Εθνική Ομάδα Agility


Status
Κλειδωμένο θέμα

dimitris-skg

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2012
844
2.851
Κάπου πήρε το μάτι μου ότι υπάρχει Εθνική Ομάδα Agility, ξέρει κανείς κάτι παραπάνω;
 










johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Να σας το εξηγήσουν, αυτοί που αυτοαποκαλούνται "Εθνική ομάδα", χωρίς να υπάρχει καταρχάς Εθνικό πρωτάθλημα :LOL:
Δεν τους ξέρουμε...:cool:
Εμείς μόνο εσάς ξέρουμε...:) και έλεγα, μήπως...:rolleyes:
 
  • Like
Reactions: epial and mareco




dimitris-skg

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2012
844
2.851
Που σημαίνει δηλαδή ότι έκαναν μια ομάδα μόνοι τους και κατέβηκαν σαν Εθνική σε διεθνή διοργάνωση χωρίς καμία συνεννόηση με τα άλλα clubς, μάλιστα ...
 




mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.650
19.883
Στην Ελλάδα, ότι δηλώσεις είσαι. Από παλιά.
Για να υπάρχει Εθνική ομάδα, πρέπει να έχει προηγηθεί, Εθνικό πρωτάθλημα.
Ουγκ δηλαδή...
Επίσημη εθνική ομάδα, όταν με το καλό και πρώτα ο Θεός, δημιουργηθεί κάποτε, θα δικαιούται να συμμετέχει, μόνο σε πρωταθλήματα που τελούν υπό την αιγίδα της FCI. Οχι, σε ότι να' ναι ;)

Βεβαίως, ο καθένας που πληρεί τις προδιαγραφές, μπορεί να λάβει μέρος σε οποιαδήποτε διοργάνωση επιθυμεί, ως ανεξάρτητη Ελληνική συμμετοχή. Κάτι που θα το χειροκροτούσαμε και θα το επιδοκιμάζαμε, οπωσδήποτε όλοι :)

Οποιαδήποτε άλλη απορία έχετε, παρακαλώ να απευθυνθείτε, στους εικονιζόμενους στην φωτό, της δημοσίευσης.

Ευχαριστώ :D
 








ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.434
Λαχανάκια Βρυξελλών
απλά θέλουν να τους λένε Εθνική Ομάδα.. εδώ όλοι οι πολιτιστικοί σύλλογοι είναι και μορφωτικοί ή εξωραιστικοί ! ομαδική παράνοια αλλά είναι οφ τόπικ..
 


chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Καλημερα σας λοιπόν απο μια που ο,τι δηλώσει είναι... ας δηλώσω λοιπόν μελος εθνικης ομάδας agility επίσημης αποστολής απο τον ΚΟΕ στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της FCI (Εκτός κι εαν αμφισβητειται και αυτο τώρα) και μελος της εθνικής ομάδας τους WAC 2015 IFCS.

Για να τα πάρουμε λοιπόν απο την αρχή.

Τοσο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα WAC '15 της ΙFCS, όπως και στο EO '15 της FCI, ακριβως επειδή δεν εχουν γίνει προκριματικοι δίνεται η δυνατότητα σε μια συμμετέχουσα για πρώτη φορά χώρα να δηλώσει ομάδα χωρίς προκριματικους, οι οποίοι παρεπιμπτωντος ειχαν σχεδιαστεί και προγραμματιστει εδω και μηνες με συγκεκριμένους κανονες και ημερομηνίες αλλα δεν εγιναν για λόγους που δεν μας απασχολούν διότι το αποτέλεσμα μετράει.

Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις λοιπον στο παγκόσμιο της ΙFCS υπήρξε ανοιχτή πρόσκληση στη χώρα μας μεσω του μοναδικου μεχρι τωρα συμμετέχοντα και παγκοσμίου πρωταθλητη στα περασμένα πρωταθλήματα κ. Davide Codebue για ολα τα senior σκυλια (Α2, Α3) της χώρας και όλοι οσοι ειχαν τετοια σκυλια ενημερώθηκαν και προσκλήθηκαν να συμμετέχουν στην αποστολή, επιλογή τους δε ο καθείς για τους δικούς του λογους να μην ειναι μεσα στην ομάδα άρα και στη φωτο.

