Εμβόλιο & Όρεξη

dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
58
Athens / Marussi
www.facebook.com
Παιδιά καλημέρα,
τη Δευτέρα το βραδάκι κάναμε το τελευταίο εμβόλιο στη Salve (pug 4 μηνών) και ενώ μέχρι τώρα έκανε σαν τρελλή να φάει όταν της έβαζα φαγητό, σήμερα και χτες ο δείκτης ορέξεως χαμηλός!

Έτρωγε λιγάκι, έφευγε να παίξει, ξαναπήγαινε μετά από λίγο να τσιμπήσει κοκ. Μέχρι πριν να κάνει το εμβόλιο έτρωγε τα 80gr σε χρόνο dt!

Βέβαια θα μιλήσουμε και με το γιατρό τηλεφωνικώς αλλά ήθελα και την άποψη τη δική σας από την εμπειρία που έχετε. Μπορεί το εμβόλιο να επηρεάσει την όρεξη?

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.082
Μπορεί να προκαλέσει μια μικρή αδιαθεσία στον σκύλο, μάλλον κάτι τέτοιο έχει πάθει το κουκλάκι σου.

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Μπορει να την επηρεασει και να δημιουργησει ψιλοαδιαθεσια για 1-2 μερες απ'οσο γνωριζω. Βεβαια το γεγονος οτι παραταει το φαγητο για να παει να παιξει ισως δειχνει οτι δοκιμαζει αν θα της δωσετε κατι αλλο οπως εξτρα λιχουδιες, δικο σας φαγητο αν της δινετε που και που κτλ. Μην αφηνεις το φαγητο στο πιατο της πανω απο 10'-15'. Μαζευε το πιατο της και μεχρι το επομενο καθορισμενο γευμα μην της δωσετε ουτε λιχουδια ουτε κατι αλλο. Θα καταλαβει ετσι οτι το φαγητο εχει προγραμμα και θα ξαναρχισει να το τρωει ολο.

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
45
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
Ο γιατρός μας είχε πει σαν "συμπτώματα" λόγω εμβολιασμού τα παρακάτω:
ίσως κάνει εμετό, ίσως την δείτε να κοιμάται παραπάνω, ή να έχει μια μικρή αδιαθεσία για 1-2 ημέρες και τέλος ότι ίσως να μην έχει τόση όρεξη να φάει. Σαν χρονικό διάστημα γενικότερα μας έδωσε τις 1-2 ημέρες.

barbie_s2k

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2012
241
3
45
Αθήνα - Μαρούσι
Λίγο πολύ μας έχουν συμβεί εμάς αυτά που αναφέρεις. χθες το βράδυ έκανε έναν μικρούλι εμετό,κοιμάται αρκετά ( έτσι κι αλλιώς κοιμόταν ) και όπως είπε και ο άντρας μου δέν έχει μεγάλη όρεξη για φαί.
Κι εγώ πιστεύω ότι είναι λόγω εμβολίου αλλά καλού κακού θα πάρω τον γιατρό να ρωτήσω

barbie_s2k

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2012
241
3
45
Αθήνα - Μαρούσι
Σίγουρα δεν θα είναι τίποτα γιατί κατά τα άλλα έχει τρομερή όρεξη για παιχνίδι.
Miminoula μόλις είδα την υπογραφή σου ότι έχουμε την ίδια προσπάθησα να την αλλάξω αλλά δέν λέει να αλλάξει.
Πιστεύω να μην έχεις πρόβλημα μέχρι να τα καταφέρω!

dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
58
Athens / Marussi
www.facebook.com
Ψιτ αγαπούλα? Πάρε το γιατρό τηλέφωνο (όχι την κουκούλα) να δούμε τι θα μας πει ώστε να ενημερώσουμε και εδώ το τόπικ... Θέλω να πιστεύω ότι είναι έτσι λόγω εμβολίου...
@minimoula: δεν έχει και τόσο μεγάλη εμπερία από φόρουμ η Βαρβάρα αλλά έχει καλό δάσκαλο όμως!

barbie_s2k

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2012
241
3
45
Αθήνα - Μαρούσι
Ναι έχεις δίκιο...ας κάνουμε τους ανήξερους :-\"
Κουκλιά είναι και τα δύο τους!
Μόλις πήρα στο κτηνιατρείο και μου είπε η κοπέλα στο τηλ ότι ίσως έχει να κάνει με την επίσκεψη στο ιατρείο εν γένει και όχι τόσο με το εμβόλιο.Θα με πάρει όμως αργότερα η γιατρός να μου πεί γιατί ήταν απασχολημένη τώρα

barbie_s2k

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2012
241
3
45
Αθήνα - Μαρούσι
@minimoula: δεν έχει και τόσο μεγάλη εμπερία από φόρουμ η Βαρβάρα αλλά έχει καλό δάσκαλο όμως![/QUOTE]

Ευλογάς τα γένια σου ή μου φαίνεται? Που θα πάει θα μάθω καλό μου!
Πιστεύω να είδες την απάντηση...

dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
58
Athens / Marussi
www.facebook.com
Η μικρή βρήκε πάλι την όρεξή της! Μάλλον όπως είπε και ο γιατρός θα ήταν μια μικροαδιαθεσία λόγω του εμβολίου!

Μόλις καταβρόχθισε τα 80 γραμμάρια της σε 120 δευτερόλεπτα! :eek:

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Η μικρή βρήκε πάλι την όρεξή της! Μάλλον όπως είπε και ο γιατρός θα ήταν μια μικροαδιαθεσία λόγω του εμβολίου!

Μόλις καταβρόχθισε τα 80 γραμμάρια της σε 120 δευτερόλεπτα! :eek:
τη χρονομετρατε οταν τρωει? :D

τελεια! ;)