Καλησπέρα στην ομάδα. Έχω ειλικρινά απελπιστει με την σκυλίτσα μου από τέλη Οκτωβρίου έχουμε ξεκινήσει περιπέτειες με το στομάχι της που συνεχίζονται μέχρι σήμερα. Ακολουθεί σεντόνι αλλά θα ήθελα αν κάποιος ξερει κάποια αντιμετώπιση σε σκύλο με ευαισθησία στο στομάχι που κάνει συχνά εμετούς να μου πει. Μην τα πολυλογω πέρασε περίοδο που έκανε εμετούς είτε υγρό είτε φαγητό, σπάνια όμως πάνω από έναν την ημέρα. Έκανε πολύ θόρυβο το στομάχι της και την έπιανε κ τρέμουλο κατά διαστήματα γενικά το σκυλί λέω το χάνω φαινόταν ανήμπορο. Άλλαξα δν ξέρω πόσους γιατρούς καθώς ο σταθερός μας της έδωσε μια θεραπεία με tagamet πεπτονορμ κ μετά πριμεραν γτ έκανε εμετό κ αφού ξεκίνησε τα φάρμακα. Ωστόσο επειδή το πριμεραν ήταν σε έλλειψη πήρε λιγότερο από ότι τα αλλα. Επίσης ένα μήνα έτρωγε μόνο κοτόπουλο με ρύζι. Οι εμετοί δν σταμάτησαν τελείως ωστόσο κάθε λίγες μέρες ξαναέκανε κ Μ είπε να την πάω για γαστροσκόπηση. Επειδή από τον συγκεκριμένο γιατρό έχω κακή εμπειρία σε γαστροσκόπηση με άλλο ζωάκι, που την έκανα κ χωρίς λόγο, το απέφυγα και πήγα για άλλη γνώμη. Ο άλλος γιατρός της έκανε υπέρηχο, αίματος βιοχημικές, φάνηκε ένα θέμα στο συκώτι και πάγκρεας κ μ είπε εναλλάξ θ τρώει τροφή για συκώτι κ πάγκρεας. Μειώθηκαν οι εμετοί έκανε κάθε 7 μέρες ξέρω γω. Ανά περιόδους μπορεί κ συχνότερα πάντως γιατρειά δν βλέπω. Ξαναέκανε τις εξετάσεις κ ακτινογραφία και όλες ήταν τέλειες δεν έχει τίποτα. Έτρωγε γαστρο low fat της happy dog γενικά πλέον δν είχε άλλα συμπτώματα αλλά κάθε τόσο εμετό. Ο εμετός συνήθως είναι σκέτο υγρο κ τον κάνει πρωί. Κάποιες φορές δν θελει ν φάει μετά ή πριν και καταλαβαίνω ότι δεν νιώθει καλά. Την ταιζουμε κ ενδιάμεσα το βράδυ για να μην μένει πολύ νηστικια κ γενικά τρώει πολλές φορές από λίγο. Εδώ κ λίγο καιρό άρχισα να της δίνω sams field με σολωμό για ευαίσθητα σκυλιά αλλά έχει αρχίσει τελευταία πάλι εμετός κάθε τρεις μέρες
. Είναι 9 χρόνων 13 κιλά και γενικά είναι πολύ λαίμαργη από μικρή μπουκωνει τ φαγητό κ δεν τ μασάει ποτέ. Γιαυτο κ προσπαθώ να της το δίνω λίγο λίγο. Οποία συμβουλή , εμπειρία ευπρόσδεκτη.