Εκλογές Κ.Ο.Ε. & Ετήσια Γενική Τακτική Συνέλευση


DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
743
Στο Μάτι της Αττικής έγινε η διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης και οι εκλογές του Κ.Ο.Ε.

Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Ψηφίσαν: 148
Άκυρα: 2
Λευκά: 0

Για το Δ.Σ έλαβαν:
1) Γαλανού Ιωάννα 78
2) Λάμπρου Μιχάλης 54
3) Ιωαννίδης Νίκος 52
4) Μακαρίτης Στέλιος 49
5) Καμμένου Αλεξία 46
6) Ψυχάρης Χρήστος 46
7) Γαριβάλδης Αθανάσιος 45


8) Φωτακόπουλος Νίκος 40 (μετά από κλήρωση, αναπληρωματικός)
9) Βλάχος Γιάννης 40
10) Καραγιάννης Νίκος 39



11) Παπάζογλου Γιώργος 36
12) Φούτρης Ιωάννης 36
13) Αδραμιτλή Σίσσυ 34
14) Τερζής Παντελής 27
15) Μελετίου Γιώργος 21
16) Παπαδάτος Μιχάλης 21



Για την εξελικτική επιτροπή:
1) Κουτράκου Βίρνα 70
2) Ανδριανόπουλος Βασίλειος 52
3) Μαγουλας Θοδωρής 42
4) Σβεστόνωφ Κώστας 41
5) Στεφανάτος Νίκος 24

Το προηγούμενο Δ.Σ. ήταν:

Πρόεδρος: Ιωάννα Γαλανού
Αντιπρόεδρος: Στέλιος Μακαρίτης
Γ.Γραμματέας: Αλεξία Καμμένου
Ταμίας: Νίκος Ιωαννίδης
Μέλη: Σίσσυ Αδραμιτλή
Nίκος Καραγιάννης
Μιχάλης Λάμπρου

Επόμενες εκλογές το 2016, αν δεν κάνω λάθος...:)
 








vek

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2012
2.157
5.098
Γνωρίζει κανείς τον αριθμό των μελών με δικαίωμα ψήφου;
φέτος είχαμε ρεκορ πρέπει να ηταν 200 ατομα, εγω πανω απ 120 είχα χρόνια να δω .....

Απ΄ ότι κατάλαβα, δεν θα έχουμε ανατροπή...
Τριάντα χρονια πρόεδρος θα περάσει και την Ελισάβετ.
για να είναι τόσα χρόνια πρώτη και με τόση μεγαλη διαφορα κάτι σημαίνει ;)
 
Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: mareco


FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.000
1.506
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Εμενα παντος μου εκανε εντυποση ο αριθμος των ατομων που ψηφησαν. Ποσα τακτικα μελη εχει ο ΚΟΕ συνολο?? Βασικα περιμενα πολλα παραπανω να πω την αληθεια.
 


vek

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2012
2.157
5.098
δεν πρέπει να έχει παρα πολλά , δεν είναι δυσκολο να γινεις τακτικό σε καθε γενική αρκετά γινονται , 2 χρόνια αρωγο και να σε προτείνουν 2 τακτικά αλλά αν χασεις 2 γενικές συνελευσεις (νομίζω συνεχόμενες) ξαναγίνεσαι αρωγό και πρέπει να σε προτεινουν παλι 2 (αλλα χωρίς να περιμενεις 2 χρόνια)
Στην στην Ελλάδα πολλοί φωναζουν ότι τα πραγματα δεν είναι έτσι όπως τα θελουν, αλλά λίγοι
χαλαλίζουν μία Κυριακη τον χρόνο και 20 ευρω :(
 
  • Like
Reactions: mareco


takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.037
Αθήνα
για να είναι τόσα χρόνια πρώτη και με τόση μεγαλη διαφορα κάτι σημαίνει ;)
Το μήνυμα της κάλπης που λένε... συνήθως βέβαια ο καθένας το διαβάζει όπως θέλει ;)

