Εγώ κι ο Μαξ!

maxoskulo

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2013
102
4
Καλησπέρα σε όλους!Λέγομαι Ηρώ και μόλις έγινα μέλος κι εγώ στο παρεάκι σας αν και σας διαβάζω εδώ και καιρό.Η αιτία ο πρώτος μου κεραυνοβόλος τετράποδος έρωτας, ηλικίας 5 μηνών, χρώματος λευκού με μπεζ, μιας απίστευτης αξιαγάπητης φάτσας (αντικειμενικά μιλώντας πάντα :razz:)!Και το όνομα αυτού Μαξ (πολύ πρωτότυπο...ξέρω!Αλλά διάβασα κάπου ότι για να το μάθει πιο εύκολα και να το ακούει το όνομα του πρέπει να είναι σύντομο και εύηχο...δεν ξέρω αν όντως ισχύει πάντως σε εμάς λειτούργησε αφού το μάθαμε από την πρώτη μέρα:D -περηφάνια λέμεεεε).Είναι ένα ημίαιμο γκριφονάκι που κάποιος "ευσυνείδητος" φρόντισε να παρατήσει στο δρόμο, πολύ μωρό ακόμα, σε μια διασταύρωση πλησίον του πανεπιστημίου όπου σπουδάζω και ζω κι όπου με κάποιο τρόπο έφτασε ως εδώ!Δεν ξέρω πώς τα κατάφερε αλλά χαίρομαι που το έκανε!!!Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά κι αν και ανίδεη από σκυλιά στην πράξη -καθώς ποτέ δεν είχα δικό μου, αν και πάντα το επιθυμούσα- πήρα την απόφαση να του δώσω ένα σπίτι και πολύ πολύ πολύ αγάπη!Από τότε, σχεδόν δύο μήνες τώρα, ζούμε μαζί και μαθαίνουμε μέρα με τη μέρα ο ένας τον άλλον μέσα από δυσκολίες, ζόρια, άγχη (πάρα πολλά άγχη-πρωτάρα γαρ όπως προανέφερα) αλλά και μοναδικές ανεπανάληπτες στιγμές!Είμαι πολύ ευτυχισμένη που βρέθηκε αυτό το πλασματάκι στο δρόμο μου να αγαπήσω και να με αγαπήσει και προσπαθώ να ενημερώνομαι και να ψάχνω συνεχώς ότι μας απασχολεί τώρα αλλά κι ότι μπορεί να μας απασχολήσει στο μέλλον!Στην προσπάθεια μου αυτή έψαξα και βρήκα και αυτό το forum και αν και οφείλω να ομολογήσω πως με έχει ήδη βοηθήσει πολύ οφείλω και να παραδεχτώ πως σίγουρα θα χρειαστώ και στο μέλλον κι άλλη βοήθεια!Ελπίζω να μην σας κούρασα πολύ γιατί μεταξύ μας και λίγα σας είπα.Αν με αφήσετε μπορώ να κατεβάσω άπειρα προικοσέντονα μιλώντας για το "κουβαβάκι" μου!Αλλά για πρώτη γνωριμία θα σταματήσω εδώ κι επιφυλάσσομαι και για φωτογραφίες το συντομότερο! Καλώς σας βρήκα λοιπόν!:)

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Μου άρεσε η περιγραφή της "γνωριμίας' σου με τον Μαξ, αλλά όπως να το κάνουμε, οι φωτογραφίες ειναι απαραίτητες!!

Καλώς ήρθες και να χαίρεσαι τον μικρό σου -αντικειμενικά μιλώντας πάντα- κουκλο!!!

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
καλωσηρθατε Μαξοσκυλο και Ηρώ!!

Πολύ ενθουσασμό βλέπω για τον Μαξουλη και χαιρομαι!
Να σου ζησει!

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
Ηρω ωραιο εκεινο το κι οπου με καποιο τροπο εφτασε εως εδω..
τα λες τοσο ωραια ρομαντικα και γλυκα με τοσο αγαπη..
σαν το ημερολογιο της μπαρμπι ενα πραγμα..

