Γεια σας παιδια και παλι,οχι φωτεινη δεν φευγω ,θα μπαινω καθε μερα,σημερα σας βρηκα,και οτι πληροφοριες θελετε μου λετε.Sirkos τι να υποννοεισω,απλα λεω δεν μετανοιωνω που τον πηρα,οπως μερικοι που μετα απο λιγο καιρο τα παρατανε,μαζι θα την βγαλουμε οσο παμε

,τετοιο πλασμα δεν σε κανει η καρδια να το δωσεις.Serge δεν ξερω αν ειναι της μοδας,για μενα ηταν ονειρο απο πολλα χρονια,απλα δεν βολευε μεχρι τωρα να τον εχω.Maxoskulo ειναι τελειος,μαθαινει πολυ γρηγορα, ειναι 5 μηνων,μωρο ακομη,αλλα 21 κιλα και φαινετε θηριο, πανεμορφος,οχι οτι το λεω εγω,αλλα αυτοι που μας σταματανε στον δρομο ανα 1 λεπτο και ξεχναμε να κανουμε την βολτα μας.Φωτο θα βαλω εννοειτε απλα να δω πως γινετε. Εψαχνα 3 χρονια σχεδον στο ιντερνετ,πολλοι εκτροφεις,στην Γερμανια παντα,μεχρι που μια ημερα ειδα στο facebook,στο προφιλ μιας γερμανιδας ενα πανεμορφο,και την ρωτησα απο που το αγορασε.Λεει ειναι δικος μου ,κανω εκτροφη αλλα σπιτικια,οχι παραγωγη βιομηχανικη με τους τονους δηλαδη,μια δυο γεννες τον χρονο. Αρχισαμε καθημερινη επικοινωνια,ειχα ηδη παρει την αποφαση οτι θα παρω απο αυτην,και μολις μου σκαει το παραμυθι ,οτι ο σκυλος που ειδα ηταν γεννημενος 4 Ιουλιου του 2004 (ημερα που πηραμε το euro2004,και εχω τα γενεθλια μου την ιδια μερα) και οτι θα ειναι ο επιβητορας της sindey η οποια θα γεννουσε για πρωτη φορα,λεω ηταν σημαδιακα ολα αυτα και εκλεισα αμεσως ενα αρσενικο .

Η συνεχεια μετα τις ερωτησεις σας