπιστια της νεας μηνιαιας μας αμπουλας...Ειχαμε ξεκινησει με advantix,μετα ο κτηνιατρος μας συνεχισε με την frontline,μετα απο επισκεψη ρουτινας,ομως μια μερα που βρεθηκα σε πολυ γνωστο petshop,μου συστηθηκε (μιας και αναζητησα εναλλακτικα κατι οικονομικο ,αλλα να μας καλυπτει επαρκως)και αγορασα την expot...στην μιση τιμη απο τις αλλες,3,5 ευρω...μου ειπε μια κυρια με λευκη μπλουζα,προφανως κτηνιατρος ,που βρισκοταν στα ραφια με τα φαρμακα,αφου της ανεφερα βαρος και λοιπα(πεκινουα 4 κιλων)οτι την καλυπτει μια χαρα...αγορασα λοιπον τρεις ,για αντιστοιχους μηνες...Πειτε μου κι εσεις την γνωμη σας ,:confused:λιγο αργα βεβαια,γιατι ξεκινησαμε απο τον Αυγουστο...:x::x::x:...προχθες απλωσαμε και την τριτη!
α!στην διαδικασια του να ψαξω κατι πιο φτηνο,μπηκα ,γιατι μια μερα που αναζητησα την frontline ,στο petshop που συνηθως ψωνιζα,τους ειχε τελειωσει και μου εδωσαν μια γυρω στα 4 ευρω,και με βεβαιωσαν οτι ειναι καλη...νομιζω η expot ηταν κι εκεινη..

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Advantix
Frontline
Exspot

Βρήκα αυτά. Αφού λέει ότι σε καλύπτει από ολα τα ζωύφια δν βλέπω γτ να μην είναι καλή... Κ τώρα πρόσεξα ότι η Frontline δν αναφέρει κάλυψη από σκνίπες... Εγώ την 1η παίρνω πάντως

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
Δεν ξερω γιατι αλλα ολα τα pet shop τουλαχιστον τα συνοικιακα εχουν την ταση να προωθουν την Frontline κατι που εμας μας στοιχησε σε μιας βδομαδας φαγουρα απο τη μερια της μικρης. Δεν μπορω να πω για τις αλλες γιατι δεν τις ξερω οποτε.. Εμεις βαζουμε την Ephipro που δεν την εχουν στη γειτονια μας..

• Like
Reactions: marytherion

marytherion

Well-Known Member
16 Απριλίου 2010
311
300
KORYDALLOS
παιδια σας ευχαριστω ολους για τη βοηθεια...αρα η exspot ειναι ενταξει...μην με παραξηγειτε,δεν πρεπει να κανουμε εκπτωση για την υγεια του σκυλου μας,αλλα αν υπαρχει φτηνοτερη εναλλακτικη..καταλαβαινετε...:rolleyes:...δυσκολοι καιροι...:culo:...ChilliGRT ,υπαρχει λογος για αυτο που προτεινεις?:p...μηπως η αιτια ειναι η πωληση κουταβιων?

Last edited:

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Η μόνη πρόταση που κάνω είναι να κοιτάξεις ότι διαλέξεις να καλύπτει τις σκνίπες. Δν ήξερα τι καλύπτει η κάθε μία γτ εγώ βάζω εξ αρχής advantix. Μόνο για αυτήν ήξερα. Με την ευκαιρία της ερώτησης σου το κοίταξα κ στο έγραψα ;)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
...ChilliGRT ,υπαρχει λογος για αυτο που προτεινεις?:p...μηπως η αιτια ειναι η πωληση κουταβιων?
Μάλλον σε μένα, πάει η ερώτηση...
Ασφαλώς και είναι αυτός ο λόγος. Δεν πατάμε το πόδι μας, σε κανένα pet shop που πουλάει ζώα. Ούτε απ'έξω δεν περνάμε.

