Εμετός έπειτα από βόλτα!

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Μολις εκανε εμετο μετα τη βολτα μας κ ηταν αρκετος αλλα τελειος ασπρος σαν "κολα" ηταν κ λιγο διαφανος σε καποια σημεια!
Μπορει να ειναι τα σαλια του που τα καταπινε κ του προκαλεσε τον εμετο ?

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Ίσως έφαγε τίποτα στην βόλτα και τον πείραξε..χόρτα κλπ

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Καθαριζε βλητα η μανα μου λες τοσο γρηγορα μεσα σε 2λεπτα να τον πειραξε ?

Επειδη ειχα μια συζητηση για φολα τρομαξα για αυτο κ το ανοιξα το θεμα να μου πεις καποιος γρηγορα, δεν πρεπει να ειναι ετσι ? Μια χαρα ανταποκρινετε σε ολα δεν τον βλεπω χαμενο!!

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Τον ταιζω 9 κ τον παω βολτα 6:45-7:30,8:00!!
Αλλα με το που γυρισαμε καθαριζε κατι βλητα η μανα μου κ ειχαν πεσει μερικα κ μηπως εγαφε κανενα αλλα μου φανηκε πολυ γρηγορα να του προκαλεσει εμετο!!

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Ναι καλα διαβαζεις αλλα μην φανταστεις κανα ματσακι ολοκληρο,ενα φυλλο να εφαγε που επεσε απο τη λεκανη!!

Ναι αλλα γιατι σημερα κ οχι εδω και 10μηνες που εχει το ιδιο προγραμμα;

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.809
4.112
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Ναι καλα διαβαζεις αλλα μην φανταστεις κανα ματσακι ολοκληρο,ενα φυλλο να εφαγε που επεσε απο τη λεκανη!!

Ναι αλλα γιατι σημερα κ οχι εδω και 10μηνες που εχει το ιδιο προγραμμα;
Δεν έχει σημασία αυτό, δεν κάνουν εμετό κάθε μέρα που είνα άδειο το στομάχι τους..
Εχει τύχει και σε μένα μερικές φορές, τώρα του δίνω τουλάχιστον κανένα μπισκοτάκι το πρωί.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Nαι πολλά σκυλιά που βγαίνουν νηστικά βόλτα το πρωί κάνουν κάτι σαν "παλινδρόμηση" το στομάχι τους με αποτέλεσμα τον εμετό..

Rooby

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
359
0
Μπορεί ακόμα και να κουράστηκε αν ήταν μεγάλη ή έντονη η βόλτα σας και να του προκάλεσαι αυτό .Δεν θα'ναι τίποτα πιστεύω.

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Βασικα δεν ηταν τπτ γιατι εφαγε μετα απο κανα 20λεπτο κανονικα κ τωρα ειναι μια χαρα... Κατι απο χορτο θα ηταν απλα μου προκαλεσε μεγαλη περιεργεια οτι ηταν σαν κολα ασπρος-διαφανος κ "μεγαλος" κ ειχα κ τη συζητηση πριν για κατι φολες και ... καταλαβενεις!

Crazy North

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2011
191
0
Athens
Δεν νομιζω πως υπαρχει λογος ανησυχιας. Ποσο μαλλον αφου εφαγε και κανονικα μετα.Εγω νομιζω οτι κατι επαιξε με τα βλητα. το οτι εκανε εμετο αμεσως μη σε παραξενευει. Ειχα γ.π. παλιοτερα το οποιο ετρωγε χόρτα απ την αυλη και εκανε εμετο μετα απο 30 δευτερολεπτα. μου το ειχε κανει καμια 10αρια φορες

Last edited:

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Άν κατάλαβα καλά μετά τον εμετό δεν έδειξε να έχει κάποιο πρόβλημα, και γενικά είναι μία χαρά. Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να ανησυχείς. Αν τον έβλεπες μετά τον εμετό να κουλουριάζεται σε μία γωνία ανόρεχτος και ταλαιπωρημένος, τότε ναί. Αλλά αφού ο σκύλος είναι καλά, μην στενοχωριέσαι. Περαστικά του ! :)