Κατα τα ίδια, και παρα το αρχικό μπάχαλο, συμφωνήθηκε μια λίστα σκύλων ικανών να παρεβρεθουν σε μια διεθνή διοργάνωση οπως το EO '15 της FCI στα γραφεία του ΚΟΕ απο ΟΛΑ τα κλαμπ που εχουν σκύλους ικανούς να συμμετέχουν επομένως: Agility Addicts, Vondavid Sportingdog, Drive Unlimited και Αthens Dog Training Club.
Απο τα σκυλια αυτά, επιλεγμένα απο το επίπεδο και την ταχύτητα, συμμετείχαν παλι για προσωπικούς λόγους των χειριστών μονο τα σκυλια του κ. Codebue, της κ. Αιμιλιας Τζηλιου και ο δικός μου.

Κατα τα λοιπά απο την 1.1.2016 ο ΚΟΕ (ελπίζω - κατόπιν δικής μου προτασης στν ΚΟΕ - εντος χρονοδιαγραμματος που θα θέσει για να μην φτασουμε παλι στο κατώφλι των πρωταθληματων χωρις προκριματικους) περιμένει σαφείς κανόνες διεξαγωγής των προκριματικων που ανθρωποι σαν κι εμενα αποζητουμε και δεν αποφεύγουμε, οπως φοβαμαι οτι παρουσιάζεται.

Μια μικρή υποσημείωση... οι παγκόσμιες διοργανώσεις agility ειναι τρεις! FCI, IFSC και WAO. Στις αντίστοιχες εθνικές ομάδες αλλων χωρών υπάρχουν γνωστά ονόματα και μη που συμμετέχουν και στις τρεις διοργανώσεις. Το εαν κάποιος θελει να ακυρώνει καποιες απο αυτες γιατι δεν ειναι FCI και παραλληλα να ακυρώνει, συμμετεχοντες και εθνικές ομάδες ολων των συμμετεχοντων σε αυτες χωρων ειναι μάλλον αστείο.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας και ελπιζω να ξεκαθάρισα καπως τα πράγματα.

Και τελος σε προσωπικό επιπεδο για τα μελη που με ξέρουν ελπίζω να εχουν ηδη αντιληφθεί οτι γενικά δεν δηλώνω οτι θα ήθελα να ειμαι, μάλλον χαντακωνω το σκυλο μου σε οτι εχει να κανει την προβολή.

Και παλι ευχαριστώ.
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.650
19.883
Καλώς ξανάρθες Χρυσούλα.

Αν θέλεις, άνοιξε σε παρακαλώ ένα άλλο θέμα, και γράψε εκεί ότι θέλεις.
Με χαρά θα το διαβάσουμε και θα το σχολιάσουμε, όσοι θέλουμε :)
 


chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Με συγχωρείς για το λάθος αλλα οι εξηγησεις ζητήθηκαν και οι "σχολιασμοί" εγιναν σε αυτο το θεμα... το αφήνω στη διακριτική σου ευχέρεια λοιπόν μεταφέρεις τοσο το δικό μου οσο και ΟΛΑ τα προηγούμενα σχετικά μηνύματα οπου κρινεις.... και παλι ευχαριστώ!
 
  • Like
Reactions: tasos malinoua


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.650
19.883
Δεν έχω καμμία τέτοια ευχέρεια Χρυσούλα μου, εδώ και πάααααρα πολύ καιρό.
Μάλλον έχεις χάσει μια ολόκληρη εποχή του φόρουμ :rolleyes:
Οπότε, δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω καμμία μετακίνηση.
Δεν πειράζει όμως, γιατί δεν σκοπεύω να δώσω και καμμία συνέχεια (y)
Δεν υπάρχει λόγος :)

Σε ευχαριστώ πολύ για τις "εξηγήσεις".
 
  • Like
Reactions: Ρεάκι


chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Δεν πρόκειται για εξηγησεις, πρόκειται για γεγονότα ώστε να μην γράφονται και αιωρούνται πράγματα που δεν ισχύουν... και παλι ευχαριστώ.
 




Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.113
Μηνύματα
895.813
Μέλη
19.923
Νεότερο μέλος
micknaf