αλλά αν χασεις 2 γενικές συνελευσεις (νομίζω συνεχόμενες) ξαναγίνεσαι αρωγό και πρέπει να σε προτεινουν παλι 2 (αλλα χωρίς να περιμενεις 2 χρόνια)
Αυτή η πρόταση δεν πέρασε στην τελευταία έκτακτη ΓΣ
 
Last edited by a moderator:


vek

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2012
2.157
5.098
Το μήνυμα της κάλπης που λένε... συνήθως βέβαια ο καθένας το διαβάζει όπως θέλει ;)
ναι σε αυτό εχεις δίκιο..... αλλα εγω πιστευω ότι η Γαλανού είναι σταθερή αξία για τον ΚΟΕ και χαιρομαι που σε καθε εκλογές το πιστευουν και οι περισσότεροι .....

Αυτή η πρόταση δεν πέρασε στην τελευταία έκτακτη ΓΣ
Αυτ΄ισχύει χρόνια δεν νομίζω να εχει αλλαξει το έιχα διαβασει στο καταστατικό τυ ΚΟΕ ΄οταν ειχα γινει μελος το 96 απλως δεν είμαι σιγουρη αν είναι συνεχόμενες ή γενικά.
 
Last edited by a moderator:


takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.037
Αθήνα
Αυτ΄ισχύει χρόνια δεν νομίζω να εχει αλλαξει το έιχα διαβασει στο καταστατικό τυ ΚΟΕ ΄οταν ειχα γινει μελος το 96 απλως δεν είμαι σιγουρη αν είναι συνεχόμενες ή γενικά.
Ομολογώ ότι μπορεί να μην θυμάμαι καλά..
 


DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
743
Δεν πρέπει να σας κάνει εντύπωση ο αριθμός των ατόμων που βρέθηκαν στο Μάτι της Αττικής να ψηφίσουν (ένα σημείο άβολο για οποιονδήποτε δεν μένει εκεί γύρω...50χλμ. να πας και 50χλμ. να γυρίσεις αν μένεις Αθήνα). Όπως δεν πρέπει να κάνει εντύπωση ο αριθμός τακτικών μελών κανενός ομίλου ( για παράδειγμα ο Ο.Κ.Α. γνωρίζεται πόσα μέλη έχει; ).

Είναι αποτέλεσμα συστηματικής προσπάθειας να κρατηθεί μακριά το ευρύ κοινό, είναι αποτέλεσμα της εμμονής στην εσωστρέφεια που ίσως δεν συμβαίνει κατά λάθος.

Ξέρετε, πολλοί θα πουν "Αν θες κάτι άλλο γιατί δεν συμμετέχεις;" και εννοούν να συμμετέχεις στις ίδιες αυτές διαδικασίες που διαφωνείς και που γνωρίζεις πως δεν είναι και οι πιο "ξεκάθαρες"...και να προσπαθήσεις να υπερασπιστείς τις δικές σου ιδέες και απόψεις όταν εξαρχής γνωρίζεις πως σχεδόν κανείς από τους συμμετέχοντες δεν έχει την ίδια άποψη, όταν γνωρίζεις πως η πλειοψηφία των "εμπλεκόμενων" (τακτικών μελών ή όχι) δεν επιθυμεί αλλαγές. Ακόμα και αυτοί που δημόσια θα υποστηρίξουν το αντίθετο...:)

Δεν έχει μεγάλη διαφορά από την ευρύτερη κατάσταση στην χώρα και η κυνοφιλία...δεν μπορεί να έχει.

