Σε ολα τα πραγματα χρειαζεται ποτε ποτε αναβαθμιση ενα update,εδω κατσαμε.
Θα μου αρεσε οταν ζητησα απο τον ΚΟΕ π.χ αναγνωριση εκτροφειου,να μου πει,ελα κατω(η πανε Θεσ/νικη) φερε και ενα 50αρικο να σου δωσουμε ενα χαρτι με 100 ερωτησεις κατσε στην γωνια και απαντησε,μετα απο αυτο και αν εχεις επιτυχια,παρε ενα χαρτι με το πως πρεπει να ειναι ενα εκτροφειο(σαν εγκατασταση)οταν το κανεις συμφωνα με αυτες τις προδιαγραφες ερχομαστε για ελενχο και κανει αλλα 100 ας πουμε,το ελενχουμε οπως και τους σκυλους και τα πετιγκρι αυτων και μετα στελνουμε τα χαρτια στο FCI για την επωνυμια,οταν εχεις την πρωτη γεννα ερχομαστε και πληρωνεις 40 το κουταβι για το πετιγκρι αυτου και γινεται ελενχος,οπως και συζητηση με τον κτηνιατρο που εχει παρακολουθηση την διαδικασια,εστω με αυτα θα ελεγα οτι κατι γινεται.
Τωρα ειναι ετσι,κατεβαζεις μια δηλωση επωνυμιας την συμπληρωνεις γραφεις 3 πιθανα ονοματα του εκτροφειου και το στελενεις Αθηνα μαζι με μια επιταγη των 100 ευρω,τα παιρνουν τα στελνουν στο FCI και αυτη λενε βαφτιζεται ο δουλος του θεου,χωρις ελενχο,και λεω εγω καλα το FCI δεν εχει καποια στανταρτ καποιον ελενχο μια απαιτηση ρε παιδι,τιποτα,το ιδιο και ο ΚΟΕ μονο τα πετιγκρι και τελος,αυτο αν δεν ειναι κερδοσκοπια τοτε τι ειναι?
Οταν πηρα τον Δαιμονα στην Γερμανια με εστειλε η κτηνιατρικη υπηρεσια σε μια εκπαιδευτρια αναγνωρισμενη απο αυτους 50Χλμ. πιο περα για να δωσω εξετασεις στο αν εχω τις γνωσεις να κατεχω εναν σκυλο που ανηκει στις επικυνδυνες ρατσες(μυθος)
πληρωσα 50 απαντησα σε νομιζω η 50 η 80 ερωτησεις η οποιες ειχαν 3 -5 απαντησεις και απο τις οποιες θα μπορουσε περισσοτερες απο μια να ειναι σωστες,φαινετε ευκολο αλλα δεν ειναι,και ποινικο μητρωο,δειτε τωρα παλι πιο πανω τη γινεται εδω με την δηλωση εκτροφειου και συγκρινεται την διαφορα.