marytherion

Well-Known Member
16 Απριλίου 2010
311
300
KORYDALLOS
ChilliGRT,θα τοχω υπ,οψιν ,χιλια ευχαριστω για τον κοπο σου ,θα εχω το νου μου,mareco...ουφ:(...ναι εσυ αναφερθηκες στο λεγαμενο καταστημα...θα το αποφυγω στο μελλον,φτανει να βρω την Tonus που τοσο εχει βολεψει την μικρη,και την exspot επσιης....αμαν πουλακια κανουν τα ματια μου σημερα,μπερδεψα τις απαντησεις και τους γραφοντες#-o#-o#-o...την κατανοηση σας περικαλω:D:D...ναστε καλα για ολα!...

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
ex spot μπορείς να βρείς και σε κτηνιατρικο φαρμακείο/αποθήκη, για την Tonus δεν ξέρω, αλλά όλο και κάποιο pet-shop που δεν πουλάει ζωάκια θα έχει....

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Δεν πατάμε το πόδι μας, σε κανένα pet shop που πουλάει ζώα. Ούτε απ'έξω δεν περνάμε.
Δυστυχώς περνάμε και αγοράζουμε,διότι δεν έχουμε επιλογή όταν τα άλλα δεν έχουν τη τροφή που αγοράζουμε και ούτε την παραγγέλνουν...
Δε μιλώ για το γνωστό στην Αθήνα,αλλά κι εδώ,ένα είναι αυτό που έχει τα πάντα,πάντα...
Δυστυχώς...

marytherion

Well-Known Member
16 Απριλίου 2010
311
300
KORYDALLOS
Τελειωσαν λοιπον οι προμηθειες expot που ειχα για τρεις μηνες,κι αρχισα ενα μικροψαξιμο στα περιξ ,για να αποφυγω το μεγαλο κουταβοπωλειο...Tonus ειχαν μονο για γατια,και η κοπελια μου συνεστησε με ιδια χρηματα που διεθετα,"την καλυτερη ποιοτητα"...δεν πηρα το τετρακιλο σακι ,αλλα ενα κιλο σε χυμα(ψιλη μονοχρωμη) μου την ονομασε προς το παρον.Δεδομενο οτι η μεταβαση γινεται σταδιακα,οπως εχω διαβασει εδω τριγυρω...
Expot δεν ειχε,ειχε μια αλλη στα ιδια χρηματα (μη διαθεσιμη εκεινη την μερα).οποτε βγαζει και μου συστηνει(την αγορασα) ενα spray ,το Effipro...12 ψεκασματα ανα κιλο βαρους,τουτεστιν 48 για την δικη μου...κοστιζει 8.40,και για μας ειναι για 4 ολοκληρες χρησεις!!!
Μου ειπε επισης οτι δεν επηρεαζεται απο λουσιματα . Το μονο που ηταν λιγο μανουρα να καθεσαι και να μετρας ως το 48 ,με την Λινα να την κοπαναει στο 11...:rolleyes:...συνεχισαμε μετα απο μιση ωρα...
Παιδια ,αναγκαζομαι και ξεφευγω απο την σιγουρια αυτων που ειχαμε,λογω σφυκτικων οικονομικων...την μερα που ψωνησα,μολις ειχα πληρωσει ΔΕΗ :mad::mad:ανευ χαρατσιου:eek:,κι ο θεος βοηθος(και το εξωδικο που κατεθεσα στον Δημο μας(off topic),αλλα δειξτε κατανοηση.:p
Επρεπε να συνδυασω αποφυγη κουταβοπωλειου,επιλογη γειτονικου που τουλαχιστον με το που με βλεπουν,θυμουνται ρατσα και ονομα του σκουλιου μου,δευτερον την ισχνη μου τσεπη,και σημαντικωτερο ,να μην κανω μεγαλη εκπτωση στην φροντιδα της πριγκηπισσουλας μου!!![-X