Εμετός από χθές...

Labradorakos

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2009
46
0
Ο labradorakos μου εχθές μετά τη βόλτα (που παρεπιμπτόντως τα "δώσαμε" όλα στο τρέξιμο) ήταν μια χαρά. Τον έπλυνα (πόδια, μουσούδα και πωπό/ουρά). τον καθάρισα με πετσέτες, λίγο πιστολάκι και μέσα στο σπίτι για να στεγνώσει απόλυτα. Κάποια στιγμή όταν είμασταν έξω και έτρωγε η "αγέλη" του, χάθηκε και όταν πήγα να τον δω... βλέπω στην πολυθρόνα του 2 τεράστια "κομμάτια" εμετού!

Η ψιχολογία του είχε πέσει και δεν είχε όρεξη για τίποτα...

Το πρώι τα ίδια, ξερνοβολούσε χωρίς να βγάζει τίποτα, παρα μόνο υγρά και σάλια... Πήρα αμέσως το γιατρό τηλέφωνο (τον ξυπνησα τον ανθρωπο) και εκλεισα ραντεβού. Τον πήγε κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας.

Δέχτηκε 2 ενέσεις, αντιεμετική και για τον πυρετό, γιατί είχε 39,8 (0,8 παραπάνω δλδ). Θα παίρνει μια αλοιφή για τα κοπρανα και 2 χαπάκια αύριο για τον εμετό. Θα τρώει κονσέρβες (1,5 κονσέρβα την ημέρα..."σπασμένες" σε αρκετές δόσεις)

Έβαλα τα χειροτερα με το νου μου, γιατί πρίν 2 μέρες δέχτηκα μια μικρή επίθεση από ένα γείτονα ( τον έχω και στον κήπο το σκύλο μου).

Πιστεύετε οτι καθυστέρησα στο να πράξω??? Έπρεπε να είχα κάνει κάτι νωρίτερα? Τι κατα τη γνώμη σας πιστεύετε οτι μπορεί να προξενησε αυτο το γεγονός?

Ευχαριστώ!

Miss

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2009
278
0
Αργυρούπολη
Αν είχες σαν σύμπτωμα μόνο έναν εμετό δε θα μπορούσες να γνωρίζεις παραπάνω, εξάλλου θα μπορούσε να τον έχει πειράξει κάτι που είχε φάει χωρίς να είναι τίποτε περισσότερο.
Από ότι έχω ακούσει και διαβάσει τα χημικά προκαλούν και σπασμούς ίσως και άλλα συμπτώματα που θα τα έβλεπε ο οποιοσδήποτε σαν πολύ ανησυχητικά!

Περαστικά εύχομαι και γρήγορα να γίνει καλά!

Είναι λογικό έχοντας χάσει πολλά υγρά αλλά και η τρομάρα που πήρε το σκυλί να επιρρεάζουν τη διάθεσή του. Δώστου χρόνο και πολλή αγάπη!

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
Η έφαγε κάτι που τον πείραξε στην αυλή, ή ο γείτονας έκανε αποτυχημένη απόπειρα.
Βάλτο μέσα στο σπίτι κρίμα είναι να φύγει τόσο μικρό.

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.793
4.088
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Είναι καλύτερα τώρα το σκυλάκι;

Τα μάτια σου 14 μη φάει κάτι από κάτω, τα λαμπραντορ είναι πολύ πολύ γουλιάρικα... Οταν ήταν κουτάβι ο δικός μου είχε αρπάξει ενα ολόκληρο λουκάνικο από το πάρκο και το πήρα χαμπάρι πολύ αργότερα όταν φτάσαμε σπίτι... :eek:

Ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό :(

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Aν υποψιάζεσαι φόλα να είσαι σίγουρος πως τα συμπτώματα δεν θα ήταν μονο εμετός και ο χρόνος ελάχιστος..;)

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Είναι λογικό έχοντας χάσει πολλά υγρά αλλά και η τρομάρα που πήρε το σκυλί να επιρρεάζουν τη διάθεσή του. Δώστου χρόνο και πολλή αγάπη!
Η τρομάρα που προκαλει ο εμετος είναι οντως σημαντικός παράγοντας μειωμένης διάθεσης, γι’ αυτό προπαντός χρόνο, αγάπη και ει δυνατον προδέρμ. Η λύση δια πάσαν νόσο και πάσα μαλακία (κάκωση για να μην παρεξηγηθώ).

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Μήπως έφαγε σαπούνι? Το δικό μου το κοιλιόδουλο πάλι βρήκε μια πλακίτσα σαπούνι την ώρα που καθάριζα αγρίως το σπίτι και την εφαγε και έγλυφε και το περιτύλιγμα!! Φυσικά την άλλη μέρα έβγαλε τ' άντερά του και τώρα καθαρίζω τη μοκέτα. Αλλά αγρόν αγοράζει και μακάρι για κείνον να έβρισκε θησαυρό σαπουνιών. Και φυσικά καμιά ανάγκη δεν έχει από διάθεση.

&@&*&@*&(@*%(@*(!#&^& Σκατοκ*λοκερατόΜουφο!

Labradorakos

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2009
46
0
Ευχάριστα νέα!

Όλα καλά σήμερα...
Αλλαξε η διάθεσή του και άλλαξε και εμένα!

Πρωι πρωί είχε όρεξη για παιχνίδι (μου πήρε και μια κάλτσα μου και με περίμενε να παίξουμε :p)... Έφαγε και μισή κονσέρβα, δεν του έδωσα παραπάνω να μην τον "βαρύνω" πολύ!

Τώρα μπορώ να ησυχάσω...:)

Ευχαριστώ όλους σας!

@ Sara West: Υπάρχει περίπτωση να έγινε και κάτι τέτοιο... δεν το αποκλείω!

@ Berna : Όλα μια χαρά!!! Καλά θα ήταν να άρπαζε ένα λουκάνικο και εμένα, αλλά ,μάλλον κάτι άλλο άρπαξε ο μούργος μου! :)

Labradorakos

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2009
46
0
Είναι οτι καλύτερο... δεν έχει φάει μπουκιά εδώ και 1 μέρα. Λίγο εχθές το βράδυ τσίμπισε...Η κονσέρβα είναι ειδική για γαστρεντερίτιδα ( οχι οτιδήποτε κονσέρβα)

Όπως και να έχει είμαι πολύ χαρούμενος!

Labradorakos

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2009
46
0
η κονσέρβα εννόω σαν ποιότητα τρόφης
τι σου είπε ο κτηνίατρος δώσε κονσέρβα
Μου είπε οτι αν δε μπορώ να του μαγειρεύω, να πάρω τις συγκεκριμένες κονσέρες. Το σκυλάκι μου ποτέ δεν είχε φάει κονσέρβα.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr