Εκπαίδευση Σκυλου

14 Μαρτίου 2017
9
0
44
Ρε παιδιά μια γνώμη ηθελα.Δε λύνουμε το κυπριακό κ δε χρειάζονται εντάσεις.δε ξέρω για κάποιο λόγο κλείδωσε.Ήμαρτον δηλαδή.Οποίος μπορεί να μου πει κ να προσφέρει κάτι ας το πει.Δε θέλω αλλά σχόλια αν έκανα καλά η άσχημα.βοήθεια ζήτησα.Αυτά.Σας Ευχαριστώ όλους

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Χρειάζεσαι έναν καλό εκπαιδευτή με εμπειρία στη συγκεκριμένη φυλή, κυρίως γιατί υπάρχει ένα μικρό παιδί στη μέση. Καλό θα ήταν να έβλεπε το θέμα ο @GRDANE και η @Amaliaz κι όποιος άλλος είναι έμπειρος σε αυτή τη φυλη. Δεν μου έρχεται, αυτή τη στιγμή άλλο μέλος κι έμπειρο κι ενεργό ταυτόχρονα. Αυτό που είχα διαβάσει και μου είχε κάνει εντύπωση, οπότε μου έμεινε κι ας μην έχω ντόγκο, είναι ότι επειδή είναι κυνηγός μεγάλου θηράματος, καλό θα είναι να μην τον "γυρίσει" κανείς στον άνθρωπο, διότι μετά θα είναι όλοι εν δυνάμει θηράματα. Και δε νομίζω ότι το θέλεις με ένα παιδί στο ίδιο σπίτι με το σκύλο. Εξού και καλό είναι να αποφεύγεται η εκπαίδευση φύλαξης σε αυτή τη φυλή.

Μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω παραπάνω...

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
40
Αυτό που είχα διαβάσει και μου είχε κάνει εντύπωση, οπότε μου έμεινε κι ας μην έχω ντόγκο, είναι ότι επειδή είναι κυνηγός μεγάλου θηράματος, καλό θα είναι να μην τον "γυρίσει" κανείς στον άνθρωπο, διότι μετά θα είναι όλοι εν δυνάμει θηράματα. Και δε νομίζω ότι το θέλεις με ένα παιδί στο ίδιο σπίτι με το σκύλο. Εξού και καλό είναι να αποφεύγεται η εκπαίδευση φύλαξης σε αυτή τη φυλή.

Μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω παραπάνω...
Αυτο στα σουπερ SOS....

PXM-DANBULL

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2014
692
2.264
...Δεν μου έρχεται, αυτή τη στιγμή άλλο μέλος κι έμπειρο κι ενεργό ταυτόχρονα.
Θα σε μαλώσω... Έχουμε και τον Rein... Λίγο σκληροπυρηνικός... αλλά το έχει.

• Like
Reactions: Orilis

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Θα σε μαλώσω... Έχουμε και τον Rein... Λίγο σκληροπυρηνικός... αλλά το έχει.
Ω, δεν ήταν η διάκριση λόγω απόψεων. Έχω να τον δω καιρό οπότε θεώρησα ότι δεν είναι ενεργός. Να τον ταγκάρω, σε περίπτωση που είναι ενεργός τελικά.
@reinmeister2, 1-2; 1-2, τέστινγκ, τέστινγκ. Ακούει;

14 Μαρτίου 2017
9
0
44
Ρε παιδιά μια γνώμη ηθελα.Δε λύνουμε το κυπριακό κ δε χρειάζονται εντάσεις.δε ξέρω για κάποιο λόγο κλείδωσε.Ήμαρτον δηλαδή.Οποίος μπορεί να μου πει κ να προσφέρει κάτι ας το πει.Δε θέλω αλλά σχόλια αν έκανα καλά η άσχημα.βοήθεια ζήτησα.Αυτά.Σας Ευχαριστώ όλους
Κ κάποια σκυλοτροφη καλή για dogo;;;

d3ac0n

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2017
1.291
2.285
Guadalajara, Jalisco
Κ κάποια σκυλοτροφη καλή για dogo;;;
Γενικα κοιτα κάποια puppy, η οποία εχει ανω ττου 28% πρωτεϊνη σαν πρωτο συστατικο και απεφυγε αν μπορείς τα σιτηρα. Βασικο βεβαια ειναι να συμφωνει και ο οργανισμος του σκυλου με την τροφη, αυτο που λεμε να του καθετε καλα.

Elrandir

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2013
468
1.340
Το κουτάβι είναι μεγαλόσωμης φυλής και δεν ξέρουμε αν κουβαλάει κανένα γονίδιο που μπορεί να του βγάλει τίποτα δυσπλασίες. Γενικά, σε κουτάβια μεγαλόσωμων φυλών, συστήνεται προσοχή στα υψηλά ποσοστά πρωτεΐνης. Από όσο ξέρω τουλάχιστον.

Νομίζω συνδέουν την ταχεία ανάπτυξη του ζώου με το υψηλό ποσοστό πρωτεΐνης της τροφής, σαν έναν από τους παράγοντες εμφάνισης δυσπλασίας ή κάτι τέτοιο.

Αν κάνω κάπου λάθος, διορθώστε με. :)

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Κανενα λάθος...
στα μεγαλοσωμα πρεπει να προσεξεις παρα πολυ να "μεγαλώνει" σταδιακά το σκυλι,
(που μπορεί να σου κάτσει κ μια πανοστειτιδα κ να νομιζεις άλλα...)
το "χτιζεις" δλδ το κουτάβι
αργά μεν σταθερα δε,
ωστε να προλαβαίνει να αναπτύσσεται μυϊκά προκειμένου να μπορεί να σηκώνει το συνεχως αυξανομενο βαρος του,
το οποιο επίσης πρέπει να το τσεκάρεις συνεχεια (κ καθ'όλη δλδ την διάρκεια της ζωής του) να μην αποκτάει περιττά κιλα καθοτι κ αυτά λειτουργούν αρνητικά για ενα σκυλι με προδιάθεση δυσπλασιων (όπου πάνω κάτω αυτός ο φόβος υπάρχει,κ όχι μόνο στα μεγαλόσωμα...)
Οπότε puppy ναι,μεχρι 18 μηνων,μετα junior μεχρι 24 μηνών κ απο κει κ ύστερα πας σε adult,
ιδανικά grain free,
προσωπικά επέλεγα μάξιμουμ μεχρι 26% πρωτεΐνη (αλλά έδινα κ άλλα "συμπληρώματα" κ εξακολουθώ κ δίνω)
το τι θα κάτσει καλά εντέλει στο κάθε σκυλί διαφέρει,ναχεις κατα νου...
μπορεί δλδ καποιος να σου πει η ταδε εμας μας έκατσε τέλεια κ να την πάρεις κ τον δικο σου να τον παει αιμα...
Θέματα περί ξηρών υπαρχουν άπειρα στο φορουμ,
μια αναζητηση θα σε πεισει!