Προφανώς οι περισσότεροι που πιστεύουν στην "σταθερή αξία" της κας Γαλανού αλλά και των υπολοίπων έχουν λόγους να το πιστεύουν. Είτε διότι η Ελληνική κυνοφιλία και ο Κ.Ο.Ε. είναι σε μια συνεχείς ανοδική πορεία, είτε διότι νομίζουν πως αν "βγει ο ΣΥΡΙΖΑ" (κάποιος άλλος τέλος πάντων) θα μεταμορφωθούν σε ζόμπι οι μισοί και θα κυνηγάνε τους άλλους μισούς να τους φάνε τα μυαλά...:D

Στην τελική μην αγχωνόμαστε...Όποιος επιθυμεί διακρίσεις σε αυτά τα πεδία υπάρχει συγκεκριμένος και γνωστός οδηγός επιτυχίας...Όποιος επιθυμεί να ζει και να περνά ωραία με τον σκύλο του μπορεί να το κάνει και χωρίς αυτά...και όποιος επιθυμεί να γίνουμε "κυνοφιλική Δανία του νότου" μπορεί να αλλάξει πλευρό...:D
 


vek

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2012
2.157
5.098
Αβολη η τοποθεσία συμφωνω και εγω έτσι σκεφτηκα ωχ παλι εκεί, αλλα εχω παει σε γενικες συνελευσεις στο κεντρο της Αθηνας παλι δεν είχαν κόσμο γιατί δεν βολευει το κεντρο ,ούτε Μαρουσι η κηφισια που ειχαν γίνει παλιοτερα δεν είχαν ερθει μελη γιατί δεν βολευε.
Οταν βλεπω μελη να ερχονται απο θεσσαλονικη ή και απο νησια ακόμα, το θεωρώ αστείο οι Αθηναίοι να το βρίσκουν μακρυά.
Τωρα τα πραγματα αλλαζουν απο μεσα, αυτη είναι η αποψη μου για τα παντα αν θες να αλλαξεις κατι είσαι εκει αν δεν θες και θες μόνο να γκρινιαζεις είσαι σπίτι σου.
Η Γενικη συνελευση είναι για όλα τα μελη μπορουν να κατεβασουν προτασεις και να ψηφίσουν και να αποφασίσουν αλλα στην Ελλαδα βολευει να λεω ότι δεν θα αλλαξει τιποτα και να πηγαινω για μπανιο αντι να παω να ψηφίσω.(και μετά να απορω που δεν βγηκε ο "Συριζα" που θα εφερνε την αλλαγή )
Τα φορουμ και το fb δεν θα φερουν καμμία αλλαγη αυτό είναι το μόνο σιγουρο αν καποιος θελει αλλαγή είναι εκει ακόμα και αν τελικά χασει ενα Σ/Κ του.
Ο ΚΟΕ είναι μια μικρή κοινωνία δεν αλλαζει κάτι και εκει όπως παντου καποιοι δουλευουν και κανουν και λαθη και καποιοι είναι απο απεξω μόνο κριτικαρουν και έχουν τον αλάθητο.
Χρόνια είμουν μελος σε όμιλο και εμαθα καλα ότι 5-7 ξενυχταγαν για να διοργανωσουν κατι και 50 στο τελος της διοργανωσεις σου ελεγαν πόσο καλυτερα θα το εκαναν αυτοί αλλα στην επομενη διοργανωση που τους επαιρνες τηλεφωνο να βοηθησουν ήταν πνιγμενοι και δεν μπορουσαν να ασχοληθουν ίσως καποια αλλη φορα........
Υπαρχουν καποιοι ανθρωποι στο ΚΟΕ (και απλα μελη και διοικητικό ) που είναι εκει παντα και παλευουν αυτό που θεωρουν σωστό σε αυτούς βγαζω το καπελο ακόμα και όταν διαφωνω μαζί τους
 


DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
743
Πάντα το ίδιο λογικοφανές και όχι λογικό επιχείρημα πως τα πράγματα αλλάζουν από μέσα και το παραπλανητικό δίλημμα πως ή είσαι εκεί ή πουθενά...:)

Δεν είναι όμως έτσι για πάρα πολλούς λόγους και κάποιους από αυτούς τους έγραψα πιο πάνω. Η συμμετοχή σε φαινομενικά δημοκρατικές και διαφανής διαδικασίες δεν θα προσφέρει κάτι περισσότερο από άλλοθι, όπως και οι 5-7 άνθρωποι που εργάζονται αλτρουιστικά και πάντα επικαλούνται οι άλλοι 105 άνθρωποι.

