Ειναι Πεσμενο το ενα αυτι του?γιατι?

Scottie

Member
26 Μαρτίου 2009
13
0
Voula/ Athens
Εδω και κατι μερες παρατηρω οτι του Westie μου το ενα αυτι ειναι πεσμενο....δεν ξερω μηπος ειναι απο το τοτε που τον εκανα μπανακι....ανησηχω....επισεις καθε τοσο βηχη σαν να θελει κανει εμετο....υποθετω οτι ειναι απο τις τριχες του που γλιφει......και μαλιστα μου φορα εφτισε σαν σαλιο με τριχες.

παρακαλω οποια πληροφορια μπορειτε πριν το παω κτηνιατρο.

ευχαριστω
Κλαίρη

Scottie

Member
26 Μαρτίου 2009
13
0
Voula/ Athens
ειναι 5 μιση μηνων.....εχει να κανει το αυτι με τα δοντια? αν και νομιζω οτι τα δοντια του εχουν βγει ολα.....ειναι πρωτη φορα που εχω σκυλακι και δεν ξερω πολλα. εθχαριστω:confused:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Τότε ή πρόκειται για ωτίτιδα ή ο σκύλος είναι -κάτι σαν westie- κακός μορφολογικά από pet shop ή ιδιώτη. Σε κάποιες περιπτώσεις βοηθάει στο σηκωμα, το κόψιμο των τριχών του αφτιού. Ρίξε μια ματιά σ’ αυτό το θέμα:
Σήκωμα αυτιών σε westie...

:)

Scottie

Member
26 Μαρτίου 2009
13
0
Voula/ Athens
ηταν σηκομενα και τα δυο αυτια μεχρι λιγες μερες. Θα τον παω σε κτηνιατρο να τον δει....μπορει να ειναι επιδι κουρασμενος?

Scottie

Member
26 Μαρτίου 2009
13
0
Voula/ Athens
Τότε ή πρόκειται για ωτίτιδα ή ο σκύλος είναι -κάτι σαν westie- κακός μορφολογικά από pet shop ή ιδιώτη. Σε κάποιες περιπτώσεις βοηθάει στο σηκωμα το κόψιμο των τριχών του αφτιού. Ρίξε μια ματιά σ’ αυτό το θέμα:
Σήκωμα αυτιών σε westie...

:)

ευχαριστω

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr