Εμβολιασμος του αδεσποτου μου

Apo_Foud

Member
9 Ιουνίου 2017
9
1
24
Καλημερα σε ολους.Γραφω για δευτερη φορα στο φορουμ μετα απο ενα θεμα σχετικα με την διατροφη του σκυλακου μοθ του μαικ τον οποιο βρηκα αδεσποτο σε ηληκια πανω κατω του 1 χρονου[συμφωνα παντα με τον κτηνιατρο μου] και συζουμε πλεον αισιως 2 μηνες.Ανοιγωντας λοιπον ενα και καινουργιο θεμα θα ηθελα την αποψη σας σχετικα με τον εμβολιασμο του.Ο κτηνιατρος οταν τον πρωτοπηγαμε μας προτεινε να του γινουν καποιες εξετασεις αιματος που ηταν πολυ καλες.Και ετσι θεωρησε πως ο σκυλος ειναι υγιαιστατος και μαλιστα εμβολιασμενος[τον επηρεασα λεγοντας του πως οταν τον βρηκα ειχε αντιπαρασιτικο λουρακι].ετσι λλοιπον αρχες ιουνη μας προτεινε να τον ξανα φερουμμε τελη αυγουστου για επανελεγχω και μαλλον εμβολιασμο....ποια ειναι η αποψη σας..κανει ο σκυλος να ξαναεμβολιαστει ανν ηταν εμβολιασμενος

Kodagoshe

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2016
468
412
Athens
Επειδή οι εξετάσεις του σκύλου ήταν καλές ο κτηνίατρος έκανε τη σύνδεση πως είναι και εμβολιασμένος;

Apo_Foud

Member
9 Ιουνίου 2017
9
1
24
Επειδή οι εξετάσεις του σκύλου ήταν καλές ο κτηνίατρος έκανε τη σύνδεση πως είναι και εμβολιασμένος;
υπεθεσε...μπορουν να γινουν παντως εμβολια ξανα?

sis

Well-Known Member
10 Μαϊου 2015
1.453
3.256
Αθήνα
Καλημέρα. Όταν είχα ρωτήσει τον κτηνίατρό μου, είχε πει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα να επαναληφθούν, και ξεκίνησα στον σκύλο μου τα εμβόλια από την αρχή σε ηλικία 10-11 μηνών (λογικά πρέπει να είχε ήδη κάνει κάποια). Συζήτησε με τον κτηνίατρο για περισσότερες λεπτομέρειες, και ποια εμβόλια προτείνει να γίνουν.

Apo_Foud

Member
9 Ιουνίου 2017
9
1
24
Καλημέρα. Όταν είχα ρωτήσει τον κτηνίατρό μου, είχε πει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα να επαναληφθούν, και ξεκίνησα στον σκύλο μου τα εμβόλια από την αρχή σε ηλικία 10-11 μηνών (λογικά πρέπει να είχε ήδη κάνει κάποια). Συζήτησε με τον κτηνίατρο για περισσότερες λεπτομέρειες, και ποια εμβόλια προτείνει να γίνουν.
σε ευχαριστω πολυ και εμενα τοσο ειναι ο σκυλακος μου!