χαιρομαι που υπαρχουν τοσο <<καλοι>> ανθρωποι,με αληθινη αγαπη..

ο γραπτος λογος ειναι η εικονα μας..

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
καλως ηρθατε κι εσυ και ο Μαξ... καλη συμβιωση αν χετε και πολλα πολλα ομορφα χρονια! Αναμενουμε φωτο να δουμε τον -αντικειμενικα μιλωντας,κουκλο- μπραβο για την υιοθεσια σου και παλι!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.971
20.403
Καλώς ήρθες Ηρώ :)

Πολλά-πολλά μπράβο, που έδωσες στον μικρό σου, μια ευκαιρία να ζήσει!
Να τον χαίρεσαι για πολλά απροβλημάτιστα χρόνια!

maxoskulo

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2013
102
4
Σας ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα όλους! Αν μπορεί κάποιος να μου πει πώς να ανεβάσω και φωτογραφίες, γιατί προσπαθώ αλλά μάλλον κάτι κάνω λάθος και δεν τα καταφέρνω :mad:, θα δείτε και τη φατσάρα μου!

maxoskulo

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2013
102
4
Α, να που κατάφερα να βρω φωτογραφία που να μου την ανεβάζει!Ιδού ο περί ου ο λόγος Μαξ!Και με πόζα μυστήριου αρσενικού παρακαλώ...:p f760ebec70efe4e58ef819fb0af05d70.jpg

• Like
Reactions: d-friend

Lead Poisoner

Well-Known Member
18 Σεπτεμβρίου 2011
125
0
45
Νέα Σμύρνη
www.facebook.com
Καλησπέρα σε όλους!Λέγομαι Ηρώ και μόλις έγινα μέλος κι εγώ στο παρεάκι σας αν και σας διαβάζω εδώ και καιρό.Η αιτία ο πρώτος μου κεραυνοβόλος τετράποδος έρωτας, ηλικίας 5 μηνών, χρώματος λευκού με μπεζ, μιας απίστευτης αξιαγάπητης φάτσας (αντικειμενικά μιλώντας πάντα :razz:)!Και το όνομα αυτού Μαξ (πολύ πρωτότυπο...ξέρω!Αλλά διάβασα κάπου ότι για να το μάθει πιο εύκολα και να το ακούει το όνομα του πρέπει να είναι σύντομο και εύηχο...δεν ξέρω αν όντως ισχύει πάντως σε εμάς λειτούργησε αφού το μάθαμε από την πρώτη μέρα:D -περηφάνια λέμεεεε).Είναι ένα ημίαιμο γκριφονάκι που κάποιος "ευσυνείδητος" φρόντισε να παρατήσει στο δρόμο, πολύ μωρό ακόμα, σε μια διασταύρωση πλησίον του πανεπιστημίου όπου σπουδάζω και ζω κι όπου με κάποιο τρόπο έφτασε ως εδώ!Δεν ξέρω πώς τα κατάφερε αλλά χαίρομαι που το έκανε!!!Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά κι αν και ανίδεη από σκυλιά στην πράξη -καθώς ποτέ δεν είχα δικό μου, αν και πάντα το επιθυμούσα- πήρα την απόφαση να του δώσω ένα σπίτι και πολύ πολύ πολύ αγάπη!Από τότε, σχεδόν δύο μήνες τώρα, ζούμε μαζί και μαθαίνουμε μέρα με τη μέρα ο ένας τον άλλον μέσα από δυσκολίες, ζόρια, άγχη (πάρα πολλά άγχη-πρωτάρα γαρ όπως προανέφερα) αλλά και μοναδικές ανεπανάληπτες στιγμές!Είμαι πολύ ευτυχισμένη που βρέθηκε αυτό το πλασματάκι στο δρόμο μου να αγαπήσω και να με αγαπήσει και προσπαθώ να ενημερώνομαι και να ψάχνω συνεχώς ότι μας απασχολεί τώρα αλλά κι ότι μπορεί να μας απασχολήσει στο μέλλον!Στην προσπάθεια μου αυτή έψαξα και βρήκα και αυτό το forum και αν και οφείλω να ομολογήσω πως με έχει ήδη βοηθήσει πολύ οφείλω και να παραδεχτώ πως σίγουρα θα χρειαστώ και στο μέλλον κι άλλη βοήθεια!Ελπίζω να μην σας κούρασα πολύ γιατί μεταξύ μας και λίγα σας είπα.Αν με αφήσετε μπορώ να κατεβάσω άπειρα προικοσέντονα μιλώντας για το "κουβαβάκι" μου!Αλλά για πρώτη γνωριμία θα σταματήσω εδώ κι επιφυλάσσομαι και για φωτογραφίες το συντομότερο! Καλώς σας βρήκα λοιπόν!:)
καλοριζικος ομως επειδη εδω ειναι σαιτ οι φωτος επιβαλλονται. κ παλι καλως ηρθατε

