Εμετοί...

Donzouan

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2010
649
1
Λογω της διαρροιας και καποιον εμετων που μου εκανε ο κυριος που μου το εφερε μου ειπε να περιμενω πρωτα να στρωσει η υγεια της και να μην την επιβαρυνω και με εμβολια. Κανονικα ηταν να το κανει στις 25 το τελευταιο της αλλα αυτος μου ειπε οτι μπορει να περιμενει καμια βδομαδα..
Καλύτερο θα ήταν να ακολουθήσεις τις συμβουλές του Κτηνιάτρου και όχι τις "συμβουλές" τύπου "φήμες λένε" .....

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Λογω της διαρροιας και καποιον εμετων που μου εκανε ο κυριος που μου το εφερε μου ειπε να περιμενω πρωτα να στρωσει η υγεια της και να μην την επιβαρυνω και με εμβολια. Κανονικα ηταν να το κανει στις 25 το τελευταιο της αλλα αυτος μου ειπε οτι μπορει να περιμενει καμια βδομαδα..
Μόνο ο κτηνίατρος ξέρει. Μην ξαναμιλήσεις με τον σκυλέμπορο, εκτός αν θέλεις να τον βρίσεις.O:)

*χρυς*

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2012
196
0
Μόνο ο κτηνίατρος ξέρει. Μην ξαναμιλήσεις με τον σκυλέμπορο, εκτός αν θέλεις να τον βρίσεις.O:)
Χαχαχαχ εγω τον βρισκοω πολυ καλο και ειναι πολυ εξυπηρετικος σε οτι και αν χρειαστω.. για 10 μερες εχει αυτος την ευθυνη του σκυλου και πρεπει να τον ενημερωνω!

*χρυς*

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2012
196
0
Γιατί έχει αυτός την ευθύνη του σκύλου;
δεν ξερω ετσι μου ειπε.. οτι για 10 μερες αν παθει μολυνση η κτ σοβαρο εχει αυτος την ευθυνη και να τον ενημερωσω αμεσως..

*χρυς*

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2012
196
0
Αλλιώς το εννοεί. Να τον ενημερώσεις για να ξέρει να μην του πουλάνε άρρωστα κουτάβια.
Την ευθύνη για όλα τα άλλα την έχεις εσύ πάντα.
Μμμμμ λες?? δεν ξερω μπορει.. Να ρωτησω και κατι αλλο.. Γεννηθηκε 25/6 το πρωτο εμβολιο εγινε 10/8 και το αλλο 25/8.. Ειναι φυσιολογικο που γιναν τοσο κοντα?και η πρωτη αποπαρασιτωση 28/8 δευτερη δεν εχει γινει ακομα...

thachriser

Well-Known Member
26 Ιουνίου 2011
134
0
Μμμμμ λες?? δεν ξερω μπορει.. Να ρωτησω και κατι αλλο.. Γεννηθηκε 25/6 το πρωτο εμβολιο εγινε 10/8 και το αλλο 25/8.. Ειναι φυσιολογικο που γιναν τοσο κοντα?και η πρωτη αποπαρασιτωση 28/8 δευτερη δεν εχει γινει ακομα...
Δεν ξερω τι σου ειπε για αποπαρασιτωσεις αλλα 99% κουταβι απο πετ δεν κανει αποπαρασιτωση απλα λενε οτι εχει κανει......

Οσο για αυτο με την ευθυνη δεν το σχολιαζω καν .....δεν καταλαβαινω τι θελεις να πεις....(ελπιζω να εννοεις για οτι χρηματικο ποσο χαλασεις στον κτηνιατρο και οχι κατι αλλο)
Τεσπα ευχομαι ολα να πανε καλα και οπως σου ειπανε παραπανω ο κτηνιατρος οτι πει...κτηνιατρικη μεσω φορουμ δεν γινεται

*χρυς*

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2012
196
0
Δεν ξερω τι σου ειπε για αποπαρασιτωσεις αλλα 99% κουταβι απο πετ δεν κανει αποπαρασιτωση απλα λενε οτι εχει κανει......

Αποπαρασιτωση εχει γινει γιατι στο βιβλιαριο της γραφει και ημερομηνια και εχει και υπογραφη κτηνιατρου οποτε δε παιζει να ειναι ψεματα.. Οσο για την ευθυνη να σου πω την αληθεια ουτε και εγω καταλαβα ακριβως τι εννοουσε παντως για οτι "παραξενο" συμβαινει με το κουταβι τον ενημερωνω!

