Εγχειρίδιο εκπαίδευσης

Status
Κλειδωμένο θέμα

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Ο φίλος μας kotsidas, μετέφρασε το free online βιβλίο "The Puppy Well Being Training System" του Gal Ziv από την ιστοσελίδα clickertrainusa.com.
Ο συγγραφέας το διαθέτει ελευθέρα για μη εμπορική χρήση.

Note from author
I wrote this book for the new puppy owner. I hope that you enjoy the book and that it will give you and your puppy a boost for a long and enjoyable life together. Feel free to use all parts of this book for personal use.
I only ask that you respect my copyright privileges and that you do not use my work for commercial needs without my permission. Please write me through the contact form on this website www . clickertrainusa . com for information about commercial use

Σημείωμα από το συγγραφέα

Έγραψα αυτό το βιβλίο για το νέο ιδιοκτήτη κουταβιού. Ελπίζω ότι θα απολαύσετε το βιβλίο και ότι θα δώσει σε εσάς και κουτάβι σας μια ώθηση για μια μεγάλη και ευχάριστη ζωή μαζί. Νιώστε ελεύθεροι να χρησιμοποιήσετε όλα τα τμήματα αυτού του βιβλίου για προσωπική σας χρήση.
Θέλω μόνο να σας ζητήσω να σεβαστείτε τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας και ότι δεν θα χρησιμοποιήσετε τη δουλειά μου για εμπορικούς σκοπούς χωρίς την άδειά μου. Παρακαλώ γράψτε μου μέσα από τη φόρμα επικοινωνίας σε αυτόν τον ιστιοχώρο www . clickertrainusa . com για πληροφορίες σχετικά με την εμπορική χρήση

Ευχαριστούμε πολύ τον kotsidas για την καταπληκτική δουλειά που έκανε και την Xotikouli που ανέβασε τη μετάφραση στο rapidshare και μπορέσαμε όλοι μας να διαβάσουμε το βιβλίο το οποίο περιέχει πολύ χρήσιμες πληροφορίες για ένα νέο ιδιοκτήτη κουταβιού και όχι μόνο!

Προτείνω σε όλους να το διαβάσουν!
Καλή ανάγνωση! :D

http://rapidshare.com/files/123462666/The_Puppy_Well_Being_Training_System-Greek.pdf

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.326
Μέλη
20.093
Νεότερο μέλος
Melenia78