maxoskulo

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2013
102
4
Ναι είμαστε μούρες λοιπόν...Και επειδή μία μόνο δεν (μου) αρκεί σας έχω και συνέχεια!Εδώ είναι οι πρώτες μέρες της συγκατοίκησης και τα πρώτα παιχνίδια με το -ακόμα και σήμερα- αγαπημένο μας παιχνίδι6821f899f20057347c401a18c9c31fc4.jpga5f6075c0d01491593931d1d02e2e5b8.jpg Και φυσικά και λίγος ύπνος 4a11943b6ba26e52f692eabc3ab549f1.jpg Τώρα που πέρασε ο καιρός (και μάκρυνε κι η τρίχα μας και μπαίνει μες τα μάτια μας:p) κι είμαστε πιο εξοικειωμένοι με τα φώτα της δημοσιότητας παίρνουμε και πόζες κι ερχόμαστε κοντά να φανεί καλά το ανφας...(ε, και να μυρίσουμε λίγο και την κάμερα!)6983bd0312c742aacaf30096e065e010.jpg

Attachments

maxoskulo

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2013
102
4
Και συνεχίζω ακάθεκτη...:D Ωραία όλα αυτά αλλά τη βόλτα και τον ύπνο μας δεν τα χαλαλίζουμε με τίποτα -κι ας τραβάει η παλαβή συνέχεια φωτογραφίες- γιατί εντάξει είπαμε είμαστε σταρ αλλά θέλουμε κι εμείς την ησυχία μας...View attachment 47580View attachment 47581 Αλλά όταν ξυπνήσουμε και αρχίσουμε τις γλύκες τσουπ...να'σου πάλι η μηχανή και ποζάρουμε ξανά όλο χαριτωμενιά!!!View attachment 47582

maxoskulo

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2013
102
4
Μέτα από απουσία μηνών ,λόγω διαφόρων προβλημάτων, είπα κι εγώ να επιστρέψω ενεργά πάλι στο φόρουμ!Ο Μαξ μεγαλώνει υγιέστατος και χαρούμενος και στο διάστημα της φορουμο-απουσίας μου έζησε πολλές νέες εμπειρίες με τεράστια επιτυχία (και μεγάλη μου χαρά)!!!Μας έλειψε όμως το φορουμάκι μας κι είπαμε να ξαναδραστηριοποιηθούμε...οπότε να'μαστε πάλι :DΕπιφυλάσσομαι να επανέλθω με φωτογραφίες!

maxoskulo

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2013
102
4
Επανήλθα με φωτογραφικό υλικό!!!

Οι βόλτες μας στην Αθήνα
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
Και με το κλουβάκι μας ,η πρώτη μας βόλτα με αμάξι...κύριος!!!
[/URL][/IMG]

maxoskulo

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2013
102
4
και με διπλωμενα πόδια ο κύριος στο κλουβάκι του!!!

'σ' ωραιος Μαx!!!
Εγώ κι ο Μαξ σε ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια!Αμ τι δεν είμαστε ότι κι ότι...Έχουμε τρόπους εμείς (όχι δεν είναι ότι δεν γουστάρει καθόλου το κλουβί και γυρίζει γύρω γύρω σαν τρελός κι απλά έτσι τον πέτυχα στη φωτογραφία.'ΟΟΟΟΟΧΙ...οι τρόποι είναι θέλω να με πιστέψετε!!!:p)