Εμείς και ο Brouno!!!

billymicha

Member
29 Απριλίου 2009
9
0
Athens - Ioannina
Καλησπέρα σας,

είμαι ο Βασίλης και είμαι καινούργιο μέλος στο site.
Κατάγομαι απο τα Γιάννενα αλλά ζω στην Αθήνα, και πρόσφατα εγώ και η κοπέλα μου αποκτήσαμε τον Bruno, ενα καταπληκτικό Bull terrier, ο οποίος είναι σήμερα έξι μηνών, και έχει καταφέρει να μας κλέψει την καρδιά απο την πρώτη κιόλας στιγμή!
Είναι υπερκινητικός και πολύ γλυκός, χρειάζεται πολύ ιδιαίτερη και προσεκτική αντιμετώπιση, και πάνω απο όλα πολλή αγάπη.
Πραγματικά δεν έχω ξαναδεί άλλο σκυλί τόσο παλαβό και παιχνιδιάρικο, με τόσο έντονη προσωπικότητα και ισχυρό χαρακτήρα, γιαυτό και ώρες ώρες είναι πολύ πεισματάρης, νευρικός και ξεροκέφαλος, όμως με πολύ χιούμορ και ιδιαίτερη αγάπη για τα παιδιά.
Το μόνο που ζητάει απο το αφεντικό του είναι να του δίνει απλά σημασία και τίποτα άλλο, και αυτός ξέρει πως να σου φτιάξει τη διάθεση στο έπακρον.
Χαίρομαι που μπήκαμε και εμείς σ'αυτήν την ωραία ομάδα, είμαι σίγουρος οτι σύντομα θα κάνουμε πολλούς νέους και καλούς φίλους!!!

Last edited:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Καλώς ηρθες Βασίλη! Χαίρομαι που διορθώθηκε το πρόβλημα που αντιμετώπιζες!
Καλές συζητήσεις! :)

billymicha

Member
29 Απριλίου 2009
9
0
Athens - Ioannina
Καλώς σας βρήκαμε παιδιά, να χαίρεστε και σείς τα καμάρια σας! Πολύ ωραίο το site, σίγουρα θα μάθουμε πολλά πράγματα εγώ και ο μικρός ανταλλάζοντας εμπειρίες μεταξύ μας.

...α, έχω άπειρες φωτογραφίες, σύντομα θα σας παρουσιάσω τον μικρό κύριο "τρελάρα", είμαι σίγουρος θα γελάσετε πολύ!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.330
Μέλη
20.101
Νεότερο μέλος
nikolapetr