Εκπτωτικη καρτα κατοικιδιων

manin

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2012
458
250
Πολυ ευγενικο-η σε βρισκω.
:-\":-\"
Δεν έχω μάθει να κρύβω λόγια...Από τη στιγμή που άνοιξε ένα θέμα, θα έπρεπε να
απαντάει στις απορίες μας...Ας το άνοιγε μια μέρα πριν βγουν οι ανακοινώσεις...
Εγώ θεωρώ ότι άσχετα με το ότι δεν μπορεί να πει ακόμα τίποτα, υπάρχει προχειρότητα.
Αν μας θέλει για πελάτες, θα πρέπει να δεχτεί κριτική.
Δεν είναι θέμα ευγενειας

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
ναι διοτι δεν μπορω να ανακοινώσω τιποτα ακομα..
Το έκανες όμως και συνεχίζεις να το κάνεις. Όπως είπα και πιο πάνω το teasing είναι μια ηλίθια τακτική. Έπρεπε να μιλήσεις όταν θα είχες να πεις κάτι. Δεν ξέρω αν σε συμβούλεψαν να κινηθείς έτσι ή ήταν δική σου ιδέα αλλά μάλλον το έκαψες το θέμα.
Διαφήμιση teaser σε θέματα υγείας δεν κολλάει, δεν είναι διαφήμιση για πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας.

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Οχι απλα βγηκε μια "ανακοινωση" που επι της ουσιας δε λεει τιποτα γιατι ο φιλος δεν ειναι "ετοιμος" οπως ισχυριζετε αλλα γενικα το ολο θεμα ηταν προχειρο κ βεβιασμενο...
απτην στιγμη που αποφασιζει καποιος να κανει ενα "επαγγελματικο" βημα παει να πει εχει προσχεδιασει κατι,εχει ερθει σε επικοινωνια με καποιους ανθρωπους του χωρου,γνωριζει ηδη τι μπορει κ τι οχι να παρεχει...επι της ουσιας αυτο που καταλαβα εγω ειναι οτι ειτε δεν γνωριζει να απαντησει στις ερωτησεις που τεθηκαν επειδη δεν ειναι αρμοδιος ειτε επειδη θεωρει οτι απευθυνετε σε ιδιοκτητες του στυλ "ελα μωρε σκυλι ειναι,ξηρα ειναι,κτηνιατρος ειναι"....αλλα για μας δεν ειναι καθολου ετσι...
Ακομη κ αν καποιοι απο μας μπηκαμε στην διαδικασια να αναρωτηθουμε κ προβληματιστουμε ο φιλος αυτοκαταστραφηκε πολυ γρηγορα κ πολυ ευκολα
Υποθετω ειναι κατι παρεμφερες με τις καρτες υγειας που πολυδιαφημιζονται αυτο τον καιρο κ για μας
Σορυ αλλα μολις εκανες ενα τραγικο λαθος κ δε προκειται να τσουλησει ετσι οπως το πας
για μενα προσωπικα ηδη ελαβε τελος το ολο θεμα

manin

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2012
458
250
Παιδιά δεν αξίζει να δίνουμε συνέχεια στο όλο θέμα.
Όταν μπορεί θα μας τα πει όλα...Μέχρι τώρα μόνο διαφήμιση κάνουμε...