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Η υπογραφή ανήκει σε Έλληνα κτηνίατρο;;;; Γιατί αν είναι από εδώ μπορείς να τσεκάρεις μέσω κτηνιατρικού συλλόγου πόσο αληθινή είναι. Αν είναι από το εξωτερικό τρέχα γύρευε.
Για την ευθύνη εννοούσε ότι αν το κουτάβι σου πεθάνει από Πάρβο αυτός ο "καλός κυριούλης" θα σου δώσει άλλο. Έτσι κι αλλιώς είναι αναλώσιμα.

Last edited:

*χρυς*

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2012
196
0
Η υπογραφή ανήκει σε Έλληνα κτηνίατρο;;;; Γιατί αν είναι από εδώ μπορείς να τσεκάρεις μέσω κτηνιατρικού συλλόγου πόσο αληθινή είναι. Αν είναι από το εξωτερικό τρέχα γύρευε.
Για την ευθύνη εννοούσε ότι αν το κουτάβι σου πεθάνει από Πάρβο αυτός ο "καλός κυριούλης" θα σου δώσει άλλο. Έτσι κι αλλιώς είναι αναλώσιμα.
Ναι απο ελληνα κτηνιατρο ειναι απο την Αθηνα! Εχει την υπογραφη του και στην αποπαρασιτωση και στο δευτερο εμβολιο!

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Μην του ξαναδώσεις αναφορά, βρε κοπέλα μου. Ο τύπος είναι έμπορος και τον νοιάζει αν το εμπόρευμα είναι καλό ή σκάρτο. Όσο σκληρό κι αν ακούγεται αυτό.
Εμένα μού ζήτησε να την πηγαίνω να τη βλέπει... άκου εκεί...

*χρυς*

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2012
196
0
Μην του ξαναδώσεις αναφορά, βρε κοπέλα μου. Ο τύπος είναι έμπορος και τον νοιάζει αν το εμπόρευμα είναι καλό ή σκάρτο. Όσο σκληρό κι αν ακούγεται αυτό.
Εμένα μού ζήτησε να την πηγαίνω να τη βλέπει... άκου εκεί...
Δεν θελω να πιστευω σε κατι τετοιο.... Οσο αληθεια και να ναι.. Παντως με εχει βοηθησει πολυ αν με τη παραμικρη ανησυχια μου πηγαινα σε κτηνιατρο ολο το μηνιατικο μου εκει θα το ξοδευα...

thachriser

Well-Known Member
26 Ιουνίου 2011
134
0
Δεν θελω να πιστευω σε κατι τετοιο.... Οσο αληθεια και να ναι.. Παντως με εχει βοηθησει πολυ αν με τη παραμικρη ανησυχια μου πηγαινα σε κτηνιατρο ολο το μηνιατικο μου εκει θα το ξοδευα...
σε τι σε εχει βοηθησει?????ΔΕΝ ειναι κτηνιατρος....ΚΟΥΤΑΒΕΜΠΟΡΑΣ ειναι ...δεν τον νοιαζει καν....πιο πολυ τον νοιαζει να μην χρειαστει να δωσει αλλο κουταβι και να το παιξει καλος...ΕΛΕΟΣ πια με τους αλητες που κυκλοφορουν...οσο για την υπογραφη στο βιβλιαριο αστο(δηλαδη αμα δεν την εχει κανει και εχει σκουλικια τι μπορεις να του κανεις?--Τιποτα)....δεν μου λεει τιποτα....
ΜΗΝ ασχολεισαι με κουταβεμπορες σε παρακαλω

elemaraki

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2012
634
1
Το πρωι μασουλησε ενα πουλι :(
Εκανε εμετο πριν λίγο ενα άσπρο υγρό και μάλλον εχει κανει άλλη μια φορα σημερα.
Ειναι κάτι ανησυχητικό;
Εμμετους κάνει συνήθως απο το πολυ φαγητο και αυτο θα ειναι κάτι που δεν μπορει να χωνεψει και βγαίνει άθικτο.. Πρωτη φορα έβγαλε αυτο το υγρο.. Να πάρω τον κτηνιατρο;

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Εγω θα τον επαιρνα τηλεφωνο οπωσδηποτε και μεχρι να τον βρω δε θα του δινα τιποτα να φαει.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.338
Μέλη
20.109
Νεότερο μέλος
DarthVader3