Όπως το φόρουμ και το Facebook, έτσι και η μια φορά στα 2 ή 4 χρόνια που κάποιος πάει και ψηφίζει (ότι και αν ψηφίζει και για όποιους λόγους και αν το κάνει) δεν φέρνει την αλλαγή. Την αλλαγή την φέρνει η πραγματική βούληση των πολλών για αλλαγή με καθημερινές πράξεις και πρακτικές...και αυτό δεν υπάρχει. Ο κάθε άνθρωπος επιλέγει τους λόγους και τους τρόπους που θα προσπαθήσει για το καλύτερο, οπότε μην ψάχνετε να βρείτε εσείς (όποιοι) τον σωστό τρόπο ή τον μοναδικό.

Η κυνοφιλία είναι ένα τεράστιο "πεδίο μάχης" οπότε μην κάνουμε το ίδιο λάθος εσωστρέφειας και κοντόφθαλμης λογικής και νομίζουμε πως μόνο με έναν τρόπο βελτιώνονται τα πράγματα. Υπάρχουν πολλοί και ο κάθε ένας, αν και εφόσον επιθυμεί, μπορεί να επιλέξει το "μετερίζι" του.
 
Last edited:


vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
52
Γιατί βρε παιδιά δεν μιλάμε με προτάσεις και τα αφήνουμε όλα στο φλου;
Είναι μια ευκαιρία μέσα από ένα φόρουμ και από κάποιους που πραγματικά είναι χρόνια στον χώρο να δώσουν κάποιες ουσιαστικές προτάσεις προς σκέψη και συζήτηση.
 
  • Like
Reactions: ghelly and vek


vek

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2012
2.157
5.098
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω πως γίνεται αυτό στην πραξη, να μην συμμετέχω και να φερνω την αλλαγή :unsure: ποτέ δεν το κατάλαβα πως γινεται με την αποχή να αλλαζω τα πραγματα πως γινεται με το να μην είμαι εκει να ακουω όλες τις αποψεις να μπορώ να εχω αποψη.
Το εχω ξαναγραψει και παλιοτερα αισθανομαι περηφανη που ημουν εκεί όταν ψηφίστηκε το τεστ χαρακτηρα στις φυλες εργασίας έστω και κουτσό και ντροπή όταν ψηφίστηκε να ζευγαρωνουν 12μηνα κουτάβια και δεν είμουν εκεί :(
 
  • Like
Reactions: mareco and ghelly


DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
743
@vagelis_ras

...και σε κάποιο άλλο θέμα είχες ζητήσει νομίζω προτάσεις για τις εκθέσεις και ανταποκρίθηκα...Ε, και;...:)

@vek

Δεν συμμετέχω σε διαδικασίες με τις οποίες διαφωνώ και που γνωρίζω πως ο σκοπός τους δεν είναι να προάγουν και να διασφαλίσουν το "κοινό καλό" αλλά συγκεκριμένα συμφέροντα. Δεν θέλω η παρουσία και η συμμετοχή μου να προσομοιάζει την κολυμβήθρα του Σιλωάμ και να δίνει άλλοθι...σαν την εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα.

Το να απέχεις από συγκεκριμένες διαδικασίες δεν σημαίνει πως απέχεις από την ζωή!...Δε σημαίνει πως δεν αγωνίζεσαι για αυτά που νομίζεις σωστά και το κάνεις με τον καλύτερο τρόπο...το προσωπικό σου παράδειγμα.

Για να σου δώσω και παραδείγματα...

