Εμβόλια και αλλεργία

13 Μαρτίου 2018
7
4
καλησπέρα σας .λογα λόγια για την Μολλυ μου για να σας πω τι με απασχολεί
Καθαρόαιμο παπιγιόν 15 μηνών και το πρώτο μου σκυλάκι
Σήμερα κάναμε το εμβόλιο μας που πρέπει κάθε χρόνο.
Η Κτηνιατρος που την πήγα την πρώτη φορα της έβαλε σαν κουτάβι και πρώτη δόση Vanguard DA2Pi και το CPV-Lepto.ολα καλα μέχρι εδώ στην δεύτερη δόση πάω στην μητέρα μιας συμμαθήτριας μου που ειναι κτηνίατρος και της κανει το Nobi-vac DHP μου έκανα εντύπωση και σπαστικα που δεν ήταν ίδιο με το πρώτο και όταν την ρώτησα μ λεει το ίδιο ειναι απλα οι εταιρίες τα ονομάζουν διαφορετικά ( όταν ρώτησα μετά απο καιρό που έψαχνα να την στρώσω μ είπαν πως έλειπε και κατι έξτρα )
Και συνεχίζω σε αυτήν και κανει τον πρώτο και μετά 4 δόση αλλο το Rabisin
Μετά απο ενα χρόνο που ήρθε η ώρα την επανάληψης έκανε αλλο πάλι συνδιασμο με όνομα Eurican dap και Lmulti .
Το κάναμε σήμερα και πάλι την ξαναρώτησα γιατι δεν μ αρεσει αυτο που γίνεται αλλα με καθησυχάζει κάθε φορα πως δεν υπάρχει πρόβλημα και σήμερα μετά απο 5-6 ωρες άρχισε να πρηζεται το σκυλάκι μ τρόμαξα τόσο πολυ το προσωπο μονο όσο ειδα ήταν πρισμενο αλλα πολυ όταν την πήρα ήταν σαν να μν ήξερε τι να μ πει και την πήγα να της κανει ένεση ξανά τριπημα δλδ την λυπήθηκε η ψυχή μ .μου είπε κατι την τσίμπησε πείτε μου σας παρακαλώ γιατι εγω εχω κολλήσει και ειμαι σίγουρη πως φτάιει το εμβόλιο ειναι λογικό να κανει κάθε φορα και αλλο ; Αυτο δεν ειναι επικίνδυνο ; Πείτε μ τι σχετικά γνωρίζεται με το θέμα σας ευχαριστω και συγνωμη για το μεγάλο κείμενο