Εγγύηση για δυσπλασία;;


Homer

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2010
325
0
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
Xαζευοντας διαφορα site επεσα σε καποια απο pet shop(δικτυακα) που εδιναν εγγυηση για ασθενειες ενα ετος και για προβληματα δυσπλασιας 2!!!
Μα ποσο πολυ εχουν εξελιχθει??? Σε λιγο θα δινουν και δωρεαν service....Για να σοβαρευτω λιγο! Δεν ξερω αν πρεπει να γραψω αυτα τα site αλλα ετσι κιαλλως δεν θελω να το κανω γιατι ειναι κακη προωθηση...ειναι ομως δυνατον να δινονται τετοιες εγγυησεις εξαπατωντας τον κοσμο:confused:???
 


ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Στο χρονο δεν θα φανει. Μετα την απομακρυνση απο το ταμειο, ουδεν λαθος αναγνωριζεται...;)
 




Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Ακριβως Berna!
Σ'εμενα ενας ανεκδιηγητος στη Λυκοβρυση εφτασε στο σημειο να μου πει οτι αν βγαλει καποιο προβλημα το κουταβι μου θα σου δωσω αλλο ενα δωρεαν (ναι ετσι ακριβως μου το πε και δεν εκανε πλακα) και η εγγυηση δυσπλασιας ειναι το προβλημα;;
 




kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
καλα το φανταστηκα .. οταν ειδα τον τιτλο.. :(

υπαρχει αγορα εγγυηση με χαρτια, εγγυηση χωρις χαρτια και χωρις εγγυση χωρςι χαρτια.. δεν θυμαμαι την διαφορα στην τιμη αλλα ειναι σεβαστο ποσο μεταξυ εγγυησης και χωρις.. τα χαρτια δεν ειναι μεγαλη η διαφορα... (καλα ετσι και αλλιως ειναι αχρηστα)

:( :( :(
 


vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.123
10.076
Athens
Η εγγύηση που δίνουν δεν είναι είναι εγγύηση ότι δεν θα σου βγάλει δυσπλασία. Είναι εγγύηση ότι θα στο αντικαταστήσουν. Δηλαδή επιστρέφεις το "χαλασμένο μοντέλο" (προφανώς το "πετάνε") και σου δίνουν άλλο. Μου το χει πει πετσοπού που φέρνει κουτάβια.

Απλά ο κόσμος ακούγοντας εγγύηση, θεωρεί ότι παίρνει εγγύηση για μη εμφάνιση προβλήματος.
 


l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.640
7.749
Πάντως δεν θα μου έκανε εντύπωση καμία να ανταλάσουν σκύλους με δυσπλασία με υγιείς σκυλους. Αυτό που σε κάποιους από εμάς φαίνεται αδιανόητο, δλδ να δώσουμε πίσω τον σκύλο μας για κάποιους είναι λογικό. Εδώ υπάρχουν άνθρωποι που αφήνουν τα παιδιά τους στο μαιεύτηριο όταν γεννιούνται με προβλήματα στο σκύλο θα διστάσουν;