Το να κατηγορείς ΒΥΒ, εισαγωγείς και pet shops είναι ένα πράγμα...Το να γίνεσαι εκτροφέας μετά από λίγο καιρό με 3 σκυλιά με pedigree που απέκτησες, να τα ζευγαρώνεις στους 14-15 μήνες, να μην ασχολείσαι ιδιαίτερα με θέματα υγείας, να ακολουθείς μόδες, να συνεργάζεσαι με εισαγωγείς και BYB που κατηγορούσες...να ψηφίζεις και να κατηγορείς για τις αλλαγές που δεν έρχονται (που δεν τις θες όμως στην ουσία) όσους δεν συμμετέχουν...είναι άλλο πράγμα...:)

...και φυσικά δεν "φωτογραφίζω" κάποιον συγκεκριμένα, ένα παράδειγμα προσπάθησα να δώσω.

@vagelis_ras

Να και μια πρόταση, ας πούμε, να είμαστε η αλλαγή που επιθυμούμε...:)
 


vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
52
εγώ μιλάω για προτάσεις με όνομα α) β) γ)
Να βγούνε οι παλαιότεροι και να προτείνουν
Προτάσεις ουσιαστικές και όχι το πως θα ήταν ο ιδανικός κόσμος της κυνοφιλίας
Με βλέπεις να επιμένω στους παλιούς γιατί από εκεί θα βγούν αλήθειες.
Εγώ με μόλις 3,5 χρόνια που γνώρισα την οργανωμένη κυνοφιλία το μόνο που έχω καταλάβει είναι ότι (.....κράτα μικρό καλάθι )
Κάθε μέρα ανακαλύπτω και καινούργια πράγματα (δυστυχώς αρνητικά ) .
 


vek

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2012
2.157
5.098
Καποιος μπορεί να είναι σωστός και ηθικός χωρίς να του τ επιβαλει καποιος κανόνας αλλα για τους αλλους τι γίνεται ? καποιος μπορεί να αυτοονομαζεται εκτροφέας επειδη εχει μια σκύλα με Pd και καποιος αλλος εκπαιδευτής μόλις εμαθε να βαζει στον σκύλο του τον πνιχτη σωστά ή μολις τον εμαθε με μεζέ να κανει το κατσε :(καποια καταστασεις δεν μπορείς να τις αποφυγεις αλλα καποιες αλλες μπορείς , ότι γλιτωσεις είναι σε όλα τα πραγματα σε αυτην την ζωή και αν υπαρχουν καποιοι κανόνες τα πραγματα ισως να είναι ή να μπορουν να γινουν καλυτερα , αν δεν υπαρχει κανενας κανόνας που βοηθαει ?
Το ότι καποιοι ζευγαρωνουν κουτάβια 14-15 μηνων χωρίς εξετασεις χωρίς τιποτα γίνεται γιατί επιτρεπετε και θα επιτρεπεται όσο στις αλλαγες του εσωτερικου κανονισμου θα είναι 100 άτομα :(
 


DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
743
@vagelis_ras

Για πες ένα παράδειγμα πρότασης για να καταλάβω τι ζητάς και να σου απαντήσω, αν μπορώ.

@vek

Δες το και λίγο αντίστροφα...Ίσως οι λανθασμένοι κανόνες και ο τρόπος που σε όποιους κανόνες ανταποκρίνονται οι άνθρωποι να δείχνει στην ουσία (να ξεχωρίζει) τον σωστό από τον όχι και τόσο σωστό...:)

Το ίδιο και το ποιοι φέρνουν τις προτάσεις και ποιοι τις ψηφίζουν...'Η πως η ηγεσία λειτουργεί και πως εφαρμόζει ή δεν εφαρμόζει τους κανονισμούς.
 


vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
52
Πως θα έπρεπε να είναι ο ΚΟΕ ;
Πως θα ΄πρεπε να λειτουργεί ;
Τι πρέπει να προστεθεί και τι να αφαιρεθεί απο το καταστατικό .
Αν υπάρχουν προτάσεις , αν μπορούν να υλοποιηθούν και πως .
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.103
Μηνύματα
895.600
Μέλη
19.914
Νεότερο μέλος
nicksugar3