Εμβολιο λεισμανιωσης

Rouf3008

Member
25 Μαϊου 2017
14
19
36
Καλησπερα. Ηθελα να σας ρωτησω για το εμβολιο της λεισμανιωσης και αν το σκυλακι σας εμφανισε καποια αλλεργια. Εχω ενα σκυλακι 7 μηνων και σκεφτομαι να του το κανω επειδη το καλοκαιρι ειναι ολη μερα εξω στην αυλη ( κοιμαται μεσα) και η γιατρος μου ειπε οτι μετα την πρωτη δοση πρεπει να ειναι καποιος μαζι του 24 ωρες το 24ωρο για 3 μερες.. αγχωθηκα γιατι και δεν μπορω να το κανω αυτο λογω δουλειας και φοβαμαι μηπως συμβει κατι στο σκυλο! Ευχαριστω εκ των προτερων για οποια συμβουλη και γνωμη

Taitienitsa

Well-Known Member
7 Νοεμβρίου 2016
412
554
37
Κορυδαλλός
Καλησπέρα κ καλώς ήρθες στο φόρουμ !

Κάναμε κ εμείς το εμβόλιο του καλαζάρ φέτος . Δεν αντιμετωπίσαμε κανένα πρόβλημα . Δεν μου είχε πει η κτηνιατρος κάτι τέτοιο ! Αλλά ο δικός μου δεν ξέρω αν είναι καλό παράδειγμα . Γιατί δεν τον έχει πειράξει ποτέ κανένα εμβόλιο ... Ούτε καν να του ρίξει την ενέργεια που μου έλεγε η κτηνιατρος κάποιες φορές . Τπτ , σαν να μην το έκανε .

Αν σε φοβίζει το εμβόλιο , βάζε του μια καλή αμπούλα πχ vectra 3d κάθε 30 μέρες , περιλαιμιο scalibor κ σπρευ σιτρονέλας κάθε απόγευμα ! Ε νομίζω θα είσαι μια χαρά !

υγ αν τον βάζεις μέσα στο σπιτι από την δύση του ηλίου κ μετά λιγοστεύει ο κίνδυνος . Επίσης στην αυλή μπορείς να έχεις φιδακι!!!

Rouf3008

Member
25 Μαϊου 2017
14
19
36
Καλησπέρα κ καλώς ήρθες στο φόρουμ !

Κάναμε κ εμείς το εμβόλιο του καλαζάρ φέτος . Δεν αντιμετωπίσαμε κανένα πρόβλημα . Δεν μου είχε πει η κτηνιατρος κάτι τέτοιο ! Αλλά ο δικός μου δεν ξέρω αν είναι καλό παράδειγμα . Γιατί δεν τον έχει πειράξει ποτέ κανένα εμβόλιο ... Ούτε καν να του ρίξει την ενέργεια που μου έλεγε η κτηνιατρος κάποιες φορές . Τπτ , σαν να μην το έκανε .

Αν σε φοβίζει το εμβόλιο , βάζε του μια καλή αμπούλα πχ vectra 3d κάθε 30 μέρες , περιλαιμιο scalibor κ σπρευ σιτρονέλας κάθε απόγευμα ! Ε νομίζω θα είσαι μια χαρά !
Του βαζω vectra 3d καθε μηνα σπρευ σιτρονελας πηρα σημερα, του δινει και ενα χαπι η κτηνιατρος καθε μηνα. Απλα επειδη μενω σε περιοχη με παρα πολλα κουνουπια και σκνιπες γι αυτο θελω να του κανω το εμβολιο! Η αυλη ειναι τεραστια 3 στρεμματα ποσα φιδακια να βαλω??!! καλως σας βρηκα

Last edited:
  • Like
Reactions: Taitienitsa

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
Καλο είναι να το κάνεις αλλά προς το παρόν το ξεχνάς. Είναι αργά πλέον. Χειμώνα -αρχες άνοιξης είναι η κατάλληλη εποχή.

• Like
Reactions: noni_papa

Rouf3008

Member
25 Μαϊου 2017
14
19
36
Καλο είναι να το κάνεις αλλά προς το παρόν το ξεχνάς. Είναι αργά πλέον. Χειμώνα -αρχες άνοιξης είναι η κατάλληλη εποχή.
Ναι το ξερω απλα ειλικρινα δεν μπορω να μαι μαζι του για 3 μερες 24/24 γι αυτο το καθυστερησα. Σιγουρα μετο το καλοκαιρι θ το κανω απλα αναρωτιεμαι για αλλεργιες τυπου να πρηστει και να μην μπορει να αναπνευσει γιατι κατι τετοιο μου ειπε η κτηνιατρος

Asmodeus

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2012
1.469
1.618
Και εμεις το καναμε φετος Φλεβαρη-Μαρτιο και δεν ειχε καμια παρενεργια βεβαια δεν εχω σταματησει να της βαζω vectra 3d και scalibor , μονο citronela δεν με αφηνει διοτι κανει σα τρελη με τη μυρωδια

• Like
Reactions: Rouf3008